Hospodářská zvířata mají vysoký význam při uspokojení základních potřeb člověka. Důležitou roli hraje nejen užitkový chov a prodej hospodářských zvířat, jako jsou drůbež, králíci, ovce, kozy, skot, selata a prasata,ale i samotná živočišná výroba a kvalitní rostlinné krmivo jako obiloviny, kukuřice atd.

Zemědělské služby Středočeský kraj
Poskytování pěstitelských a chovatelských služeb v obci Olbramovice ve Středočeském kraji. Obhospodařování veřejných i soukromých zemědělských ploch na zakázku – vše od Jiřího Kellnera.
Ekofarma Pospíšilových v Holubí Zhoři, pěstování krmných plodin, chov prasat, krav, koz, slepic
Ekofarma Pospíšilových v Holubí Zhoři, pěstování krmných a zemědělských plodin, chov prasat, krav, koz, slepic, nabízíme biomléko a biomaso.
Výzkumný ústav živočišné výroby – odborná instituce zabíhající se chovem hospodářských zvířat
Poradenství, odborné kurzy a semináře v oblasti chovu dobytka, vzdělávací programy, projekty a vývoj chovatelských aplikací ke zlepšení efektivity chovu nabízí Výzkumný ústav živočišné výroby.
Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. VÚŽV
Živočišná výroba Staré Město u Moravské Třebové, výroba mléka, chov dojnic ve volném ustájení
Živočišná výroba Staré Město u Moravské Třebové, výroba a produkce mléka, chov dojnic ve volném a přistýlaném ustájení.
AGRONA Staré Město, a.s.
Ekofarma s domácí kuchyní a vlastními produkty v Jilemnici
Ekologicky pěstovaný skot a ovce, zážitek z agroturistiky, skvělé jídlo z domácích a čerstvých surovin, autentická hospůdka s ubytováním, prodej masa a produktů v Ekofarma U Kotyků.
Hospůdka u Kotyků
Zemědělství, živočišná a rostlinná výroba, okres Blansko
Činnost v oblasti zemědělské výroby, chov skotu a drůbeže, prodej čerstvých produktů nejlepší kvality, technické služby z oblasti mechanizace. AGRODRUŽSTVO Brťov-Lipůvka.
Farma, rostlinná konvenční výroba, ekologicky pěstované ovoce a myslivost
Rostlinná výroba, kvalitní obiloviny, ekologické ovoce a čerstvě ulovená zvěřina od společnosti FARMA Ing. Josef Vendolský ze severní Moravy.
Ekostatek, chov koní a masného skotu Hodonín, prodej koní, masný skot, prodej lučního sena
Ekostatek, chov koní a masného skotu Hodonín, prodej koní, masný skot, prodej lučního sena z okolí Bílých Karpat.
Rostlinná a živočišná výroba - pěstování obilovin, chov prasat a skotu
Společnost TERRA KAPLÍŘ spol. s r.o. se zabývá rostlinnou a živočišnou výrobou. Zaměřujeme se na pěstování obilovin, řepky a slunečnice a specializujeme se na šlechtitelský chov prasat a skotu.
Rostlinná a živočišná výroba, výroba mléka, pěstování obilovin
Na rostlinnou a živočišnou výrobu včetně výroby bioplynu se již od roku 1998 zaměřuje akciová společnost AGRONA Staré Město, a.s. u Moravské Třebové v okrese Svitavy.
AGRONA Staré Město, a.s.
Rostlinná a živočišná výroba se zaměřením na pěstování obilovin, chov skotu a produkci mléka
Na rostlinnou a živočišnou výrobu se specializuje společnost TEAM, v. o.s. - zemědělská výroba z obce Černuc u Kladna. Kvalitní produkce cukrové řepy i řepky s chovem vysoce užitkového skotu.
Živočišná a rostlinná výroba, ovocnářství, chov skotu, výroba mléka Žlunice
Rostlinné plodiny, chutné mléko i šťavnaté ovoce zajišťuje společnost AGRO ŽLUNICE, a.s. z obce Žlunice v okresu Jičín. Pěstujeme a dodáváme přírodní produkty té nejvyšší kvality.
Farma Chvalšiny, ekologické zemědělství, chov hovězího dobytka, rostlinná produkce
Organickým zemědělstvím s etičtějším přístupem k chovaným zvířatům se zabývá FARMA CHVALŠINY, s.r.o. z okresu Český Krumlov. Farmaříme s ohledem na životní prostředí i zdraví lidí.
Rostlinná i živočišná výroba s pěstováním obilovin, pícnin a chovem hovězího dobytka
Kvalitní rostlinou produkci i hovězí maso Vám poskytne firma Zemědělské družstvo Lipová v okresu Prostějově. Na rozsáhlé ploše pěstujeme ječmen, pšenici, žito i pícniny.
Zemědělská produkce obilovin, řepky, mléka, provoz bioplynové stanice
Zemědělské družstvo Hříšice, rostlinná a živočišná výroba, produkce obilovin, ječmene, pšenice, žita, řepky, chov krav a prodej mléka, provoz bioplynové stanice.
Rostlinná a živočišná výroba, produkce mléka, bramborárna
Zemědělské družstvo Kunžak v okrese Jindřichův Hradec má divize rostlinné a živočišné výroby, zaměřujeme se na produkci mléka, hovězího a vepřového masa, brambor a obilovin.
Rostlinná a živočišná výroba, chov skotu a prasat, produkce mléka
Rostlinná a živočišná výroba, produkce kvalitních českých potravin, chov skotu a prasat, produkce mléka, pěstování obilovin, máku a hrachu zajišťuje AGRO Jesenice u Prahy a.s.
Rostlinná a živočišná výroba Plzeň-sever
Společnost Bílovská zemědělská a.s. se zabývá odvětvím rostlinné i živočišné výroby v okrese Plzeň – sever.
Bílovská zemědělská a.s., rostlinná a živočišná výroba v okrese Plzeň-sever
Družstvo Bílovská zemědělská a.s. se zabývá zemědělskou činností, rostlinnou a živočišnou výrobou, s provozem v obci Potvorov v okrese Plzeň-sever.
Chov a prodej krůt Jičín – prodej čerstvého kvalitního krůtího masa
Nabízíme kvalitní čerstvé krůtí maso pro spokojené zákazníky, kteří se k nám budou rádi vracet - Jiří Kořínek - Farma Nový Dvůr nedaleko Jičína.
Živočišná výroba, prodej živých a jatečních prasat v ZDV Fryšták
Celoroční prodej živých a jatečních prasat pro zájemce z regionu Zlín nabízí ZDV Fryšták. Živočišná výroba je zaměřena i na chov jatečného skotu
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Rostlinná a živočišná výroba, chov skotu, prodej obilí a slámy, středisko mechanizace
Kvalitní hovězí maso, mléko, pšenici, řepku i kukuřici Vám dodá Zemědělské družstvo Sebranice. Středisko živočišné i rostlinné výroby s chovem krav, telat i býků, ideální pro maloodběratele.
Rostlinná a živočišná výroba vysoké kvality, chov drůbeže, prodej vajec
Chutná vejce a drůbež Vám dodá společnost AGROS Vyškov-Dědice, a.s. Zabýváme se zemědělstvím, a to jako rostlinnou, tak živočišnou výrobou té nejvyšší kvality.
Chov skotu, prodej hovězího masa a drobů z vlastní farmy
Chov hovězího dobytka, kvalitní biologicky hodnotné hovězí maso a droby z vlastní farmy, svíčková, kýta, roštěnec v BIO kvalitě prodává Jan Hořák - Zemědělská farma, Rýmařov.
Jan Hořák - Zemědělská farma