Počítačové a internetové služby jsou k dispozici firmám i domácnostem a pestrá nabídka činností v této oblasti vám poskytne komfort jako poskytování internetového připojení, telekomunikační služby, firemní SW a informační systémy, IT a PC poradenství a servis, prodej produktů, servis počítačů a notebooků a další služby.

MSCADA profesionální řízení, monitorování a vizualizace Liberec
MSCADA zajišťuje sběr, zpracování a vizualizaci velkého množství dat hlavně technologického charakteru jako jsou teploty, tlaky, průtoky a další.
Systém pro kontejnerové překladiště KONTI, logistické informační systémy, instalace
Vývojem informačních systémů na poli logistiky se zabývá společnost CID International a.s. se sídlem v Olomouci. Propojíme na sobě nezávislé systémy a zlepšíme jejich kontrolu, evidenci i vedení.
Přístupový systém Praha 6, zamezí vstup neoprávněným osobám
Zamezit přístupu neoprávněných osob do prostorů zařídíte pomocí přístupových systémů karet. Identifikační čipy jsou modernější obdobou klíčů. Navíc nejen že dokážou zamezit vstupu neoprávněných osob do místností, umí i identifikovat místa, kde a kdy k pokusu o vstup došlo a čí karta byla využita. Díky systému PowerKey máte možnost rozložit ...
Realizace sítí a kabeláží Litomyšl
Společnost CompAct s.r.o. realizuje metalické strukturované kabeláže velikosti do stovek portů včetně datového rozvaděče, návrh, měření a dokumentace.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Software PowerKey – uživatelsky příjemná správa docházkového a stravovacího systému
Společnost Advent, spol. s r.o. se sídlem z Praze nabízí klientům uživatelsky příjemný a snadno konfigurovatelný software PowerKey pro správu docházkového, stravovacího a přístupového systému.
Systém Food/FoodMan - pro hotely, restaurace, jídelny a další provozy
Informační systém Food/FoodMan od společnosti ALTO PRAHA s.r.o., software pro hotely, restaurace, jídelny – programování a zlepšování, servis a hotline.
Spustili jsme pro Vás nové www stránky - telekomunikace a informační technologie!
Společnost BROTEL, s.r.o., Praha pro Vás spustila nové www stránky. Jsme specialisté v oboru telekomunikací, informačních technologií, komunikací a zabezpečení.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
Budování IT systémů a infrastruktur, unikátní podnikové informační systémy na zakázku
Informační systémy šité přímo na míru Vašim podnikatelským záměrům Vám poskytne společnost Cinesnet Pro s.r.o. z Olomouce Nové Sady. Společně nalezneme to nejlepší řešení, jak zlepšit Váš systém.
Systémy pro stravování Praha - uživatelsky pohodlná obsluha
Systémy pro stravování od společnosti Advent spol. s r.o. se sídlem v Praze zajistí efektivní a uživatelsky pohodlný provoz malých i velkých jídelen a kantýn.
Rychlý a levný internet bez omezení
Společnost OpavaNet a.s. Vám již řadu let poskytuje kvalitní, rychlý a levný internet bez omezení v Opavě a okolí.
Moderní informační technologie Pardubice - informační systém CICERO
MIS Cicero usnadňuje práci zaměstnancům a pomáhá vedení velmi efektivně a přesně řídit společnost.
Podnikový informační systém pro podporu řízení výrobních podniků
Podnikový informační systém QAD od společnosti Minerva Česká republika, a.s. pomáhá řídit výrobní podniky jejich nakupování, plánování, finance, lidské zdroje a prodej.
Minerva Česká republika, a.s. Centrála
Internetové připojení, Wi-Fi, VoIP volání přes internet, Prachaticko
Kvalitní, rychlé a stabilní připojení k Wi-Fi síti, internetové volání, měření signálu, montáž a instalace internetového připojení zajišťuje na Prachaticku společnost MIRANET CZECH s.r.o.
Programovatelné automaty Kralupy nad Vltavou – od několika signálů po složité instalace
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou nabízí zákazníkům ze všech odvětví výroby vypracování programu a dodání aplikací pro programovatelné automaty.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Program AW Caesar 8 - evidence počítačů, software, licencí, řízení ITSM procesů
Komplexní řešení při evidenci počítačů, software, licencí, řízení a plánování ITSM procesů pomocí Programu AW Caesar 8 vám nabízí společnost Free RW Soft, v.o.s. v Ostravě.
Analytický obrazový software Praha – programy pro pokročilé analýzy pohybu
Pracujete s daty a využíváte analytický obrazový software? Nabídku programů pro pokročilé analýzy nabízí společnost Proxis, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Montáž rozvaděčů, vývoj software, dodávka počítačů Třinec
Dodávkou počítačů, vývojem a tvorbou softwaru, montáží rozvaděčů na měřené a regulací se zabývá společnost BRAINTRAT, s.r.o. v okolí Třince, Frýdku-Místkua Ostravy.
BRAINTRAST, s.r.o.
Řídicí systém pro CNC soustruhy, frézky v systému TG Motion
Řídicí systémy pro soustruhy a frézky v systému TG Motion - editor, který je součástí systému a umožňuje otevřít několik CNC programů současně dodává firma TG Drives, s.r.o.
TG Drives, s.r.o.
Dodávky aplikačních technologií, aplikační kabiny, vzduchotechnika
Komplexní dodávka aplikačních technologií, aplikační kabiny včetně vzduchotechniky a zásobování provozními médi realizuje společnost SPS servis a programování strojů, s.r.o.
Implementace celofiremního informačního systému HELIOS Green, instalace na klíč
INFO NOVA, s r.o. z Prahy 12 Modřany je firma, jejíž hlavním cílem je najít ideální řešení v oblasti firemních informačních systémů. Vytvoříme nejlepší podmínky pro efektivní řízení Vaší společnosti.
Efektivní průmyslová automatizace, řídicí a informační systémy
Pokud se zajímáte o efektivní průmyslovou automatizaci, oslovte firmu BRAINTRAST, s.r.o. v Třinci, která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
BRAINTRAST, s.r.o.
ADRem – software s elektronickou podobou dohody ADR
SW ADRem vytvořený společností DEKRA CZ a.s. usnadňuje práci s dohodou ADR. Je interaktivní, názorný a přehledný a jeho ovládání je velice intuitivní.
Návrhy a statické výpočty konstrukcí pomocí programu RFEM
Rychlé, pohodlné, přesné a snadné modelování konstrukcí včetně posouzení statiky umožní program RFEM od společnost Dlubal Software s.r.o. se sídlem v Praze.
Dlubal Software s.r.o.
Business Intelligence pro výrobní podniky Liberec - systém pro efektivní zpracování informací
Systém BI slouží k efektivnímu vyhodnocení velkého množství dat, pohodlně vše sledujte na mobilu, tabletu nebo PC - Merz s.r.o. Liberec
INSIS, informační systém pro pojišťovací společnosti, softwarový nástroj pro řízení pojišťovny
Využijte produkty společnosti DCB Actuaries and Consultants s.r.o., která Vám poskytne kompletní client servis v oblasti pojišťovnictví. Společně nalezneme komplexní řešení Vašeho záměru.