Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Plastové výplně pro chladící věže Děčín, výplně z různých materiálů, různé struktury a povrchů
Výplně a eliminátory jsou používány v chladicích věžích po celém světě. Po desetiletí se osvědčily v celé řadě aplikací: jak při prvotních instalacích, tak při optimalizacích stávajících zařízení.
Realitní kancelář Děčín, prodej bytů, nemovitostí a pozemků, pronájem nemovitostí, pronájem bytů
Nabízíme kompletní služby týkající se převodu nemovitostí ve spolupráci s realitními makléři po celé České republice.
Realitní kancelář Services dumrealit.cz
Cévní ambulance, angiologickou ordinaci v Chomutově
Prevence a léčba cévních onemocnění, radiofrekvenční operace křečových žil, léčba žilních zánětů a trombóz to vše zajišťuje Cévní ambulance, s.r.o. v Chomutově.
Lékárna Ústí nad Labem, prodej léků a potravinových doplňků, prodej dětské výživy, vitamíny
Lékárna Ústí nad Labem, prodej léků a potravinových doplňků, prodej dětské výživy, vitamíny, zdravá výživa, čaje, kosmetika, zdravotní obuv a veterinární přípravky.
Lékárna Centrum MB s.r.o.
Bezkontaktní docházkové terminály vyráběné v ČR -  pro evidenci docházky a kontrolu přístupu
Aby Vaše docházkové a stravovací systémy fungovaly co nejlépe, musí být doplněny bezkontaktními docházkovými terminály, nejlépe od českého výrobce.
Specialisté na realizaci nových střech, ale také na opravy a rekonstrukce
Práce na střechách, výstavba střech u novostaveb či opravy a rekonstrukce na starších budovách, komplexní tesařské, klempířské a pokryvačské práce zajišťuje Tomáš Malecký, Chomutov.
MIG svařování Chomutov - svařování kovů v ochranné atmosféře inertním plynu
Společnost HS UMFORMTECHNIK s.r.o. z Chomutova ve svém portfoliu služeb nabízí MIG svařování, tedy svařování kovů v ochranné atmosféře inertního plynu.
Horní Jiřetín – malebné město nedaleko německých hranic
Krušnohorské město s perfektní občanskou vybaveností, bohatým kulturním životem, nevídanou přírodou – to a mnohem více v Horním Jiřetíně.
Město Horní Jiřetín
Projekční kancelář Teplice,  projekce inženýrských staveb, technické poradenství
Projekční kancelář Teplice, projekce inženýrských staveb, technické poradenství, projekční práce v oboru kanalizace, voda, a plyn.
Výroba plastových krytek Ústí nad Labem, plastové trubičky, krytky ploché, krytky válcové, standard
Výroba plastových krytek Ústí nad Labem, plastové trubičky, krytky ploché, krytky válcové, standard, krytky s očkem, krytky s krčkem, povrchové úpravy krytek.
Vinyl - Flex, s.r.o. výroba plastové krytky
Paracelsus, s.r.o. – číslo jedna ve zdravotní péči na Mostecku a Litvínovsku
Poliklinika Paracelsus zajišťuje základní a preventivní lékařské služby zejména pro oblast Mostecka a Litvínovska. Ambulance praktických lékařů, rehabilitace či zubní.
Povrchové úpravy – lakování, pozinkování či broušení
Broušení dílů a nástrojů, finální povrchové úpravy pomocí lakování a zinkování pro ochranu Vašich produktů, výrobků od firmy HS Umformtechnik s.r.o.
Obec Lovečkovice a její zajímavosti, okres Litoměřice
Obec Lovečkovice se spolu s přidruženými obcemi rozléhá v CHKO České středohoří v Ústeckém kraji. Je zde spousta zajímavých pamětihodností a krásná příroda.
Eshop ruční nářadí, nástroje a měřící přístroje Teplice, prodej vrtáků, soustružnických nožů, frézky
Eshop ruční nářadí, nástroje a měřící přístroje Teplice, prodej vrtáků, soustružnických nožů, frézky, brusné nástroje a další kvalitní sortiment pro profesionály a kutily.
Speciální chemie Lorito a doplňky sanitární techniky a hygieny
Čističe a úklidová chemie značky Lorito, universální, základní i speciální přípravky pro úklid a dezinfekci prodává Augustin Pecha - Mopservis, s.r.o.
Sanace betonových konstrukcí – stříkání suchých i mokrých betonových směsí
Stavební společnost, specialista v oblasti sanace betonových konstrukcí včetně stříkání suchých i mokrých betonových směsí to je firma TRANS-REGION-STAV s.r.o.
Krásné město na úpatí Krušných hor, Horní Jiřetín
Historické město s řadou památek, rozmanitou přírodou a krásnými lesy v podhůří Krušných hor, to je město Horní Jiřetín v okrese Most.
Město Horní Jiřetín
Stavební údržba budov Litvínov, prodloužení uživatelnosti budov, snížení nákladů na opravy budov
Stavební údržba budov Litvínov, prodloužení uživatelnosti budov, snížení nákladů na opravy budov, zlepšení provozní bezpečnosti budov.
FIRECLAY, spol. s r.o. Komplexní průmyslové stavby Litvínov
Pohřební služby Litoměřice, pro důstojné rozloučení se zesnulými
Pohřební služby jsou při úmrtí blízké osoby nezbytnou součástí. Náš litoměřický ústav je zde pro to, aby Vám pomohl se důstojně se zesnulým rozloučit. Poskytujeme naše služby po celé České Republice. Pokud nastane úmrtí v cizině, pošleme ostatky letecky zpátky do ČR. Jsme držiteli francouzské habilitace a můžeme je proto jako jediní převážet po ...
Sociální zařízení s nepřetržitou péči o osoby se zdravotním postižením
Zařízení sociálních služeb poskytující nepřetržitou péči osobám se zdravotním postižením – Domov „Bez zámků“ se sídlem v Tuchořicích v okrese Louny.
Příprava a provádění trhacích prací Louny, trhací práce malého i velkého rozsahu a vrtací práce
Příprava a provádění trhacích prací Louny, trhací práce malého i velkého rozsahu včetně vrtacích prací a sekundárního rozpojování.
SDZP družstvo Děčín, pracovní příležitosti pro zdravotně postižené, chráněné šicí dílny
SDZP družstvo vytváří pracovní příležitosti pro osoby zdravotně postižené a umožňuje jejich profesní a osobní růst, chráněné šicí dílny v České Kamenici a ve Šluknově.
Podlahové mycí a drhnoucí stroje - Ústí nad Labem
Čištění podlah za pomoci mycích a drhnoucích strojů značky Nilfisk. Autorizovaný prodej a servis zajišťuje společnost KASCH Technik s.r.o. z Ústí nad Labem.
Displeje pro vyvolávací systémy od českého výrobce - snadnější a příjemnější práce s klienty
Přehlednost, jednoduchá obsluha a široké možnosti využití, přesně tyto funkce plní vyvolávací a zobrazovací systémy - displeje od společnosti TETRONIK.
Spolehlivý dodavatel potravin z těch nejlepších surovin z Teplicka
Ovoce a zelenina do škol, chráněné pracoviště, dodavatel kvalitních potravin, veřejné stravování, potravinové balíčky a foodbanky to je HOKA - chráněná pracoviště, s. r. o.