Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Prodej LED pásků Louny, AL profily pro LED pásky, konektory a další příslušenství, barevné LED
Naše firma z okresu Louny se specializuje na internetový prodej LED pásek se studeným a teplým světlem, barevné LED pásky, napájecí zdroje, příslušenství.
Nezabylice – malá obec v Ústeckém kraji
Obec Nezabylice v okrese Chomutov v Ústeckém kraji, obec s bohatým kulturním životem a klidným prostředím pro občany – to jsou Nezabylice.
Obec Nezabylice
Výkopové a zemní práce Teplice, terénní úpravy, bazény, hloubení základů, demolice menších staveb
Jsme firma zabývající se kompletními zemními a výkopovými pracemi, hloubení základů, jímek, drenáží, terénní úpravy, čističky odpadních vod ČOV, příjezdové cesty, bazény.
Hotel Mertin Chomutov, nekuřácké ubytování, uzavřené parkoviště, infrasauna a malé fitness, wifi
Nabízíme výhodné nekuřácké ubytování v deseti pokojích, hotel Mertin se nachází 200 m od historického centra, využijte uzavřené parkoviště střežené kamerovým systémem.
Dřevařská výroba Děčín, truhlářství, výroba dřevěného nábytku, zahradní domky, pergoly
Naše firma se zabývá kompletním truhlářstvím, dřevařskou výrobou, na zakázku vyrobíme zahradní nábytek, zahradní domky a pergoly.
Prodej topiva a sypkého stavebního materiálu nedaleko České Lípy
Pevná topná paliva, prodej sypkého materiálu v okrese Děčín, nabídka uhlí, koksu a briket Ústecký kraj, výkopové práce, to vše od firmy Jiří Kopecký – Krásná Lípa.
Kompletní stavební činnost Litoměřice, rekonstrukce domů, stavební úpravy, montáž obkladů
Naše firma Dronestav s.r.o. z okresu Litoměřice provádí kompletní stavební činnost jako jsou kompletní rekonstrukce domů a bytů, stavební úpravy, montáže obkladů, výkopové práce.
Obec Obrnice, okres Most, chráněná krajinná oblast České středohoří, vrch Zlatník
Obec Obrnice leží cca. 3, 5 km východně od města Mostu a je členem Mikroregionu Srpina.
Výškové stavby, skály, kameny a konstrukce Děčín, práce ve výškách, vrtání hornin, betonů, sanace
Naše firma z Děčína provádí vrtání hornin, betonů a konstrukcí, injektáže, sanace, řezání a bourání, provádíme výškové stavby, formátování kamene a opravy staveb z kamene.
Zámečnické služby nedaleko Litoměřic
Zámečnické zboží, sortiment z oblasti zámečnictví, prodej zámků, klíčů a kování. Kovovýroba na zakázku. Tesařské a klempířské práce, realizace a rekonstrukce střech.
Reklamní a pracovní oděvy Ústí nad Labem, trička, polokošile, košile, mikiny, outdoorové oblečení
Naše společnost je předním výrobcem a dodavatelem značkových reklamních a pracovních oděvů, trička, polokošile, košile, mikiny, čepice, outdoorové oblečení, tašky.
Odborník v kovoobrábění a servisních službách Ústecký kraj
Dodávka kovoobráběných dílů a polotovarů, zprostředkování servisních služeb pro strojní zařízení, produkty vyráběné na obráběcím zařízením na zakázku podle požadavků zákazníka.
Injektážní systémy utěsní spáry v monolitických konstrukcích staveb
O utěsnění pracovních spár v monolitických i prefabrikovaných konstrukcí se postarají injektážní systémy od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Mezinárodní kamiónová doprava - CHERIS Trad s.r.o.
Pro bezpečnou a rychlou přepravu vašeho zboží mezi Českou republikou a Španělskem či Portugalskem jsme pro vás tím nejlepším řešením.
Prodej stínící techniky Litoměřice, prodej žaluzií, rolet, plissé, japonské posuvné stěny, markýzy
Nabízíme prodej a montáž kvalitní stínící techniky do interiéru a exteriéru, žaluzie, rolety, plissé, markýzy, záclonové systémy, slunečníky.
Lešenářské práce pro průmysl a stavby, stavební a zemní práce
Potřebujete postavit dům, upravit terén, provést výkopové práce nebo postavit lešení pro zateplení budov? S tím vším Vám pomůže naše všestranná společnost Radim Lukáš – Lukrastav.
Široké spektrum stavební činnosti - stavební firma s mnohaletými zkušenosti ve svém oboru.
Potřebujete vyřešit zedníka a jste z Ústí nad Labem nebo blízkého okolí? Naše firma vám nabídne komplexní služby, týkající se zejména zednických prací a prací na ně navazující.
Chladící a klimatizační zařízení, čerpadla a vzduchotechnika Děčín
Firma Cool Technology s.r.o. nabízí prodej, montáž, opravy a servis chladících a klimatizačních zařízení, tepelných čerpadel a vzduchotechniky.
Elektroinstalace, revize elektro Most, opravy a servis elektrozařízení, revize hromosvodů
Provádíme veškeré elektroinstalační a elektromontážní práce, revize elektro zařízení, revize hromosvodů, elektrických strojů, revize elektrických spotřebičů, školení.
Stavební materiál, nářadí a jiné potřeby pro stavby – Teplice
Velkoobchodní a maloobchodní prodej stavebního materiálu i zapůjčení nářadí. Široký sortiment zboží, dlouhá otevírací doba každý den i e-shop. Zajistíme pro Vás vše, co potřebujete.
Ekologická hydroizolace staveb a vodního díla - granulovaný bentonit pro hydroizolace
Ekologická hydroizolace, která má výborné hydroizolační funkce, zúrodňovací a těsnící vlastnosti od společnosti MEDIUM INTRNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Údržba kotelen, topenářské práce, instalace
Topenářské a instalatérské práce v okrese Chomutov. Stavba výměníkových stanic dle dodaného projektu. Montáže a rekonstrukce domovních rozvodů TUV a SV.
Masážní studio Nikol Šindelářová Děčín, tradiční ruční olejové masáže, léčivé zábaly končetin
V masážním studiu Nikol Šindelářová v Děčíně nabízíme tradiční ruční olejové i bez olejové masážní procedury, které blahodárně působí na celé tělo a psychiku.
Čištění odpadních vod Liberec, domovní čistírny odpadních vod, žumpy, septiky, šachty, bazény
Hydroclar s.r.o. – Váš dodavatel čištění odpadních vod – Domovní čistírny odpadních vod, ČOV, septiky, žumpy, lapače tuků, plastové nádrže, jímky.
HYDROCLAR s.r.o. čistírny odpadních vod
Hydroizolace střech a staveb Ústí nad Labem, opravy střešních plášťů, rekonstrukce střech
Jsme firma STAVBY JEPA CZ s.r.o. z Ústí nad Labem, která provádí hydroizolace plochých střech a staveb, hydroizolace teras, hydroizolace šikmých střech.