Hospodářská zvířata mají vysoký význam při uspokojení základních potřeb člověka. Důležitou roli hraje nejen užitkový chov a prodej hospodářských zvířat, jako jsou drůbež, králíci, ovce, kozy, skot, selata a prasata,ale i samotná živočišná výroba a kvalitní rostlinné krmivo jako obiloviny, kukuřice atd.

Rostlinná, živočišná výroba Nošovice, Frýdek-Místek
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice nabízí rostlinnou, živočišnou výrobu, prodej: - polní výroba - výroba, pěstování zelí - brambory - chov dojnic - výroba mléka - chov prasat. Autodoprava: - nákladní.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Odchov a prodej hrabavé drůbeže, Tábor.
Odchov a prodej: -hrabavá drůbež -kachny, husy, krůty -líheň hrabavé a vodní drůbeže -mezinárodní testování drůbeže. Výzkum: -biologický, zemědělský Provádění kontroly: -užitkovosti, výkonnostních zkoušek, testů drůbeže. Testování produkční účinnosti krmiv.
Prodej kuřic,  Jižní Čechy.
Prodej a odchov: -hrabavá drůbež -kachny, husy, krůty -líheň hrabavé a vodní drůbeže. Testování produkční účinnosti krmiv. Rozmnožování a prodej drůbeže, chov, výzkumná činnost v oboru chovu drůbeže, její zpracování, produkce masa a vajec, výroba pokusných krmných směsí.
Líheň kuřat, brojlerů, prodej násadových vajec Opava
BEST, spol. s r.o. Opava prodej násadových vajec. Líheň brojlerových kuřat. Prodej: - pondělí, úterý, čtvrtek, pátek 7-9 hodin.
Chov a prodej krůt Hradec Králové
Firma Ing. Ivan Horák se zabývá chovem a prodejem krůt a krocanů. Sezónní prodej krůt a krocanů většinou v průběhu května a srpna v Hradci Králové. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Zemědělské družstvo Znojmo
Zemědělské družstvo Znojmo. Nabízíme: Zemědělská činnost - rostlinná a živočišná výroba. -vinařství, výroba víno, vína. -dodávka, distribuce vín. -servis motorových vozidel. -truhlářství.
Autodoprava , vinařství Znojmo
Prodej ,distribuce: -víno, vína. Zemědělská , živočišná výroba. Zemědělské družstvo Horní Dunajovice, Znojmo.
Výkrmna prodej drůbeže krocani krmné obiloviny pšenice ječmen
Naše firma SILYBA a.s. se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem a příjmem objednávek drůbeže: - brojleři - kačeny - krůty - krocani Další obor působnosti je rostlinná výroba a prodej: - krmných obilovin - pšenice, ječmene, ovsa, tritikálií - ostropestřce mariánského, brambor, kukuřice - senáží, travní, ...
Slepičí vejce , kuřice Plzeň
produkce slepičích vajec,odchov kuřic
Hřebčín, jízda na koni, ustájení, restaurace, Albertovec, Opavsko
Hřebčín Albertovec nabízí tyto služby: - jízda na koni, na poníkovi - projížďka na saních - projížďka kočárem - prohlídky hřebčína - ustájení koní - pronájem kryté jízdárny. V areálu Albertovce najdete příjemnou restauraci s denním menu a možnost ubytování v plně zařízených apartmánech.
Výroba masných specialit jateční činnost Hradec Králové
Nabízíme: - plemenářské služby - prodej potřeb pro chovatele (PROFARM) - maso a masné výrobky pod značkou TORO - obchod se zvířaty - síť prodejen českých potravin (české potraviny).