Podpora zemědělské činnosti spočívá také v nabídce zemědělských chemikálií a hnojiv, které se používají k ochraně a podpoře růstu rostlin a plodin. Pro zemědělské potřeby si tak můžete vybrat pesticidy, herbicidy, zemědělská maziva a kapaliny, průmyslová hnojiva dusíkatá, fosforečná, draselná, hořečná, NP, PK, NPK a také hnůj kravský, koňský, ovčí.

Hnojiva, travní osiva a substráty od předního výrobce v Evropě
Hnojiva pro průmyslové odvětví a zahrádkáře, travní osiva a substráty od předního výrobce střední a východní Evropy společnosti AGRO CS a.s., poradenství a laboratorní služby.
Půdní kondicionér TerraCottem - výživa pro zlepšení růstu rostlin
Půdní kondicionér TerraCottem jako účinný prostředek pro optimální růst a výživu rostlin lze použít při výsadbě stromů či keřů, květinových záhonů i při zalesňování.
Speciální zakázková výroba zemědělských a technických přípravků Pardubice – pro drobné zemědělce a velké podniky
Firma Biosfor má ve své výrobní produkci zejména zemědělské produkty, ekologické technické přípravky a dále velký výběr domácích čistidel.
Průmyslová hnojiva, míchání, prodej, dovoz kapalného dusíkatého hnojiva
Průmyslová hnojiva, míchání, prodej, dovoz kapalného dusíkatého hnojiva DAM cisternou, laboratorní služby, poradenství zajišťuje AGRO CS, a.s., divize Agroslužby.
Ochrana rostlin – herbicidy a fungicidy s jistým účinkem
Účinné herbicidy a fungicidy k ochraně napadených porostů a rostlin s jistým a dlouhodobým účinkem nabízí společnost VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy.
TerraLife směsi – zlepší kvalitu půdy a omezí choroby rostlin
Pro zlepšení úrodnosti půdy a omezení problémů vzniklých opakováním osevních postupů nabízí společnost VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy směsi TerraLife uzpůsobené konkrétním zemědělským oblastem.
Přípravky pro zemědělství, regulátory růstu, listová hnojiva, technické přípravky
Přípravky pro zemědělství, regulátory růstu, listová hnojiva, technické přípravky pro údržbu strojů a pro úpravu vlastností vody Vám zajistí společnost BIOSFOR, s.r.o., sídlící u Pardubic.
Pomalu rozpustná hnojiva jsou šetrná k přírodě i vaší peněžence
Prodej, dodávka, distribuce pomalu rozpustných hnojiv, ekologicky šetrná hnojiva s vysokou účinností, hnojivo pro stromy, keře, rostliny od firmy ECOLAB Znojmo, spol. s r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Potřeby pro ochranu rostlin, odpuzovače hlodavců a insekticidy
Zákazníci z okresu Uherské Hradiště mohou zakoupit potřeby pro ochranu rostlin, odpuzovače hlodavců, insekticidy a další zahrádkářské potřeby v prodejně Agro-centrum Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Prodej a výroba osiv kukuřice Praha západ - nabízíme více jak 22 hybridů
Pravidlem v pěstování a využití kukuřice je mít mnoho seriózních informací a znalost potřeb zákazníků.Tyto informace získáváme od České zemědělské univerzity se kterou dlouhodobě spolupracujeme.
Osiva i polní plodiny pro pěstitele - kvalitní osiva od spolehlivého dodavatele
Každý zemědělec si před zasetím potřebuje obstarat kvalitní osiva. Jestliže sháníte spolehlivého dodavatele osiv nejen pro polní plodiny i vy, zkuste se obrátit na společnost VP Agro z obce Kněževes.
Semena cukrovky, cukrová řepa na prodej, chemické přípravky pro ochranu osiv
Pěstujeme cukrovou řepu s názvem BETASEED a našim odběratelům nabízíme již čtyři její druhy. Druh 710 vynáší z kořene a cukru. K odolnosti se přidává i imunita proti cerkosporióze.
Výroba a prodej přípravků na ochranu rostlin Terezín - produkty pro zahrádkáře
Kvalitní a ekologicky šetrné zahrádkářské přípravky na ochranu a výživu rostlin vyrábí a dále prodává společnost LOVELA Terezín s.r.o..
Výživa rostlin Biocin, Olomouc
Koktejl přírodních látek pro lepší růst, bohatší a krásnější květy i úrodu Biocin nemůže ve vaší zahrádkářské výbavě chybět. Výživa rostlin Biocin neobsahuje chemické látky, takže je zcela zdravotně nezávadná, šetrná k životnímu prostředí, a přesto vysoce účinná. S Biocinem si sami vypěstujete ještě chutnější, bohatší a především zdravější plody. ...
Ochrana rajčat proti plísni bramborové
Plíseň na rajčatech Nejváženější chorobou rajčat je Plíseň rajčete (Phytophthora infestans), která v některých letech dokáže úrodu zcela z decimovat. Stejná houba způsobuje i plíseň na bramborách. Příznaky se mohou objevit na listech, stoncích i plodech – nejdříve se na okrajích a špičkách listů objevují šedozelené vodnaté skvrny. Skvrny ...
Prodej hnojiv proti škůdcům Terezín
Společnost LOVELA Terezín s.r.o. nabízí prodej hnojiv proti škůdcům. Společnost působí na českém trhu od roku 1995. Věnujeme se výrobě a distribuci přípravků na ochranu rostlin, hnojiv a biocidů. Nabízíme kompletní sortiment výrobků pro zahrádkáře a zemědělce. Produkty: - fungicidy - herbicidy - insekticidy - lesky - balzámy - nástrahy ...
Zahradní zemina, substráty, zahradní úpravy Opava
RABIO s.r.o. nabízí prodej: - zahradní zemina, rašelina - hnojivo - komposty - mulčovací kůra, stromová kůra - zahradnický substrát - zeminu pro pelargonie, muškáty. Dále vyrábíme komposty, zahradní substráty, zeminu. Provádíme zahradní úpravy.
RABIO s. r. o.
Zahradní substráty, hnojiva Břeclav
Firma Zepo Václava Kubíčka se sídlem v Břeclavi je mimo jiné také distributor zahradnických substrátů, hnojiv. Rozvoz pro okres Hodonín, Břeclav, Znojmo. Prodáváme zahradnické substráty a hnojiva firmy AGRO CS, a.s. - Česká Skalice. V nabídce také mulčovací a dekorativní materiály, kamínky, drť, tkaniny, folie a další. Nabízíme veškerý ...
E-shop osiva a hnojiva pro golfové trávníky
Společnost EUROGREEN CZ s.r.o. zajišťuje prodej osiv a hnojiv pro golfové trávníky. Osiva pro golfové trávníky: - Fairway - trávníková směs s Lolium - Fairway - trávníková směs - Fairway - trávníková směs s Poa supina - Tee - trávníková směs s Proradix®Turf - Tee - trávníková směs s Poa supina s Proradix®Turf - Green - trávníková ...
Chemické hubení plevele na dopravních stavbách.
Chemické hubení plevele, výřez vegetace. Ostatní doprovodné práce na dopravních stavbách - řezání křoví, chemické hubení plevelů - přípravky Roundup a Arsena. Práce na výřezu vegetace (křoví, stromů) provádíme ve vegetačním období včetně spálení odpadu nebo štěpkování. Chemické hubení plevelů provádíme zvláště ekologickým přípravkem Roundup – ...
Prodej a zpracování, rašelina, zemina Tábor.
Pěstební zeminy, hnojiva, substráty, lignohumát, travní směsi rašelina, zemina, substrát, mulčovací kůra, štěpka, výsadba, Těžba rašeliny, zpracování a prodej. Výroba substrátů, zemin a mulčovací kůry. Distribuce lignohumátu, minerálních, organických, kapalných hnojiv značky Hortus a vodorozpustných hnojiv značky Hortilon, travních směsí, ...
Zemědělské postřikovače, rosiče, mulčovače Zlín
Nabízíme - zemědělské postřikovače: - rosiče - mulčovače - trysky - čerpadla - regulace - ventilátory - nádrže - filtry a další náhradní díly pro postřikovače a rosiče - počítače Müller-Elektronik.
Zahradnické substráty, hnojiva Soběslav
Nabízíme zahradnické substráty, mulče, rašelinu, zeminu, hnojiva, travní směsi, Lignohumát, kůrový substrát pro orchideje.
Pomalu rozpustné hnojivo, hnojivé tablety, hnojiva
Firma ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. je výrobcem: -speciální prášková a tabletová pomalu rozpustná hnojiva, rozpustné hnojivo -dlouhodobě působící hnojivo -rozpustná hnojiva obsahují hlavní živinu - dusík - ve formě močovino-aldehydových kondenzátů Kombinace vysokého obsahu živin v hnojivech SILVAMIX®, SILVAGEN® a SILVAFORM® a jejich ...
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Prodej přírodní hnojivo ekologické pěstování rostlin Lanškroun
Výzkum, vývoj a produkce přípravků s mykorhizními houbami, jako ekologická, efektivní a ekonomická pomoc při pěstování rostlin. - přírodní hnojiva - ekologické pěstování - mykorhiza - symbióza