Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Rybaření na řece Jizeře, rybářské lístky a kroužky pro děti a mládež - Český rybářský svaz
Český rybářský svaz z Předeměřic nad Jizerou Vám po splnění zkoušek a podmínek vystaví rybářský lístek a pro děti a mládež zajistí Rybářský kroužek.
Rybolov - povolenky pro rybáře, kroužek rybolovu pro děti a mládež - Český rybářský svaz Kutná Hora
Český rybářský svaz, z.s. Kutná Hora je tu pro každého, kdo se chce stát rybářem, má rád ryby a rád tráví aktivní čas v přírodě. Vystavuje povolenky k rybolovu a naučí to i Vaše děti.
Pěstování a prodej obilovin, brambor, ovoce, zeleniny a možnost odlovu zvěře - Farma Vendolský s.r.o.
Farma Vendolský s.r.o. z Bohušova na Bruntálsku se zaměřuje na zemědělskou činnost, jako pěstování tradičních zemědělských komodit, ovoce, zeleniny a nebo myslivost.
Těžba dřeva Mladá Boleslav - precizní plnění zakázky
Hledáte firmu s dlouholetou praxí, která včas plní zakázky a má seriózní jednání? Tak to hledáte akciovou společnost Lesy Mladá Boleslav.
Prodej trvalek a skalniček Pardubice – trvalky jsou krásné a nenáročné od jara do zimy
V našem zahradnictví v Srchu nakoupíte ty nejkrásnější a nejpestřejší trvalky na Vaši zahradu, jsou nejen krásné, ale i nenáročné - Zahradnictví Havlíček Srch, Pardubice
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Správná aplikace pomalu rozpustných tabletovaných hnojiv
Díky správné aplikaci pomalu rozpustných tabletovaná hnojiv se zvýší vaše pěstitelské úspěchy – jak a kdy tato hnojiva aplikovat, to Vám poradí výrobce pomalu rozpustných hnojiv, firma ECOLAB s.r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Prodej sadby ovocných dřevin a stromů - jabloně a hrušně na zahradu
Sezónní sadbu ovocných stromů a dřevin prodává Zahradnické centrum Brabec, s.r.o. z Brna. Pěstujte jabloně, hrušně, meruňky, angrešt nebo rybíz na vlastní zahradě.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Firma Agromarma, rostlinná výroba, pěstování obilovin, olejnin, pšenice, slunečnice, ječmen
Firma Agrofarma se sídlem v Kostelní Lhotě se zabývá rostlinnou výrobou a soustředí se na pěstování obilovin a olejnin. Dále zajišťuje sklizeň pšenice, slunečnice, ječmene a dalších plodin.
Lesnické služby pro obce i občany, kácení stromů, prodej palivového dřeva
Údržbu zeleně, rizikové kácení stromů či lesnické práce včetně těžby dříví Vám zajistí společnost Jan Stuchlík - Lesnická činnost z Háje ve Slezsku. Garantujeme Vám profesionální a poctivý přístup.
Jan Stuchlík - Lesnická činnost
Srovnávání terénu – přesouvání sypkých hmot a zahrnování výkopů rychle a efektivně
Terénní úpravy, srovnávání terénu, přesouvaní sypkých hmot a zahrnování výkopů ve Frýdku-Místku zajistí Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Výživa skotu, krmiva pro dobytek, rozbory krmiv a konzervace siláže
Chováte hospodářská zvířata? Máte farmu se skotem? Chcete, aby vaše zvířata měla optimální výživu či potřebujete nějaké doplňky? V tom případě se obracejte na naši společnost NutriVet s.r.o.
Vodní prvky na zahradu – okrasné nebo koupací zahradní jezírka, přírodní biotopy Lednice
Zpříjemněte si pobyt na zahradě malebně vypadajícími zahradními jezírky. Vodní prvky, jako jsou zahradní jezírka nebo přírodní biotopy, realizuje v okolí Lednice Zahradní centrum Morávkovo.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Agroslužby - příprava a ošetření půdy, výsev obilovin ale i stavební zámečnictví od Fübiko s.r.o.
Společnost Fübiko, spol. s.r.o. z Rodvínova u Jindřichova Hradce se zaměřuje na agroslužby, stavební zámečnictví a kovářství, autoservis nebo autodopravu.
Prodej vřesů,  ovocných stromků, jahod, růží, zahradnictví Brno
Příjemnou a útulnou zahradu vytvoříte díky rostlinám. Vysázejte ovocné stromy, vřesy, jahody či růže. Vše naleznete v Zahradnickém centru Brabec, s.r.o. v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Jízdy na koních a ubytování pro rodiny s dětmi na malebné Farmě Malenice
Farma Malenice v okrese Strakonice leží nedaleko Národního parku Šumava a láka na dovolenou pro jednotlivce i rodiny s dětmi. Užijte si jízdy na koních, pro začátečníky i pokročilé.
Prodej, zpracování dřeva a hospodářská úprava lesů od BIOMARAS s.r.o.
Společnost BIOMAROS s.r.o. z Ostravy se zabývá prací v oboru lesnictví a zpracování a prodej dřeva, mezi její další činnosti pak patří prodej gastro zařízení a rekonstrukce.
Prodej jehňat a skotu a zemědělská činnost na polích a loukách od Eko farmy Szance
Eko farma Szance z Mostu u Jablunkova v okrese Frýdek Místek nabízí kompletní zemědělské služby od práce na polích a loukách po svozy dřeva a údržbu silnic v zimě.
Prodej dřevin roubovaných na kmínku, stromky s převislým charakterem
Zahradnictví Havlíček ze Srhu blízko Pardubic a nedaleko Chrudimi prodávám dřeviny roubované na kmínku, čímž se vytváří stromky s převislým charakterem.
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Veterinární asanace - zpracování živočišného odpadu podle platných předpisů
Veterinární asanaci zajišťuje společnost Agris spol. s r.o. z Medlova. Provádíme likvidaci a zpracování živočišného odpadu pro Brno a okolí, podle platných předpisů.
Produkty ekologického zemědělství, minerální lizy pro skot, ovce, kozy a koně
Zemědělská společnost Jamenská a.s. se zabývá nejen výrobou mléka, vepřového masa a také trav na semeno, ale nejvýznamnější je pro nás výroba a prodej minerálních krmiv - lizů a solí.
Kanadské borůvky prodej Pardubice – nabízíme rozmanité druhy borůvek
U nás v zahradnictví nakoupíte sazeničky kanadských borůvek v mnoha odrůdách - Zahradnictví Havlíček Srch, Pardubice
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Lesnické služby - těžba, přibližování dřeva, prodej palivového dřeva, nákladní přeprava dřeva
Firma Svadbales nabízí veškeré lesnické služby. Součástí naší činnosti je těžba a přibližování dřeva, prodej palivového dřeva, výkup veškeré dřevní hmoty a nákladní přeprava dřeva i jiných materiálů.
Pěstování zeleninových a květinových přísad a bylin, výroba vlastních čajových směsí a sirupů
Firma Bylinky do domu se již od roku 1991 zaměřuje na pěstování zeleninových a květinových přísad a také bylin, které zpracováváme na vlastní čajové směsi a sirupy.
Nákup a prodej zemědělských komodit
Produkty rostlinné zemědělské výroby, obiloviny, olejniny, luštěniny, kukuřice a různé směsi na zkrmení či potravinářské účely prodává společnost ARIMEX TRADE s.r.o.
ARIMEX TRADE s.r.o.
Surfinie a petunie plnokvěté, drobnokvěté, s převisem i bez - eshop
Surfinie a petunie rozličných barev, plnokvěté i drobnokvěté najdete na eshopu Zahradnictví Petro z Mělníka. Všechny sazenice jsou zdravé a dobře prokořeněné.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky