Potřebujete zařídit kancelář, školní či studentské prostory? S tím vám pomůže pestrý sortiment kancelářského a školního nábytku, jako jsou školní a kancelářské židle, křesla, stoly, tabule, skříně, sedačky, zásuvky a další produkty vhodné pro vybavení kancelářských a školních prostorů. Spousta možností pro uspokojení veškerých potřeb.

Paravánový systém CREATIV pro kancelářské a společenské prostory
Paravánový systém CREATIV pro rozdělení a oddělení kancelářských a společenských prostor, a tak vytvoření elegantního interiéru, vyrábí společnosti Tomáš KYSELA – ErgoOffice.
Prodej průmyslového a kovového nábytku do dílen a kanceláří Praha
Společnost Enprag s.r.o nabízí prodej průmyslového a kovového nábytku do dílen a kanceláří. Na českém trhu působíme od roku 1995.
Školní židle pro žáky a studenty eshop s dopravou zdarma
Pohodlné a praktické školní židle pro všechny věkové kategorie a typy postav s výškovým nastavením nabízí ve vzorkové prodejně nebo pohodlně na eshopu firma Kovový nábytek Praha.
Stoly jídelní, konferenční stolky, teakové stoly, truhlářská výroba
Masivní stoly domů i do kanceláří, jídelní, konferenční stolky, teakové, televizní, studentské realizuje truhlářská výroba Toraj, s.r.o. z okresu Semily.
Školní nábytek Praha – vybavení pro třídy, učebny a hřiště
Vyrábíme školní nábytek a vybavujeme jím třídy, učebny a hřiště pro předškolní děti i školáky. Naše pracoviště se nachází v Praze.
Nábytek do zasedacích místností nebo kanceláří Praha - výroba reprezentativních stolů
Rodinná firma Vašitruhláři.cz pana Michala Pavlíka z Prahy nabízí firmám zakázkovou výrobu nábytku na míru do zasedacích místností nebo kanceláří, včetně výroby representativních jednacích stolů.
Vybavení kanceláře Praha – nábytek na míru pro firmy
Vyrábíme kancelářské vybavení a nábytek přímo na míru do firem. Naši dílnu naleznete na Praze 10.
Návrhy a vybavení interiérů - kanceláře, obchody, ordinace
vestavěné skříně, komody, stoly, stolky, kancelářský nábytek, regály, police, pro prodejny, obchody i ordinace vyrobí XYLA, spol.s r.o.
Kancelářský nábytek na míru, zakázková výroba, grafické návrhy
obývací pokoje, grafické návrhy, kuchyňské linky, nábytek na míru, ložnice, postele, kancelářský nábytek vyrobí v Blansku firma XYLA, spol.s r.o.
Nábytek pro firmy výroba Praha – kvalitní práce a výroba na míru
Zařizujete nebo předěláváte firemní prostory a sháníte representativní nábytek? Obraťte se na rodinnou firmu Michal Pavlík z Prahy, kde šikovní truhláři vyrábí nábytek pro firmy na míru.
Výroba, zaměření v prostoru, návrh školních šaten na míru ve 3D
Česká výroba školních šaten se zárukou až 5 let, pohodlné převlékání a přezouvání v dostatečně velkém a větraném prostoru - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Prodej, dodávka nábytku, kancelářský nábytek, židle, stoly, skříňky na míru
Prodej, dodávka kvalitního kancelářského nábytku, stoly a skříňky na míru, židle a konferenční křesla nabízí firma Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Štíhlá výroba – ergonomická pracoviště přesně na míru
Řešení vybavení dílen, kanceláří, škol nebo zdravotnictví podle moderních principů štíhlé výroby přímo na míru potřebám zákazníka nabízí společnost Kovový nábytek Praha.
Vývoj a výroba paravánů a lehkých dělicích příček splňujících estetické i ekonomické požadavky
Paravány a lehké dělicí příčky s velkým výběrem látek a odstínů, plexisklovými výplněmi, jednoduchou montáží a dobrou akustikou vyrábí firma Tomáš KYSELA - ErgoOffice, český výrobce paravánů
Regálové systémy pro efektivní využití prostoru, Praha
Regálové systémy pro efektivní využití prostoru vyráběné v srdci Evropy v Praze. Společnost BITO nabízí řešení, které ocení každý, kdo něco skladuje. Podává odpověď na otázky: Máte hodně věcí, ale málo prostoru? Nevíte jak efektivně a přehledně zorganizovat prostor? Regálové systémy BITO jsou skloubením praktičnosti, přehlednosti a maximálního ...
Školní nábytek, vybavení odborných tříd a učeben pro všechny školy
Moderní škola, s.r.o. přináší široký výběr školních židlí, stolů, skříní a moderního školního vybavení pro školní třídy a odborné učebny. Jsme dodavatelem školního nábytku v okolí Jeseníku i Olomouce
Zdravotní kancelářské židle Therapia pro pohodlné, zdravé sezení
Pro pohodlné, zdravé sezení v práci je vhodné pořídit si model zdravotní kancelářské židle Therapia od firmy INTERIER GROUP z okresu Uherské Hradiště-Zlínský kraj.
Kancelářský nábytek, vybavení prodejny-Zlínský kraj
Moderní kancelářský nábytek i vybavení prodejny na míru dodá Stolařství Smetana s provozovnou nedaleko Uherského Hradiště-Zlínský kraj.
Speciální jazykové učebny pro školy - dodávka na klíč
Moderní škola, s.r.o. je českým výrobcem a dodavatelem školního nábytku po celé České republice. Pro vaší školu dodáme potřebný školní nábytek a navrhneme jazykovou učebnu pro výuku cizích jazyků.
Kancelářský nábytek, stoly, kontejnery, skříňky, nádstavce,Třebíč, Moravské Budějovice
Široký sortiment kancelářského nábytku, které jsou vhodné do domácího i kancelářského prostředí, počítačové stoly, skříňky, nádstavce i kontejnery zakoupíte od Nábytek Miloš Máca s.r.o.
Stavební úpravy a výstavby učeben, včetně instalačních práci - zapojení vody, plynu a elektřiny
Moderní škola, s.r.o. se postará o kompletní výstavby a úpravy učeben v okolí Olomouce i Jeseníku. Nabízíme stavební činnosti ve výstavbě a to včetně zapnutí medií jako je voda, plyn a elektřina.
Výškově stavitelné školní lavice - dílenské, žákovské a učitelské stoly
Moderní škola, s.r.o. je výrobcem a dodavatelem školního nábytku nejen v okolí Olomouce a Jeseníku, ale po celé České republice. V naších produktech naleznete školní lavice i výškově stavitelné stoly.
Návrhy učeben - speciální školní laboratoře pro fyziku, chemii a biologii
Moderní škola, s.r.o. je významným českým výrobcem a dodavatelem školního nábytku v celé České republice. Pro vaší školu navrhneme speciální učebny a laboratoře pro výuku chemie, biologie i fyziky.
Barevný nábytek do mateřské školy, školky-dětské kuchyňky, skříňky
Stolařství Smetana s.r.o. vyrábí barevný dětský nábytek pro mateřské školy, školky především v regionu Uherské Hradiště. Dodáme barevné skříňky, poličky, dětské kuchyňky.
Lean Manufacturing - štíhlá výroba od Enprag s.r.o. - kovový nábytek do jakékoliv kanceláře či školy
Lean Manufacturing neboli metoda štíhlá výroba od společnosti Enprag s.r.o. se sídlem v Praze nabízí kovový nábytek do kanceláří, škol, lékařských ordinací a čekáren a dalších venkovních prostor.