Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Závodní, firemní stravování - distribuce, rozvoz chlazených jídel po celé ČR
Firma Devítka plus s.r.o. Kroměříž zajistí závodní stravování. Postaráme se o rozvoz chlazených jídel po celé ČR, máme plánovány pravidelné dny distribuce pro firemní zákazníky.
E-shop se zvěřinou - na prodej maso z jelena, daňka, srnce, divočáka, muflona, zajíc, bažant
Společnost MORAVIALOV s.r.o. z Kravska u Znojma provozuje e-shop se zvěřinou. Restaurace i koncoví spotřebitelé si tak mohou objednat maso z jelena, daňka, srnce, divočáka, muflona i zajíce, bažanta.
MORAVIALOV s.r.o. Prodej, výkup zvěřiny
Degustace odrůdových vín z BIO hroznů s prohlídkou vinařství a ukázkou technologie výroby vína
Vinařství Václav z Hustopečí zve všechny milovníky dobrého vína na degustaci bílých a červených vín z bio hroznů do historického vinného sklepa. Připravíme také individuální degustaci na míru.
Čerstvé pštrosí maso, steaky i salám, klobásy přímo od chovatele pštrosů
Pštrosí farma Jestřabí-Fulnek - Lenky Ficbauerové produkuje jak pštrojí vejce tak maso. Čerstvé pštrosí maso překvapí svojí chutí, je vhodné na pečení, guláš i na steaky, vyrábíme i salám či klobásy.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Studená kuchyně, obložené mísy, chlebíčky
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov nedaleko Prostějova se zabývá výrobou, prodejem a rozvozem studené kuchyně, obložených mís i chlebíčků na oslavy, svatby, výročí a jiné akce.
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov
Uklidňující přírodní antidepresiva - posílení psychiky a zmírnění úzkostí pomocí bylin
Uklidňující přírodní antidepresiva můžete zakoupit v kamenné prodejně Bylinky Ludmila Pavlíkové v Ostravě nebo přímo na eshopu. Pomocí bylin posílíte psychiku a můžete zmírnit své úzkosti.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Čištěná, krájená, strouhaná zelenina – mrkev, krouhané zelí, červená řepa, celer
Čištěnou zeleninu, která je již nakrájená či nastrouhaná, si můžete jednoduše zakoupit u firmy Dunaj - Ostrava CZ s.r.o. V našem sortimentu najdete mrkve, krouhané zelí, červenou řepu, celer a další.
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Červené krouhané zelí - prodej a plnění do nádob směsí dle vlastní receptury
Talašovo zahradnictví Tlumačov 18.11. pouze jeden den bude prodávat červené krouhané zelí a bude probíhat plnění do nádob. Zájemci z okolí Kroměříže, Zlína - poznačte si toto datum a přijďte.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Zdravé a voňavé jedlé dárkové vánoční sady z včelího medu
Zdravé a voňavé jedlé vánoční dárky z včelího medu, které budou vhodným dárkem pro každého člena rodiny, kamarády nebo kolegy v práci, zakoupíte v internetovém obchodě Meduška.
Meduška Medové dárky
Výroba a prodej zdravého, tmavého i cereálního pečiva s vysokým obsahem vlákniny
Zdravé cereální či tmavé pečivo s vysokým obsahem vlákniny vám vyrábí podle tradičních receptur pekárna IVANKA z Moravského Krumlova.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Výroba dehydratovaných potravin, koření, kořenících směsí, sušené zeleniny a sušených hub, Opava
Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o. je česká rodinná firma, která se specializuje na výrobu dehydratovaných potravin, koření, kořenících směsí, sušené zeleniny a sušených hub, dle vlastních receptur.
Nová vína v bohatém sortimentu vinařství – jakostní a přívlastková té nejlepší chuti a kvality
Nová vína v bohatém sortimentu Vinařství Nešetřil ve Znojmě jsou pravidelně uváděna na trh na podzim. Jedná se o čtyři bílá a dvě červená jakostní a přívlastková vína té nejlepší chuti a kvality.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Obložené mísy Opava - salámové i sýrové mísy, pečená kolena, nakrájené šunky a šunkové koleno
Buďte připraveni na různé večírky i oslavy a naservírujte hostům obložené mísy vyráběné řeznictvím Lukáš Gebauer z Otic u Opavy. Připravíme šunkové, sýrové mísy, šťavnaté pečené kolena a další.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Sezónní ovoce a zelenina k uskladnění – jablka a bílé, žluté i červené cibule;
Na prodej sezónního ovoce a zeleniny k uskladnění včetně chutných jablek a bílých, žlutých i červených cibulí se nejen v okolí Olomouce a Přerova zaměřuje společnost Drago spol.s r.o.
Drago, spol. s.r.o.
Kvalitní a chutná vína z Vinařství Petr Marada v BIO kvalitě
Vinařství Petr Marada vyrábí bílé, červené, růžové, oranžové vína i sekty, které si můžete objednat online nebo ochutnat přímo ve vinařství v Mikulčicích. Všechny vína jsou vyráběna z BIO hroznů.
Vinařství Petr Marada
Krouhání zelí - prodej krouhaného zelí na nakládání, pěchování přímo do zeláků
Talašovo zahradnictví s.r.o. Tlumačov opět v říjnu zahájí prodej krouhaného zelí - pěstujeme odrůdy vhodné na nakládání. Neděláme jen krouhání zelí, ale i ochucení a pěchování přímo do Vašich zeláků.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Eshop prodej Probio Herbal Gingko Biloba Náchod – posílení koncentrace a paměti
V našem Eshopu Celtic Probiotics nakoupíte prověřené produkty, pro posílení a koncentraci paměti nabízíme Probio Herbal Gingko Biloba - zdraví v jedné tabletě.
OBNOVA servis, s.r.o. Probiotika Celtic
Degustační sety vín – vína ze znojemské vinařské podoblasti, sladší polosuchá vína
Degustační sety vín objednávejte na e-shopu vinoplacek.cz. Vybrat si můžete kolekci 6 odrůd vín typických pro znojemskou vinařskou podoblast nebo edici vín se zbytkovým cukrem.
Vinařství Jan Plaček
Káva, příslušenství pro kávovary a kvalitní rumy – bohatý sortiment e-shopu
Kvalitní čerstvě praženou kávu různých druhů, příslušenství pro kávovary, hrníčky a bohatý výběr kvalitních rumů prodává na svém e-shopu společnost CoffeeHelp.
Víno dozrávající ve francouzských dubových sudech barrique - Grand Pinot Bizé v magnum lahvi
Intenzivní granátová barva s cihlovými okraji a harmonická ovocná vůně s jemnými tóny vanilky – to je jedinečné moravské víno Grand Pinot Bizé, které dozrává ve francouzských dubových sudech barrique.
Vinařství Petr Bíza
Uzená vařená masa, uzené výrobky - vepřová krkovice a kýta bez kosti, plec a bůček
Poctivé uzené speciality seženete přímo u výrobce a řeznictví a uzenářství Lukáš Gebauer v Oticích u Opavy, nakupujte vařené vepřové krkovice a kýty bez kosti, uzená masa i plec a bůček.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Výroba tradičních i netradičních zákusků a cukrářských výrobků
Na lahodných tradičních i netradičních zákuscích a dalších cukrářských výrobcích si pochutnáte v pekárně Ivanka v Moravském Krumlově na Brněnsku.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Čerstvé ovoce a zelenina - kvalitní brambory, rajčata, mrkev, banány i jablka z velkoobchodu
Kvalitní a čerstvé ovoce a zeleninu koupíte ve velkoobchodě Zepo-Kubíček Václav v Břeclavi nedaleko Hodonína.
Milkpol, spolehlivý partner v oblasti mlékárenských produktů
Společnost Milkpol spol. s r.o. dodává nejlepší mlékárenské produkty od renovovaných dodavatelů. Naleznete u nás sušené mléko, sušená syrovátka, máslo a sýry.
Milkpol spol. s r.o. mlékárenské produkty
Čerstvé vyzrálé hovězí maso z farmy v biokvalitě - to nejzdravější maso na Váš stůl
Vychutnejte si i vy to nejzdravější maso v biokvalitě. Farma Jestřábí Fulnek v Moravskoslezském kraji se zaměřuje na prodej čerstvého vyzrálého hovězího masa přímo na Váš stůl.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí