Hospodářská zvířata mají vysoký význam při uspokojení základních potřeb člověka. Důležitou roli hraje nejen užitkový chov a prodej hospodářských zvířat, jako jsou drůbež, králíci, ovce, kozy, skot, selata a prasata,ale i samotná živočišná výroba a kvalitní rostlinné krmivo jako obiloviny, kukuřice atd.

Odchov plemenných býků, prodej plemenného skotu na produkci masa
Odchov plemenného skotu s velkou jateční výtěžností, prodej masných plemen hereford, aberdeen angus a charolais realizuje na farmě v Rýmařově Jan Hořák.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Rostlinná a živočišná výroba v Českém ráji, obilí, řepka, hovězí maso, prodej
Rostlinné i živočišné produkty té nejvyšší kvality Vám dodá společnost AGRA Český ráj a.s. z obce Všeň. Zajistíme pro Vás cukrovou řepu i krmivou základnu pro živočišnou výrobu.
Živočišná výroba  Velké Svatoňovice – výhodný prodej mléka v areálu družstva
Naše družstvo nabízí výhodný prodej mléka přímo od krav z našich pastvin, prodej mléka ve dvoře každé úterý a pátek vždy od 7.00 do 9.00 hodin - Zemědělské družstvo Velké Svatoňovice.
Živočišná výroba Pardubice – chov skotu na mléko a maso
V našem družstvu se zaměřujeme na produkci mléka, chov skotu a chov prasat. Živočišná výroba je soustředěna do dvou samostatně hospodařících středisek - Křičeňsko a Vítězná.
AGRODRUŽSTVO KLAS Zemědělské družstvo Pardubice
Rostlinná a živočišná výroba, chov a velkovýrobna vepřů, jatka
Rostlinnou a živočišnou výrobu, řeznictví, chov a velkovýrobnu jatečních a plemenných vepřů, pěstování obilovin pro potravinářství provádí Zemědělské družstvo Vícov.
Rostlinné a živočišné výrobky - pěstování obilovin, řepky olejné, cukrovky, chov krav
Rostlinné a živočišné výrobky nabízí společnost ZEMĚDĚLSKÁ a.s. Opava-Kylešovice, která poskytuje pěstování obilovin, řepky olejné, cukrovky a specializuje se na chov krav.
Rostlinná a živočišná výroba, chov hovězího dobytka, produkce mléka a výroba medu
Kvalitní polní plodiny, chutné ovoce z vlastních sadů či hovězí maso s produkcí kravského mléka Vám zajistí společnost AGRO ŽLUNICE, a.s. Vyrábíme produkty té nejvyšší kvality.
Zemědělské práce Domažlice
Náplní Zemědělského obchodního družstva Mrákov nacházejícího se nedaleko Domažlic jsou zemědělské práce v rostlinné, živočišné i přidružené výrobě.
Brambory na uskladnění od soukromého zemědělce, chov telat a skotu
Kvalitní brambory na uskladnění či loupané z farmy soukromého zemědělce, prodej pšenice, žita a sena, chov telat a skotu zajišťuje František Šimek - soukromý zemědělec, Náchod.
Zemědělská a rostlinná výroba na Svitavsku, chov skotu, produkce mléka a pěstování pícnin
ZOS Jedlová, spol. s r.o. je zemědělský podnik na Svitavsku, jenž se primárně zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. Produkujeme rostlinné komodity, mléko a zabýváme se chovem zástavového skotu.
Drůbežárna, jednodenní kuřata, masné slepice, chov brojlerů
Jednodenní kuřata, masné slepice, chov brojlerů masných hybridů, výkrm jatečních kuřat, produkci násadových vajec zajišťuje drůbežárna XAVEROV, a.s., Kostelec nad Černými lesy.
Bio chov masného skotu, hovězí maso, ekologická bio jatka
Bio chov masného skotu, hovězí maso z ekologického zemědělství, ekologická bio jatka, řeznictví, prodej masa a masných výrobků zajišťuje Agrokomplex spol. s r.o.
Živočišná výroba, produkce mléka, chov a prodej masného skotu
Živočišnou výrobu, produkci bio mléka, chov a prodej masného skotu a krav zajišťuje společnost SUFOLK s.r.o., z okresu Plzeň – jih, která se specializuje na ekologické zemědělství.
Rostlinná a živočišná výroba, zemědělské družstvo Velké Svatoňovice
Rostlinnou a živočišnou výrobou, pěstováním řepky olejné a žita, chovem krav, produkcí mléka, zemědělskou činností se zabývá Zemědělské družstvo Velké Svatoňovice, Královéhradecký kraj.
Rostlinná a živočišná výroba, pěstování plodin, chov skotu a výroba mléka
Zemědělské obchodní družstvo Mrákov se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu, pěstování obilovin, řepky a kukuřice, chov skotu a prasat, produkci mléka.
Krůty, krocani, drůbež, masné krůtí výrobky, chov, porážka, prodej
Krůty, krocany a jinou drůbež chováme, porážíme, vyrábíme masné krůtí výrobky a prodáváme v rodinné farmě pana Jiřího Kořínka Nový Dvůr, která sídlí v okrese Jičín.
Rostlinná a živočišná výroba, zemědělská společnost, Šťáhlavy, okres Plzeň
Rostlinnou a živočišnou výrobou se zabývá zemědělská společnost AG-PRODUKT a.s. - chov skotu, dojnic, tržní produkce mléka, masa, pěstování obilovin, výroba krmných směsí.
Agrodružstvo, živočišná a rostlinná výroba, oprava strojů, okres Pardubice
Rostlinnou a živočišnou výrobou se zabývá Agrodružstvo Klas v obci Křičeň v okrese Pardubice. Chováme skot a prasata, věnujeme se produkci mléka, opravujeme zemědělské stroje.
AGRODRUŽSTVO KLAS Zemědělské družstvo Pardubice
Den otevřených faremních vrat - ekofarma Šťastná koza Velké Albrechtice
Pokud chcete na živo poznat jak se dělá bio kozí a kravské sýry, pak vás PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců zve na den otevřených faremních vrat na Ekofarmu Šťastná koza do Velkých Albrechtic.
Zemědělství, pěstování zemědělských produktů,  zemědělská výroba Valtice
Chcete nakoupit zemědělské výrobky přímo od soukromé zemědělské firmy, která své podnikání soustřeďuje na zemědělství a převážně na pěstování zemědělských produktů na jižní Moravě? Pan navštivte firmu pana Ing. Zdeňka Kupského ve Valticích, který se zabývá pěstováním zemědělských produktů. Naše zemědělství a zemědělská výroba je převážně ...
Ekologický chov skotu pro kvalitní hovězí bio maso z produkce  Agro-IGM, s.r.o., Dolní Žandov
Ekologický chov masných plemen skotu, zaměřený převážně na plemeno Charolais provozujeme v Agro-IGM, s.r.o. Dolní Žandov především pro jeho vynikajicí jateční výtěžnost. Naším cílem je dodat kvalitní bio hovězí maso pro spotřebitele. Plemeno Charolais patří k celosvětově nejrozšířenějším masným plemenům. Je to jedno z nejčastěji chovaných ...
Zemědělství, zemědělská výroba Valtice
Hledáte zemědělskou firmu na jižní Moravě? Sháníte zemědělské výrobky přímo ze zemědělské výroby? Firma Ing. Zdeněk Kupský se zabývá zemědělstvím na jižní Moravě v obci Valtice a nabízí jak zemědělskou výrobu tak i rostlinou výrobu. Máme vlastní zemědělskou produkci ve které vyrábíme, produkujeme a pěstujeme potraviny, krmiva a ...
Nošovické kysané zelí - nejlepší za rok 2013, rostlinná výroba
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice je držitelem v anketě o nejlepší zelí roku 2013. Naše zelí má vysoký obsah vitamínu C, podporuje trávení a je účinné při prevenci rakoviny trávicího ústrojí.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Zemědělství Valtice
Firma Ing. Zdeněk Kupský se zabývá zemědělstvím ve Valticích. Nabízíme: -zemědělskou výrobu -rostlinou výrobu. V zemědělství máme vlastní zemědělskou produkci. Zemědělská produkce: -výroba, pěstování potravin, krmiv a produktů. Naše zemědělství se zabývá pěstováním rostlin a chovem dobytka.
Pravidelné odběry kuřat, odběratelé kuřat Česká republika
Sháníme dodavatele kuřat o hmotnosti 600-640gramů. Nabízíme pravidelný odběr 1.000.000ks měsíčně.