Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Chov ušlechtilého skotu plemene Wagyu na farmě a následný prodej vakuově baleného masa
Chovem ušlechtilého výkrmného skotu plemene Wagyu a následným prodejem vakuově baleného, výborného masa v BIO kvalitě, se zabývají na Farmě Jestřábí ve Fulneku, v okrese Nový Jičín.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Zemědělské práce, traktorové práce-osev, výmlat obilovin, sklizeň na siláž
Středisko agromechanizace v Zemědělském družstvu vlastníků Fryšták-Zlín odvádí sezónní zemědělské a traktorové práce - osev, výmlat obilovin, sklizeň na siláž, svoz balíků.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Prodej čerstvých brambor přímo od pěstitele - konzumní rané brambory, pozdní na uskladnění
U firmy Arbia Zlín-Malenovice můžete zakoupit rané konzumní brambory a od září i brambory na uskladnění. Prodej čerstvých brambor přímo od pěstitele pro zákazníky z okolí Zlína, Otrokovic, Napajedel.
Arbia, spol. s r.o. Prodejna brambor a ovocných stromků Zlín
Prodejna hospodářských, chovatelských potřeb, krmiva, ochranných pracovních pomůcek
Společnost Seprom z Kyselovic u Kroměříže pro chovatele z regionu Zlínský kraj provozuje prodejnu hospodářských, chovatelských potřeb, krmiva i ochranných pracovních pomůcek.
Pomalu rozpustná hnojiva v prášku - ekologicky šetrná i ekonomicky výhodná
Ekologicky šetrná i ekonomicky výhodná kvalitní speciální pomalu rozpustná hnojiva SILVAMIX® ve formě prášku vyrábí společnost ECOLAB Znojmo spol. s r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Vřesy, chryzantémy, rozchodníky i další podzimní květiny a trvalky v zahradnictví
V Talašově zahradnictví najdete již podzimní rostliny, které Vám rozveselí barvami exteriér - na naší prodejně v Tlumačově můžete nakoupit první vřesy, chryzantémy, rozchodníky i další rostliny.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Dušičková dekorace, květinové vazby, věnce na dušičky
V Zahradnictví Kovalčík zakoupíte květinové vazby a věnce na dušičky - dušičková dekorace z ruzných přírodních materiálů. Najdete nás v Jalubí u Uherského Hradiště.
Chutné a dietní pštrosí maso neobsahuje cholesterol, prodej i peří a vajec na farmě
Chovem pštrosů a následným prodejem masa, vajec a peří se zabývá Farma Jestřábí ve Fulneku v okrese Nový Jičín. Maso je vysoce dietní obsahuje dostatek proteinu a bílkovin, bez cholesterolu.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Květinářství, řezané květiny a vazba květin -  čerstvé rostlinky a profesionální služby
Společnost GARDEN CENTRUM-RAIDA poskytuje prodej květin a stromů v Opavě. Spolehlivé zahradnictví a květinářství, kde si vyberete od sazenic zeleniny až po řezané květiny či stromky do každé zahrady.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Velkoobchodní prodej přípravků na ochranu rostlin pro zemědělství, lesnictví nebo zahrádkářství
Distribuci a velkoobchodní prodej přípravků, chemie a speciálních hnojiv včetně odborného poradenství zajišťuje firma HELIVO s.r.o. z Boskovic.
HELIVO s.r.o. Přípravky na ochranu rostlin
Fuchsie, pelargonie, okrasné keře a trávy seženete od Zahradnictví PETRO
Zahradnictví PETRO z Mělníku nabízí v samoobslužném skleníku širokou škálu okrasných rostlin od mnoha druhů fuchsií po pelargonie nebo trvalky.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Trvalky, skalničky, okrasné trávy, dřeviny i zahradnické potřeby na prodej v zahradnictví
V zahradnictví Horticentrum firmy ARBOREA Slušovice aktuálně pořídíte trvalky, skalničky, okrasné trávy, drobné vřesovištní rostliny i zahradnické potřeby. Zveme zákazníky z okolí Zlína i Vsetína.
ARBOREA Březová s.r.o. Zahradnictví Slušovice
Prodej ovocných stromů a dřevin na zahradu - angrešt, rybíz, maliny a jabloně
Ovocné stromy všeho druhu prodává společnost RAIDA – GARDENCENTRUM s.r.o. z Opavy. Naleznete u nás angrešt, jabloně, maliny, borůvky, rybíz a jiné sloupovité stromy na vaši zahradu.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Výroba dlouhodobě působících pomalu rozpustných hnojiv
Výrobce pomalu rozpustných hnojiv firma ECOLAB ze Znojma pro dlouhotrvající účinky jako hnojivo pro pokojové rostliny, keře, okrasné ovocné stromy, ale také balkónové rostliny
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Mlýnské výrobky a krmiva - výroba a prodej kvalitních surovin
Společnost MLÝN HERBER spol. s r. o. působí na trhu s prodejem a výrobou mlýnských krmiv a výrobků ve vlastním mlýně a pokračuje v rodinné tradici. Nabízíme kvalitní suroviny.
MLÝN HERBER spol. s r.o.
Prodej v zahradnictví - listnaté stromy a keře, bonsaje, jehličnaté čarověníky, trvalky
V Zahradnictví u rozchodníka ve Fryštáku pořídíte listnaté stromy a keře, bonsaje, jehličnaté čarověníky, trvalky. Najdete nás kousek od Zlína.
Prodej nových raných brambor za výhodné ceny
Firma Arbia je tradiční český producent brambor, který nabízí klientům ve Zlíně, Otrokovicích i Napajedlích nové rané brambory za výhodné ceny.
Arbia, spol. s r.o. Prodejna brambor a ovocných stromků Zlín
Pomalu rozpustná hnojiva SILVAMIX, SILVAGEN a SILVAFORM - výroba, dodávka
Kvalitní pomalu rozpustná hnojiva SILVAMIX, SILVAGEN a SILVAFORM -výrobce a prodejce. Speciální hnojiva s vysokým obsahem živin za dostupné ceny od firmy ECOLAB Znojmo, spol. s r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Ekologické zemědělství, rostlinná a živočišná výroba, BIO produkty, brambory, skot, senáž a seno
Farma Jandrt s.r.o. se věnuje rostlinné a živočišné výrobě v podhůří Hrubého Jeseníku. Certifikovanými BIO produkty jsou brambory, skot, senáž a seno.
Prodej konzumní brambory - neklíčí při skladování, nízké ceny
Prodej chutných konzumních brambor, které neklíčí při skladování prodává za nízké ceny společnost Arbia s.r.o. ve Zlíně. Jsme dodavatelem a producentem konzumních brambor.
Arbia, spol. s r.o. Prodejna brambor a ovocných stromků Zlín
Prodej okurek nakladaček od lokálního pěstitele
Jiří Kratochvíl je lokálním pěstitelem zeleniny a provozuje prodejnu zeleniny v obci Kupařovice nedaleko Pohořelic u Brna i Rajhradu. Každoročně mívá na prodej okurky nakladačky.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Balkonovky, letničky, trvalky, azalky, rododendrony, zeleninové přísady a substráty v zahradnictví
V Zahradnictví u rozchodníka Fryšták-Žabárna již krásně nakvétají azalky a rododendrony - přijďte si vybrat balkonovky, letničky i trvalky. V květnu na prodej i zeleninové přísady a vhodné substráty.
Prodej hrášku v zahradnictví  - čerstvý hrášek jako zdroj bílkovin, vlákniny a vitamínů
Hrášková sezóna zahájena - Talašovo zahradnictví s.r.o. Tlumačov již má na prodej čerstvý hrášek z vlastní produkce. Zveme zájemce s širokého okolí - Zlín, Kroměříž, Přerov.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Sazenice rajčat, paprik, okurek, melounu, roubovaná zelenina a bylinky v zahradnictví
Přijďte si vybrat do Talašova zahradnictví Tlumačov sazenice rajčat, paprik, okurek, melounu i roubovanou zeleninu a bylinky. Jsme na jarní sezónu vybaveni.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Okrasné traviny – několik druhů na zahradu i do truhlíku vhodné do stínu i na slunce
Bohatý výběr různých druhů okrasných travin vhodných na zahradu, do truhlíku s umístěním ve stínu i na slunci má ve svém sortimentu společnost RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. z Opavy.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava