Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Zlínský kraj
Aplikace autofolie, protisluneční fólie na sklo auta, budovy Zlín
Aplikace protisluneční fólie na sklo auta či okenní folie na budovy provádí po celé Moravě firma Cartint Zlín. Autofolie aplikujeme bez demontáže skla.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Prodej moderních značkových dioptrických brýlí - Prada, Dolce Gabbana, Mr. Gain
Luxusní a moderní. To jsou značkové brýle Prada, Dolce Gabbana i Mr. Gain, které koupíte v oční optice Cairoo v Uherském Hradišti. Prodáváme kvalitní brýle pro práci i volné chvíle.
Velkoplošné obrazy na měkčené PVC, fotoobrazy na plátno
Ve společnosti Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. používáme digitální tisk při výrobě fotoobrazů. Vyrobíme velkoplošné obrazy na měkčené PVC, plexi, na plátno. Působíme v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. Profesionální reklamní tisk Zlínský kraj
Sadbové jahody, ovocné stromky a keře z vlastní produkce
Společnost Arbia, spol. s r.o. Zlín je producentem výpěstků ovocné školky. Aktuálně k odběru sazenice jahod, ovocné stromky a keře z vlastní produkce.
Arbia, spol. s r.o. Prodejna brambor a ovocných stromků Zlín
Výroba pogumovaných drážkovaných pryžových válců s celou řadou výhod
Společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. vyrábí pogumované drážkované pryžové válce pro průmyslové použití, které přináší celou řadu výhod.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Prodej a pokládka koberců a podlahových krytin všeho druhu
Společnost Podlahy Haloda dodá veškeré podlahové krytiny. Na prodej velký výběr kusových koberců i v metráži. Pokládka podlah včetně úpravy povrchu, působnost na Zlínsku a v okolí Uherského Hradiště.
Podlahy HALODA Patrik Haloda
Agrofólie pro fóliovníky - LDPE fólie s UV stabilizací, s životností několik let
Ve společnosti Centroplast můžete pořídit agrofólie pro fóliovníky či pařeniště. Jde o typ LDPE fólie s UV stabilizací, která má životnost několik let. Sídlo máme ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Ohraničovací, vytyčovací pásky s vysokou pevností proti přetržení pro ohraničení prostoru
Kvalitní vytyčovací pásky pro ohraničení prostoru zakoupíte u zlínské společnosti Steroll s.r.o., která se zabývá prodejem transparentních, barevných nebo potištěných pásek s vysokou pevností.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Moderní, odolná dřevostavba, roubenka - energeticky úsporné, ekologické bydlení
Moderní, odolná, energeticky úsporná a ekologická dřevostavba může být splněným snem o bydlení - kontaktujte WALFER, s.r.o. Halenkovice, odborníka na dřevostavby, roubenky, srubové domy.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
EDM elektrojiskrové, elektroerozivní obrábění kovů - zakázková výroba kovových dílů
Elektroerozivní obrábění kovů je metoda, která umožní vytvořit kovové díly s vysokou přesností. Tuto technologii využívá pro výrobu kovových dílů TVARSTEEL Bojkovice - Uherské Hradiště.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
Přestavba bytových jader a rekonstrukce koupelen i bytů
Kvalitní přestavbu bytových jader ve Zlínském kraji realizuje společnost M+M SDRUŽENÍ se sídlem ve Zlíně, která se specializuje také na rekonstrukci koupelen.
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Erasmus+ na Gymnáziu Kroměříž - Projektový týden je zábava, poznání a rozvoj v jednom
Díky programu Erasmus+ se můžeš zapojit na Gymnáziu Kroměříž i letos do Projektového týdne - vyber si projekt, který tě zajímá a bude to zábava. Poznávej nové lidi, místa, kultury. Ukaž, co v tobě je!
Gymnázium Kroměříž
Štěrk, písek, drcené a přírodní kamenivo - prodej, doprava
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky se specializuje na prodej a dopravu písku, štěrku, drceného či přírodního kameniva a zeminy v okolí Zlína a Otrokovic.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Odvalovací kontejnery ABROLL - valník, otevřený, uzavřený s pevnou i odklopnou střechou, s výklopnými, dvoukřídlými vraty
Roman Kunovský z Uherského Ostrohu vyrábí kontejnery ABROLL různého typu, dle účelu využití zvolte otevřený či uzavřený kontejner se střechou, s vraty nebo typ valník. Dodáváme firmám na Moravě.
Roman Kunovský - kontejnery Výroba, prodej kontejnerů Zlínský kraj
Pronájem sportovní haly, prostor pro pořádání akcí, koncertů
Víceúčelová, sportovní hala Datart Zlín má využití i pro pořádání akcí, koncertů. Domluvte se s námi na pronájem prostor.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Dodavatel elektrotechniky pro průmysl, komerční použití - rozvaděče, přístroje nízkého napětí, pohony, procesní instrumentace
Divize elektrotechniky ve společnosti ELEXIM a.s. Kroměříž se zaměřuje na zajištění dodávek širokého portfolia produktů pro průmysl i komerční použití - rozvaděčů, přístrojů nízkého napětí, pohonů aj.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Velkoobchod průmyslových kabelů - ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, flexibilní, instalační, jednožilové
Firma LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín je dodavatelem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství. Mezi naše hlavní produkty patří ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, instalační atd.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Oprava hydromotoru, hydraulického čerpadla a výměna - repasovaný hydromotor, repasované čerpadlo
Společnost GLADIATOOLS Slušovice zajistí opravy hydromotoru, hydraulického čerpadla pro zájemce z regionu Zlín. Je možná i výměna poškozeného zařízení za repasovaný hydromotor, repasované čerpadlo.
GLADIATOOLS, s.r.o. repase hydraulických čerpadel Zlín
Handmade dětské oblečení, kojenecké soupravy - zakázkové šití, malování na přání
Eliška Potočná z Otrokovic u Zlína je autorkou originálního oblečení zn. Foxeli collection. Šije na zakázku dámské i pánské oblečení a také handmade oblečky pro nejmenší i kojenecké soupravy.
Eliška Potočná - Foxeli collection www.foxelicollection.cz
Odstranění graffiti z fasády, plotu, auta - antigraffiti servis
Firma Čištění fasád Zlín vrátí do původního stavu majetek znehodnocený graffiti - řeší odstranění graffiti z fasády, plotu, auta i jiných ploch. Antigraffiti servis poskytuje i v regionu Praha, Brno.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Skládka pro uložení stavebního odpadu, suti, výkopové zeminy
Kamenolom Žlutava provozuje skládku pro uložení nezávadného stavebního odpadu, suti či výkopové zeminy. Jsme tu pro klienty z regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Kamenolom Žlutava s.r.o.
Zahradní technika Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD - servis
Zahradní technika Robert Bílka poskytuje servis v regionu Zlín, Uherské Hradiště pro značky Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD, CubCadet, Jonsered.
Robert Bílka - Zahradní technika
Solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody včetně projektové dokumentace
Společnost PAVELKA - VTP dodává solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody v regionu Uherské Hradiště. Nabízíme zpracování projektové dokumentace.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Family friendly hotel pro rodinnou dovolenou, se zázemím pro děti
Hotel Vyhlídka Luhačovice patří mezi Family friendly hotely. Zarezervujte si u nás rodinný pokoj pro nezapomenutelnou dovolenou plnou zážitků, najdete zde zázemí pro děti i relax pro rodiče.
Hotel Vyhlídka Ubytování u Luhačovické přehrady
Flexibilní polyuretanové hadice vyztužené ocelovým drátem, PVC spirálou
Firma DLplast, s.r.o. Holešov je předním výrobcem a dodavatelem flexibilních průmyslových hadic v ČR. Vyrábí různé typy polyuretanových hadic vyztužených ocelovým drátem a PVC spirálou.
DLplast, s.r.o. Výrobce flexibilních průmyslových hadic