Luštěniny a olejniny patří k produktům české i zahraniční zemědělské výroby a pro další zpracování či prodej především v potravinářské výrobě patří do této oblasti luštěniny jako čočka, fazole, arašídy, sója a výrobky z nich a mezi olejniny patří mák, slunečnice, sezam, len, řepka, olivovník a další.

Pěstování obilovin Louny
Naše společnost Loužek s.r.o. se zabývá pěstováním obilovin, olejnin a chmele. Pro další informace o naší činnosti volejte 415676103.
Pšenice, ječmen, zemědělská výroba Jihomoravský kraj
Výroba, prodej, zpracování. Zemědělské produkty: -řepka -kukuřice -ječmen -pšenice -žito -oves -slunečnice -meruňky -broskve -vinná réva, hrozny.
Zemědělská výroba rostlinná, AGROMORAVIA, a.s.
Firma AGROMORAVIA, a.s. je výrobce a pěstitel obilovin: - krmná kukuřice, pšenice, špalda, řepka, biopotraviny. Rostlinná výroba je zaměřena na produkci biopotravin a potravinářský průmysl. Krmné plodiny jsou zastoupeny pěstováním krmné pšenice a kukuřice. Z produkce olejnin a luskovin se pěstují: jádra tykve olejné, (dýňová jádra, ...
Obiloviny, pšenice, kukuřice,zemědělství Moravská Nová Ves
Firma AGROMORAVIA, a.s. nabízí: -zemědělská výroba -peštování -rostliná výroba -prodej -obiloviny -řepka -pšenice -kukuřice -tykve -jádra tykve -vinná réva -hrozny.
Zemědělská výroba, výroba briket
Výroba, prodej, služby: -zemědělská výroba - pšenice, kukuřice, slunečnice, ječmen, řepka, ovoce, vinná réva -briktery na topení. Služby: -fitness centrum (Kyjov).
Prodej zemědělských komodit mák modrý a kmín setý
Prodej zemědělských komodit: -mák modrý - balení vaky-bagy, pytle 50,- kg nebo 25,-kg -kmín setý dvouletý -balení, begy, pytle 40,- kg nebo25,-kg Cena dohodou. Odběr možný ihned.
Nabídka prodeje volný oves nahý
Nabídka prodeje: -oves nahý - volně.
Zemědělská rostlinná výroba,vinařství Horní Věstonice
Zemědělská výroba, pěstování, služby: -rostlinná -kukuřice, pšenice, ječmen -vinná réva -odrůdy vína bílé - Sauvignon, Chardonay, Muškát Moravský, Ryzlink vlašský, Veltlínské zelené -odrůdy vína červené - Merlot, Frankovka, Rulandské modré, Cabernet Sauvignon, Dornfelder -vinařství, vinařská oblast mikulovská Obhospodařujeme asi 100ha ...
Vinařství a penzion Červinka
Prodáme oves nahý
Nabídka prodeje: -oves nahý - volně.
Prodáme mák modrý a kmín setý
Prodáme: -mák modrý - balení vaky-bagy, pytle 50,- kg nebo 25,-kg -kmín setý dvouletý -balení, begy, pytle 40,- kg nebo25,-kg Cena dohodou. Odběr možný ihned.
Výkrmna prodej drůbeže krocani krmné obiloviny pšenice ječmen
Naše firma SILYBA a.s. se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem a příjmem objednávek drůbeže: - brojleři - kačeny - krůty - krocani Další obor působnosti je rostlinná výroba a prodej: - krmných obilovin - pšenice, ječmene, ovsa, tritikálií - ostropestřce mariánského, brambor, kukuřice - senáží, travní, ...