Chcete pěstovat plodiny pro potravinářské, zemědělské a další účely? Pěstování plodin začíná zakoupením kvalitních osiv a semen včetně přípravy orné půdy a zajištění hnojiv a chemických přípravků. Následně tak můžete pěstovat plodiny, jako je pšenice, ječmen, řepka, žito, kukuřice, slunečnice a další plodiny.

Rostlinná výroba, pěstování pšenice, ječmene, řepy a máku, zemědělské družstvo
Obiloviny té nejvyšší kvality naleznete u dynamické společnosti Zemědělské družstvo Výšovice. Široký výběr rostlinných produktů v okrese Prostějov.
Rostlinná a živočišná výroba, produkce mléka, bramborárna
Zemědělské družstvo Kunžak v okrese Jindřichův Hradec má divize rostlinné a živočišné výroby, zaměřujeme se na produkci mléka, hovězího a vepřového masa, brambor a obilovin.
Rostlinná výroba Jedlová - pěstování obilovin, olejnin a pícnin
Náš zemědělský podnik Jedlová se zaměřuje na pěstování a prodej obilovin, olejnin a pícnin.
Rostlinná a živočišná výroba, chov skotu a prasat, produkce mléka
Rostlinná a živočišná výroba, produkce kvalitních českých potravin, chov skotu a prasat, produkce mléka, pěstování obilovin, máku a hrachu zajišťuje AGRO Jesenice u Prahy a.s.
Rostlinná a živočišná výroba Plzeň-sever
Společnost Bílovská zemědělská a.s. se zabývá odvětvím rostlinné i živočišné výroby v okrese Plzeň – sever.
Bílovská zemědělská a.s., rostlinná a živočišná výroba v okrese Plzeň-sever
Družstvo Bílovská zemědělská a.s. se zabývá zemědělskou činností, rostlinnou a živočišnou výrobou, s provozem v obci Potvorov v okrese Plzeň-sever.
Prodej travní senáž, senáže z ovsa z jílků Ústí nad Orlicí
Firma SILYBA a.s. nabízí k prodeji 1200,- tun travní senáže a 1000,- tun senáže ze senážního ovsa s podesevem jílků + senáže z jílků. Senáže jsou vhodné i pro bioplynové stanice. V případě zájmu zašleme rozbory těchto senáží. Cena dohodou, nakládání zajistíme.
Ekologická zemědělská výroba v BIO kvalitě, prodej sena, jalovic a zástavových býčků
Rostlinnou i živočišnou výrobu s certifikátem BIO naleznete u firmy AGRO A.R.W., s.r.o. ze Staré Červené Vody v Jeseníkách. Ekologické hospodaření pomocí moderní zemědělské techniky.
Bolehošťské kysané zelí, pěstování a zpracování zelí, zelárna
Bolehošťské kysané zelí, pěstování, zpracování hlávkového zelí, výroba a prodej kysaného zelí s nezaměnitelnou chutí a bez chemických přísad od společnosti AGROSPOL Bolehošť, a.s.
Velkoobchod, prodej, dovoz - loupaná pohanka, jáhly, konzervovaná zelenina
Společnost Bialoň trade a.s. sídlící v Ostravě, se zabývá dovozem, velkoobchodem a prodejem konzervované zeleniny, loupané pohanky, jáhlů a dalších zemědělských komodit.
Mák, lněná semínka, jáhly a jiné zemědělské komodity - prodej, velkoobchod, dovoz
Prodejem a velkoobchodem máku, lněných semínek, jáhlů a dalších zemědělských komodit se zabývá společnost Bialoň trade a.s., sídlíci v Ostravě, která se Vám postará i o jejich dovoz.
Rostlinná a živočišná výroba, chov skotu, prodej obilí a slámy, středisko mechanizace
Kvalitní hovězí maso, mléko, pšenici, řepku i kukuřici Vám dodá Zemědělské družstvo Sebranice. Středisko živočišné i rostlinné výroby s chovem krav, telat i býků, ideální pro maloodběratele.
Rostlinná a živočišná výroba v Českém ráji, obilí, řepka, hovězí maso, prodej
Rostlinné i živočišné produkty té nejvyšší kvality Vám dodá společnost AGRA Český ráj a.s. z obce Všeň. Zajistíme pro Vás cukrovou řepu i krmivou základnu pro živočišnou výrobu.
Rodinná farma, rostlinná výroba, pěstování ekologického ovoce
Rostlinná výroba, pěstování ekologického ovoce, tradičních zemědělských komodit, obilovin, brambor, kukuřice provádí rodinná farma AGRO-ZOO Ing. Josef Vendolský, okres Bruntál.
Rostlinná výroba, pěstování obilovin, řepky, řepy a kukuřice
Rostlinná výroba, pěstování potravinářské pšenice, sladovnického ječmene, řepky, cukrové řepy a kukuřice, setí a sklizeň zajišťuje společnosti STATEK KYDLINOV s.r.o.
Zemědělská výroba a těžba štěrkopísku Chlumec nad Cidlinou - rozsáhlý sortiment obilovin a štěrkopísků
Společnost Rovina Písek, a.s. Chlumec nad Cidlinou se zabývá zemědělskou výrobou a těžbou štěrkopísku.
Rostlinná a živočišná výroba, chov a velkovýrobna vepřů, jatka
Rostlinnou a živočišnou výrobu, řeznictví, chov a velkovýrobnu jatečních a plemenných vepřů, pěstování obilovin pro potravinářství provádí Zemědělské družstvo Vícov.
Rostlinné a živočišné výrobky - pěstování obilovin, řepky olejné, cukrovky, chov krav
Rostlinné a živočišné výrobky nabízí společnost ZEMĚDĚLSKÁ a.s. Opava-Kylešovice, která poskytuje pěstování obilovin, řepky olejné, cukrovky a specializuje se na chov krav.
Rostlinná a živočišná výroba, chov hovězího dobytka, produkce mléka a výroba medu
Kvalitní polní plodiny, chutné ovoce z vlastních sadů či hovězí maso s produkcí kravského mléka Vám zajistí společnost AGRO ŽLUNICE, a.s. Vyrábíme produkty té nejvyšší kvality.
Zemědělské práce Domažlice
Náplní Zemědělského obchodního družstva Mrákov nacházejícího se nedaleko Domažlic jsou zemědělské práce v rostlinné, živočišné i přidružené výrobě.
Brambory na uskladnění od soukromého zemědělce, chov telat a skotu
Kvalitní brambory na uskladnění či loupané z farmy soukromého zemědělce, prodej pšenice, žita a sena, chov telat a skotu zajišťuje František Šimek - soukromý zemědělec, Náchod.
Čerstvé houby, pěstování a velkovýroba hub, žampionů, hlívy ústřičné, distribuce
Čerstvé houby, žampiony, hlíva ústřičná, houževnatec jedlý, jejich pěstování, velkovýroba, balení, distribuce provádí společnost FUNGHI CZ, a.s., okres Nový Jičín.
Zemědělská a rostlinná výroba na Svitavsku, chov skotu, produkce mléka a pěstování pícnin
ZOS Jedlová, spol. s r.o. je zemědělský podnik na Svitavsku, jenž se primárně zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. Produkujeme rostlinné komodity, mléko a zabýváme se chovem zástavového skotu.
Zemědělství Kralovice
Bílovská zemědělská a.s. je společností, která se zabývá rostlinnou a živočišnou zemědělskou výrobou včetně sezonních doplňkových služeb v regionu Kralovice.
Kvalitní brambory a jahody od soukromého zemědělce a rolníka, Lysá nad Labem, Nymburk a okolí
Chutná zelenina a ovoce od firmy Petr Rubeš - soukromý zemědělec z Lysé nad Labem. Zaměřujeme se zejména na pěstování konzumních brambor a jahod. Naše plodiny jsou ryze domácí a vždy čerstvé.