Počítačové a internetové služby jsou k dispozici firmám i domácnostem a pestrá nabídka činností v této oblasti vám poskytne komfort jako poskytování internetového připojení, telekomunikační služby, firemní SW a informační systémy, IT a PC poradenství a servis, prodej produktů, servis počítačů a notebooků a další služby.

Internet do bytů, rodinných domů a jiných domácností, pro firmy a kanceláře - kompletní instalace
Společnost OpavaNet a.s. Vám zajistí kvalitní připojení internetu do domácnosti nebo firem. Pokud hledáte kvalitní a spolehlivý internet v Opavě a Ostravě, vsaďte na prověřenou firmu OpavaNet a.s..
Obráběcí stroje, lasery a elektronika pro průmyslové aplikace
Vývoj výrobní techniky a elektroniky pro průmyslové aplikace, technologické procesy, aplikace softwaru realizuje společnost TRUMPF Praha, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
TRUMPF Praha, spol. s r.o.
Dodavatel specializovaných řešení pro architekturu, IT a projektové řízení
Návrh, vývoj, implementace informačních systémů. Řízení projektů v oblasti IT, architektonická řešení a implementace Business inteligence a SAP systémů, vše v Datacons, s.r.o.
Vytváření a výroba aplikací pro Android na míru podle Vašich představ
Android aplikace na míru podle Vašich představ a potřeb vytváří a vyvíjí společnost Peko Studio s.r.o. ze Znojma.
Zabezpečení pomocí softwarových a hardwarových systémů
Hledáte odborníky ve výzkumu, vývoji, výrobě a servisu softwarových a hardwarových produktů pro oblast řízení, velení a výkonu činností sledování na úrovni vojsk, policie a datových komunikací?
Připojení k internetu, kabelová HD televize okres Opava, Krnov, Bruntál, Hlučín
Hledáte v Opavě a okolí kvalitní připojení k internetu? Kontaktujte firmu OpavaNet a.s. zabývající se připojením a instalací k internetu: - připojení, zřízení k internetu, přístup k internetu pomocí optické vysokorychlostní sítě - bezdrátové připojení Wi-fi v celém okrese Opava - zřizování domén, poskytování IP adresy, pronájem emailu - ...
Informační systém pro státní správu a samosprávu, flexibilní software
Tvorbou informačních systémů pro státní správu a samosprávu se zabývá jihlavská společnost GORDIC spol. s r.o. Vyzkoušejte náš flexibilní software!
Zobrazení reklam v mobilních a webových aplikacích
Pokud máte vlastní mobilní či webovou aplikaci, nechte ji vydělávat! Umožněte své aplikaci zobrazovat reklamy. Tým vývojářů z Peko Studio s.r.o. Vám poradí jak na to.
Tvorba webových stránek - návrh designu, příprava obsahu, hosting a správa
Kompletní tvorbu webových stránek od návrhu designu přes přípravy obsahu až po následnou správu a hosting zajišťuje v okolí Břeclavi a Hodonína reklamní agentura Stillus s.r.o.
Přístupové systémy Praha – zabezpečí prostory proti neoprávněnému vstupu osob
Moderní a efektivní způsob zabezpečení prostor proti vstupu neoprávněných osob představuje přístupový systém Powerkey od společnost Advent, spol. s r.o. se sídlem z Praze.
FaceID a rozšířená realita jako nová možnost aplikace systému Android a iOS
Perfektním partnerem nejen v oblasti moderní možnosti využití mobilních aplikací jako je FaceID či rozšířená realita pro operační systém Android či iOS je firma Peko studio s.r.o. ze Znojma.
Zakázková výroba a vývoj bussines webových aplikací a aplikací pro osobní rozvoj
Uživatelsky přívětivou webovou bussines aplikaci nebo aplikaci pro osobní rozvoj na míru podle představ a přání zákazníka vyvíjí a vyrábí Peko Studio s.r.o. ze Znojma.
Výhoda a přínos vlastních mobilních aplikací pro společnosti
Na otázku, proč by měla mít každá společnost vlastní mobilní aplikaci, jaké výhody má mobilní apka pro společnost, Vám odpoví tým vývojářů z Peko Studia ze Znojma
Tvorba aplikací pro telefony a tablety – analýza, návrh, vývoj, testování, podpora
Specialista na tvorbu aplikací pro telefony a tablety, to je zkušený tým společnosti Peko Studio s.r.o. Vývoj aplikací od analýzy přes návrh, konečné testování a podporu.
HELIOS Green Automobily - řešení pro střední a velké autoservisy či pro prodejce automobilů
Hledáte systémové řešení pro své podnikání? Specializací společnosti INFO NOVA, s r.o. jsou integrované informační systémy pro prodejce automobilů a velké autoservisy - HELIOS Green Automobily.
Informační systém PED - Podání elektronických dat
PED, spolehlivý informační systém pro podání elektronických dat od specialisty na informační systémy, společnosti GORDIC spol. s r.o.
Zvýšení zisků a výdělků díky mobilní aplikaci - rady, tipy
Rady a tipy, jak si vydělat či případně navýšit zisky díky mobilní aplikaci, vám přináší společnost Peko Studio ze Znojma.
PREMIER systém – ekonomický software pro Vaši firmu Praha – zajistí ekonomický růst
PREMIER systém je špičkový a nejvýhodnější ekonomický software od společnosti PREMISOFT s.r.o., který je k dostání na trhu a je vhodný pro každou firmu pro zajištění Vašeho ekonomického růstu.
Tvorba, výroba a vývoj mobilní aplikace - rady, tipy, poradenství
Jak správně začít při tvorbě, výrobě a jak postupovat s následným vývojem mobilní aplikace, Vám poradí Peko Studio ze Znojma. Poskytujeme komplexní poradenství při tvorbě a vývoji mobilních aplikací.
Rychlý a kvalitní IT servis, opravy a upgrade počítačů a operačních systémů
Dopřejte svému PC kvalitní opravy nebo upgrade. Opravy a upgrade PC nechte specialistům z Litomyšle. CompAct Litomyšl vyřeší všechny vaše počítačové peripetie.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Vytvoření nového webu – web vyrobený na míru a web vytvořený na šabloně
Web vyrobený na klíč, který oproti webům vytvořeným na šabloně splní veškeré vaše požadavky a bude naprosto vyhovovat vašim potřebám, Vám vytvoří Peko Studio ze Znojma.
IOS aplikace střižené na míru – výroba a vývoj
Vytvářením a vývojem IOS aplikací pro Váš iPhone, iPad či iWatch podle vašich představ a požadavků se zabývá společnost Peko Studio s.r.o.
Datové komunikace Kralupy nad Vltavou – dokonalá znalost tohoto oboru
Dokonalá znalost oblasti datové komunikace dovoluje společnosti ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou jak jako automatickou součást dodávek řídících systémů, tak i samostatně.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
RWIND Simulation - Simulace větru - větrný tunel
Společnost Dlubal Software s.r.o. nabízí program RWIND Simulation, který slouží k CFD analýze a simulaci proudění vzduchu okolo budov a jiných objektů.
Dlubal Software s.r.o.
Testování mobilních aplikací – proč a jakým způsobem testovat mobilní aplikace
Chcete vědět, jestli vaše mobilní aplikace funguje, jak má? V tomto případě se obraťte na tým vývojářů z Peko Studio s.r.o, kteří Vám poradí, proč a jakým způsobem testovat mobilní aplikace.