Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Zlínský kraj
Fyzická ochrana objektů a osob – bezpečnostní služby i doprovod bodyguarda na jednání
Bezpečnostní služby v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj zajistí bezpečnostní agentura B.D. SAFE, s.r.o. - fyzická ochrana osob, bezpečnostní zajištění objektů i služby bodyguarda.
B.D.SAFE, s.r.o. bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Bezúdržbový, bezkartáčový motor pro turnikety, automatické vstupní branky - do kancelářských budov, prostor s vysokým pohybem osob
Výrobce turniketů, společnost COMINFO, a.s. Zlín, dodává zařízení včetně bezúdržbových motorů pro plynulý průchod. Bezkartáčový motor je vhodný pro turnikety i automatické vstupní branky.
COMINFO, a.s. Výroba turniketů, přístupových systémů
Koupelnové studio - široký výběr koupelnového vybavení, prodej obkladů, dlažby, sanitární keramiky
Radek Kostrůnek provozuje koupelnové studio na Hulínské ul. Kroměříž. U nás je snadné vybrat si vhodné koupelnové vybavení. Na prodej obklady, dlažba, sanitární keramika a mnoho doplňků do koupelny.
Radek Kostrůnek Koupelny Kroměříž
Developer, výstavba, rekonstrukce RD, bytových domů - energeticky úsporné domy na klíč
Mezi hlavní aktivity stavební firmy MM stavby Uherské Hradiště s.r.o. patří výstavba a rekonstrukce RD, bytových domů i průmyslových, dopravních staveb. Působnost převážně na Moravě.
MM stavby Uherské Hradiště, s.r.o. Stavební firma Zlínský kraj
Celotělová masáž pro těhotné i po porodu pro regeneraci těla i návrat do kondice
Svěřte se do rukou Mgr. Soni Hornychové ve Studiu Kriya masáže Zlín. S využitím speciální techniky provádíme i masáž pro těhotné a po porodu pro rychlejší regeneraci těla.
Mgr. Soňa Hornychová Kriya masáže Zlín
Mobilní STK a měření emisí pro sněžná pásová vozidla - rolby, sněžné skútry
Agrotest Morava s.r.o. je spolehlivá mobilní STK pro zákazníky z okolí Uherského Hradiště a na Moravě. Mimo zemědělské stroje řeší STK a měření emisí pro sněžná pásová vozidla - rolby, sněžné skútry.
Agrotest Morava s.r.o. mobilní STK Morava
Kosmetické studio Šárka Zpěváková Otrokovice, kosmetické ošetření pleti, čištění pleti, depilace
Kosmetické studio Šárka Zpěváková v Otrokovicích nabízí ty nejlepší kosmetické služby, ošetření a čištění pleti, masáže obličeje a dekoltu, barvení obočí a řas, včetně jejich úpravy, depilace.
Kosmetické studio Šárka Zpěváková www.kosmeticke-studio-solarium.cz
Tradiční český výrobce volnočasové a pracovní obuvi ze Zlína
Kvalitní česká obuv ze Zlína od firmy FLEXIKO CZ s.r.o. - pracovní, sportovní a vycházková obuv i boty pro stavaře, rybáře.
FLEXIKO CZ s.r.o. Český výrobce flexi obuvi
Nízká cena nafty a benzínu u čerpací stanice ZDV Fryšták
U Čerpací stanice ZDV Fryšták u Zlína natankujete levně. Nízká cena nafty a benzínu je zde po celý rok.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Originální, alternativní tonery, náplně do tiskáren a prodej, výkup tonerů
Firma PREMO s.r.o. z regionu Uherské Hradiště velkoobchodně prodává tiskárny i originální a alternativní tonery a náplně do tiskáren, provádí také výkup tonerů. Klientelu máme v lokalitě Zlínský kraj.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Průmyslový, reklamní potisk plechu, kovu, plastu, plexiskla, dřeva, tvrzeného skla
Společnost Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. se zaměřuje na potisk různých materiálů - plechu, kovu, plastu, dřeva, tvrzeného skla i kartonových obalů. Využívají sítotisku a UV digitálního tisku.
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. Profesionální reklamní tisk Zlínský kraj
Montáž, servis, oprava tepelného čerpadla - Bosch, Viessmann, Vaillant, Buderus, LG, Protherm
Společnost ROKO servis Roman Kouřil (ndplyn s.r.o.) zajistí servis, opravy i montáž tepelného čerpadla. Zakázky převážně realizujeme pro zákazníky z regionu Kroměříž, Zlínský kraj, Olomoucký kraj.
Roman Kouřil - ROKO servis ndplyn s.r.o.
Aplikace do náročného prostředí, pro jadernou energetiku - mikrospínače, jističe, senzory, elektroměry, převodníky, průchodky
Společnost ELEXIM a.s. Kroměříž se specializuje mimo oblast elektromobility i na aplikace do náročných prostředí - dodáme mikrospínače, jističe, senzory, elektroměry, nerezové průchody aj produkty.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Školení o praktickém využití umělé inteligence - jak využít AI v praxi pro zvýšení produktivity
Společnost RECRUITMENT FACTORY s.r.o. Zlín zajišťuje, mimo jiné, pro firmy školení o praktickém využití umělé inteligence s cílem zlepšení firemních procesů a zvýšení produktivity.
RECRUITMENT FACTORY s.r.o. Personální agentura Zlín
Originální firemní oblečení s logem, výšivkou, malbou - šití oděvů pro řemeslníky, prodavače, pracovníky v gastro, administrativě
Eliška Potočná má vlastní kolekci udržitelného oblečení Foxeli collection a také šije na zakázku firemní, gastro oblečení. Oděvy jsou doplněny logem, výšivkou nebo malbou dle požadavku.
Eliška Potočná - Foxeli collection www.foxelicollection.cz
Pilové pásy na řezání stavebního řeziva – vhodné nejen pro provozovatele pil a zpracovatele dřeva
Různé druhy pilových pásů vhodné pro provozovatele pil a zpracovatele dřeva k řezání stavebního řeziva má ve svém bohatém sortimentu společnost Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o. ve Zlíně.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Kompletní zahradnické služby-údržba zahrad, parků, veřejné zeleně
Firma GARD&N z okresu Uherské Hradiště provádí po celý rok údržbu zahrad, parků, veřejné zeleně. Kompletní zahradnické služby poskytuje pro firmy, města i soukromé osoby.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Kabely pro přenos dat - pro průmyslový ethernet ETHERLINE, datové kabely UNITRONIC, optokabely HITRONIC
Distribuci kabelů, nejen v oblasti datové komunikace, zajišťuje společnost LAPP Czech Republic s.r.o. Dodáme kabely pro přenos dat: ETHERLINE pro Ethernet, optokabely HITRONIC, datové kabely UNITRONIC
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Sadbové brambory rané, polorané, pozdní - výsadba vlastních brambor
Arbia, spol. s r.o. Zlín dodává sadbové brambory. V průběhu jarních měsíců budou na prodej různé odrůdy pro výsadbu - velmi rané, rané, polorané a pozdní. Mezi nejoblíbenější patří Agria.
Arbia, spol. s r.o. Prodejna brambor a ovocných stromků Zlín
Opravy, rekonstrukce plochých, šikmých střech, krovů
Rekonstrukce plochých, šikmých střech i krovů v lokalitě Zlínský kraj provádí firma TOM střechy z Dolního Němčí u Uherského Brodu. Cenové nabídky na opravy střech a krovů zpracujeme zdarma.
TOM střechy Tomáš Zimčík
Textilní lepicí pásky pro sport i technické užití - vysoká odolnost
Oslovte společnost Steroll s.r.o. ze Zlína a pořiďte si kvalitní textilní lepicí pásky, které slouží nejen pro fixaci a sport, ale najdou využití také v průmyslové výrobě.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Sestavení účetních závěrek a daňového přiznání daňovým poradcem
SPOLEČNOST AUDIT DANĚ, s.r.o. Zlín - experti na sestavení účetních závěrek a daňového přiznání. Zajišťujeme komplexní služby v oblasti účetnictví a daní, abyste měli jistotu dodržení legislativy.
SPOLEČNOST AUDIT DANĚ, s.r.o. auditorské služby Zlín
Rozvoz obědů do firem a domácností zdarma v okolí Uherského Brodu - výběr z 5 druhů denního menu
Společnost Pub gastro - restaurace KD PUB připravuje každý den chutné denní menu a zajišťuje rozvoz obědů do firem a domácností, zdarma v okolí Uherského Brodu. Na výběr je 5 druhů denního menu.
Pub gastro uh s.r.o. Restaurace a pivnice KD PUB
Infuzní technika – dávkovače, pumpy, dokovací stanice, prodej a servis zdravotnické techniky
PROMOS spol. s.r.o. zásobuje nemocniční zařízení přístroji jako je například: Infuzní technika - dávkovače, pumpy, dokovací stanice, které jsou určeny k podání léku či infuzního roztoku pacientovi.
PROMOS spol. s r.o.
Výprodej aktuální kolekce na prodejně Blauer.USA Store - sleva 30-50% na značkové bundy, mikiny, trička, kalhoty, tenisky
Na prodejně Blauer USA Store ve Zlíně právě probíhá výprodej aktuální kolekce, sleva 30-50%. Oblečení v top kvalitě - značkové bundy, mikiny, trička, kalhoty, tepláky i zimní obuv a tenisky.
Blauer USA Store Zlín www.blauer-zlin.cz