Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Surfinie a petunie plnokvěté, drobnokvěté, s převisem i bez - eshop
Surfinie a petunie rozličných barev, plnokvěté i drobnokvěté najdete na eshopu Zahradnictví Petro z Mělníka. Všechny sazenice jsou zdravé a dobře prokořeněné.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Stáj Lidka – oáza klidu u koní uprostřed jesenických hor
Projížďky na koních, cvičební jízdy, jízdy pro děti, vyjížďky v sedle na celý den, i delší dobu s ubytováním zajišťuje Stáj Lidka v okrese Bruntál.
Rozpustná hnojiva s vysokým obsahem živin – dlouhodobá výživa pro Vaše rostliny
Jsme česká firma ECOLAB ZNOJMO, spol. s r.o. a vyrábíme dlouhodobě rozpustná hnojiva s vysokým obsahem živin, které dodáváme celorepublikově a také do evropských a asijských zemí.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Výhodný prodej ovocných dřevin přímo z okrasného zahradnictví
Nabízíme vám výhodný prodej ovocných dřevin – jádroviny, peckoviny, drobné ovoce - Zahradnictví Havlíček Pardubice
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Specialista na obchodování se zemědělskými komoditami
Hledáte někoho, kdo vám rychle a levně dodá i větší množství obilovin, máku či například kukuřice? Někoho, kdo se na trhu se zemědělskými komoditami pohybuje již roky?
Obchodní firma Kučera spol. s r.o. zemědělské komodity
Pokládka trávníkové koberce pro sportoviště, komerční prostory i novostavby
Pokládku trávníkových koberců zajišťuje v okolí Brna Zahradnictví Brno Kresa. Dodáváme trávníkové koberce na sportoviště, novostavby i komerční prostory.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zahradnictví, okrasné dřeviny, školka, solitérní keře, javory
Naše zahradní centrum Díké, s.r.o. se specializuje na pěstování venkovních rostlin hodících se do českého prostředí, najdete u nás okrasné dřeviny, solitérní keře, javory a další.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Chov koní, odchov hříbat, prodej skotu a sena – ekostatek na Hodonínsku
Milujete koně? Není ušlechtilejšího zvířete než je kůň. Chtěli byste rozšířit svůj chov o sportovní či volnočasové koně? S tím Vám může být nápomocný hřebčín KVATRO-EKOSTATEK, spol. s r.o.
Velkoobchod ovocných a okrasných dřevin – ovocná školka, vlastní produkce i tuzemský dovoz
Velkoobchodní prodej ovocných a okrasných dřevin na Školním statku v Opavě na Olomoucké ulici. Široký sortiment výpěstků z produkce školního statku, ale také výpěstků ze zahraničí.
Školní statek, Opava, příspěvková organizace
Rostlinná výroba, pěstování obilovin, řepky, zemědělských plodin
Rostlinná výroba, obhospodařování polí, pěstování zemědělských plodin, obilovin, pšenice, žita, řepky, cukrové řepy a jejich prodej realizuje POLNOST, spol. s r.o., Kravaře.
POLNOST, spol. s r.o.
Spolehlivý partner v oblasti myslivosti, chovu a péče o zvěř
Hledáte aktuální informace týkající se myslivecké tématiky? Zajímáte se o lov černé či vysoké zvěře? Obracejte se na nás – Myslivost, s.r.o. – jsme odborníky na myslivost v ČR a na Slovensku.
Prodej smaragdových tújí akční ceny Liberec, túje v kontejneru na živé ploty za bezkonkurenční ceny
Prodej smaragdových tújí akční ceny Liberec, túje v kontejneru na živé ploty za bezkonkurenční ceny v DIKÉ zahradním centru Příšovice.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Prodej palivového dřeva Frýdek-Místek, těžba dřeva, dodávky palivového dříví, doprava dřeva
Naše firma z Frýdku-Místku provádí profesionální těžbu dřeva, nabízí prodej kvalitního tvrdého a měkkého palivového dřeva.
Výhody pomalu rozpustných hnojiv ve formě tablet nebo prášku
Šetrnost k životnímu prostředí a nízké ekonomické náklady – nejen tyto, ale i další mnohé výhody poskytuje aplikace pomalu rozpustných hnojiv, která vyrábí společnost ECOLAB ze Znojma.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Zahradnictví U Růženky Klatovy, prodej stromků, keřů, trvalky, jahod, malin, thuje, údržba zahrad
Prodej ovoce a zeleniny jako jsou jahody, maliny, okurky, ovocných stromků a keřů, prodej okrasných rostlin, provádíme údržby zahrad.
Rostlinná a živočišná výroba Opava, pěstování ječmene, pšenice, chov skotu, produkce mléka
Výrobní a obchodní družstvo Stěbořice podniká v Moravskoslezském kraji, pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, kukuřici, chov skotu a produkčních dojnic.
Pelargonie/muškáty převislé i vzpřímené – kvalitní rostliny na e-shopu
Chystáte se i letos osázet Váš balkon a truhlíky na oknech pestrobarevnými pelargoniemi/muškáty? Vybírejte kvalitní rostliny z pohodlí domova na e-shopu Zahradnictví Petro z Mělníka.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Lesní hospodářství, nákup a prodej dřeva Praha, prodej palivového dřeva, úklid klestu štěpkováním
Nabízím kompletní lesnické služby v oblasti lesního hospodářství v okolí Prahy, nákup a prodej dřeva, prodej palivového dřeva, úklid klestí, odvoz vašeho dřeva z lesa.
Zemědělské družstvo v okrese Kroměříž, pěstování obilovin včetně osiv, chov skotu, produkce mléka
Naše zemědělské družstvo MORKOVICE se řadí k velkým zemědělským družstvům a podnikům v kraji, pěstujeme obiloviny a osiva, dále jsme zaměřeni na chov skotu a produkci mléka.
Městské lesy Planá, výroba a prodej dřeva, péče o les, ochrana lesa, správa městské honitby
Městské lesy Planá zajišťují těžební a pěstební péči o les, ochranu lesa, výrobu a prodej dřeva, řeziva a paliva a správu městské honitby.
Farma Bojov s přítulnými zvířátky Praha, koně, kozy, ovce, psi, kočky, králíci, papoušci, vyjížďky
Na naší farmě Bojov Vás přivítají milí lidé a velmi přítulná zvířátka, u nás si odpočinete a načerpáte mnoho dobré energie, pořádáme zážitkové vyjížďky na koních.
Poskytovatel lesního hospodářství Karlovarský kraj
Služby v oblasti lesnictví a hospodaření s lesním majetkem, údržba a výsadba lesního porostu, správa lesního majetku a myslivecké práce.
Lesy Žlutice, s.r.o.
Okrasné stromy a keře Velim, jehličnany, listnaté keře a stromy, stromkové růže, rhododendrony
V našem zahradním centru Velim nabízíme různorodý sortiment okrasných stromů a keřů, vzrostlé jehličnany, listnaté keře a stromy.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Váš dodavatel certifikovaného biomasa v okrese Cheb - Ekofarma Jedlová
Patříte i vy mezi gurmány, kteří pro uspokojení svých stravovacích nároků vyhledávají biomaso té nejvyšší kvality? Ekofarma Jedlová právě takové maso produkuje a dodává.
Chovatelská stanice from Buddha's home Praha, chov čínských chocholatých psů, štěňata
Ve své chovatelské stanici from Buddha's home v Praze provozujeme chov čínských chocholatých psů a nabízíme k prodeji narozená štěňata.