Chcete pěstovat plodiny pro potravinářské, zemědělské a další účely? Pěstování plodin začíná zakoupením kvalitních osiv a semen včetně přípravy orné půdy a zajištění hnojiv a chemických přípravků. Následně tak můžete pěstovat plodiny, jako je pšenice, ječmen, řepka, žito, kukuřice, slunečnice a další plodiny.

Farma Jandrt ekologické zemědělství Šumperk, produkce BIO potravin, BIO brambory, seno
Farma Jandrt s.r.o., která se nachází v Hanušovocích v podhůří Hrubého Jeseníku v okrese Šumperk, věnuje se zemědělské činnosti, včetně ekologického zemědělství.
Objednávky na podzimní samosběr brambor Dolní Dobrouč, Ústí nad Orlicí
Začínáme přijímat objednávky na samosběr brambor výdejním okénkem v přízemí budovy firmy SILYBA a.s. Dolní Dobrouč celý březen pouze ve dnech pondělí a středa.
Rostlinná výroba Rakovník, pěstování obilovin, řepky, chmelu, ekologické pěstování bez hnojiv
Společnost LUPOFYT s.r.o. z okresu Rakovník se zabývá rostlinnou výrobou. Jedná se o pěstování chmelu, obilovin a řepky.
Živočišná a rostlinná výroba bioplynová stanice Zahnašovice, pěstování krmných plodin
Zemědělská společnosti zaměřená na rostlinou, živočišnou výrobu a výrobu obnovitelné energie, chov prasat, selat, krav a jalovic.
Nejlepší jahody v Praze – jahody z Kunratic – prodej i samosběr
Samosběr i prodej kunratických jahod, výborné jahody k prodeji z Prahy, prodej sazenic, čerstvých jahod a samosběr – Kunratické jahody.
Kunratické jahody
Regionální pěstitel produktů české kvality
Zemědělské produkty rostlinné výroby české bio kvality, pěstování zeleniny ekologickou cestou a s ohledem na přírodu, obiloviny, zelenina, krmné směsi za nejlepší ceny na trhu, firma ZVO s.r.o.
ZVO s.r.o. člen skupiny ZVO Group
Ekofarma Pospíšilových v Holubí Zhoři, pěstování krmných plodin, chov prasat, krav, koz, slepic
Ekofarma Pospíšilových v Holubí Zhoři, pěstování krmných a zemědělských plodin, chov prasat, krav, koz, slepic, nabízíme biomléko a biomaso.
Borůvková farma - samosběr, prodej plodů, rostlin borůvek
Borůvková farma Kroměříž - Postoupky má vysazené různé odrůdy borůvek. Na prodej jsou jak plody borůvky, tak rostliny. V sezóně lze využít i samosběr, zájemce míváme z celého Zlínského kraje.
Zemědělství, živočišná a rostlinná výroba, okres Blansko
Činnost v oblasti zemědělské výroby, chov skotu a drůbeže, prodej čerstvých produktů nejlepší kvality, technické služby z oblasti mechanizace. AGRODRUŽSTVO Brťov-Lipůvka.
Konzumní i krmné brambory, pšenice – sezónní prodej českých obilovin a okopanin
Prodej konzumních i krmných brambor, pšenice a zelí zajišťuje Zemědělské družstvo vlastníků v Nošovicích, nedaleko Frýdku-Místku. Prodej probíhá každý den dle sezóny.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Nejlepší krouhané a kysané zelí, napomáhající snižovat krevní tlak - výroba i prodej
Sháníte-li dobré krouhané a kysané zelí, které je významným zdrojem vitamínu C, navštivte prodejní sklad Nižší lhoty od Zemědělského družstva vlastníků Nošovice, specializující se na rostlinnou výrobu
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Farma, rostlinná konvenční výroba, ekologicky pěstované ovoce a myslivost
Rostlinná výroba, kvalitní obiloviny, ekologické ovoce a čerstvě ulovená zvěřina od společnosti FARMA Ing. Josef Vendolský ze severní Moravy.
Rostlinná a živočišná výroba - pěstování obilovin, chov prasat a skotu
Společnost TERRA KAPLÍŘ spol. s r.o. se zabývá rostlinnou a živočišnou výrobou. Zaměřujeme se na pěstování obilovin, řepky a slunečnice a specializujeme se na šlechtitelský chov prasat a skotu.
Rostlinná výroba, pěstování zemědělských plodin se zaměřením na obiloviny a řepku
Kvalitní zemědělskou produkci se specializací na pěstování rostlinných komodit zajišťuje společnost ZEMAD s.r.o. sídlící v obci Želetava v okrese Třebíč.
Rostlinná a živočišná výroba, výroba mléka, pěstování obilovin
Na rostlinnou a živočišnou výrobu včetně výroby bioplynu se již od roku 1998 zaměřuje akciová společnost AGRONA Staré Město, a.s. u Moravské Třebové v okrese Svitavy.
AGRONA Staré Město, a.s.
Rostlinná a živočišná výroba se zaměřením na pěstování obilovin, chov skotu a produkci mléka
Na rostlinnou a živočišnou výrobu se specializuje společnost TEAM, v. o.s. - zemědělská výroba z obce Černuc u Kladna. Kvalitní produkce cukrové řepy i řepky s chovem vysoce užitkového skotu.
Rostlinná výroba, semenářství, pěstování semen máku, hořčice, kmínu, sóji a jetele
Zemědělskou produkcí máku, hořčice i sóji se zabývá společnost AGRO KMÍNEK, spol. s r.o. z Prahy 8 – Ďáblice. Zajišťujeme kvalitní rostlinnou výrobu včetně balení a čištění semen.
Soukromý zemědělec, agrofarma na Nymbursku, rostlinná výroba
Rostlinná výroba, pěstování, skladování a prodej obilovin a olejnin, obhospodařování půdy na Nymbursku zajišťuje soukromý zemědělec – Agrofarma.
Živočišná a rostlinná výroba, ovocnářství, chov skotu, výroba mléka Žlunice
Rostlinné plodiny, chutné mléko i šťavnaté ovoce zajišťuje společnost AGRO ŽLUNICE, a.s. z obce Žlunice v okresu Jičín. Pěstujeme a dodáváme přírodní produkty té nejvyšší kvality.
Farma Chvalšiny, ekologické zemědělství, chov hovězího dobytka, rostlinná produkce
Organickým zemědělstvím s etičtějším přístupem k chovaným zvířatům se zabývá FARMA CHVALŠINY, s.r.o. z okresu Český Krumlov. Farmaříme s ohledem na životní prostředí i zdraví lidí.
Zahradnictví v Ostravě, pěstování a prodej čerstvé zeleniny, rostlin i květin do truhlíků
Chutnou letní i jarní zeleninu a voňavé bylinky pořídíte v Ostravě u společnosti Zahradnictví Poruba spol. s r.o. Vypěstovali jsme pro Vás šťavnatá rajčata, dýně, cukety i křupavé zelí.
Rostlinná i živočišná výroba s pěstováním obilovin, pícnin a chovem hovězího dobytka
Kvalitní rostlinou produkci i hovězí maso Vám poskytne firma Zemědělské družstvo Lipová v okresu Prostějově. Na rozsáhlé ploše pěstujeme ječmen, pšenici, žito i pícniny.
Zemědělská produkce obilovin, řepky, mléka, provoz bioplynové stanice
Zemědělské družstvo Hříšice, rostlinná a živočišná výroba, produkce obilovin, ječmene, pšenice, žita, řepky, chov krav a prodej mléka, provoz bioplynové stanice.
Prodej obilí Hradec Králové - pro výkrm skotu, produkce osiv
Zaměřujeme se rostlinnou výrobou včetně prodeje obilí pro výkrm skotu a pro firmy zabývajícími se produkcí osiv - Rovina Písek a.s. Chlumec, Hradec Králové
Zemědělská rostlinná výroba, pěstování chmele a obilí pro další zpracování
Kvalitní rostlinné produkty získáte od zemědělské společnosti T U F A, společnost s ručením omezeným TUFA sídlící v Tuchořicích na Lounsku.