Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

DIKÉ Centrum  - specialista na zahradní krásu a kvalitu v Příšovicích
DIKÉ Centrum, založené v roce 1990, přináší jedinečnou kombinaci zahradnické odbornosti a kvalitních produktů pro vaši zahradu.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Pořiďte si na Vánoce kavkazskou jedli nebo smrk, ať už čerstvě řezané nebo v kontejneru
Čerstvě řezané vánoční stromky přímo z plantáže, kavkazská jedle či smrk, ale i v kontejnerech prodává firma Radhošťtrans s.r.o. ve Stříteži nad Bečvou, dobře dostupné z Rožnova, Valmezu i ze Zlína.
Radhošťtrans spol. s r. o. Plantáž vánočních stromků Morava
Prodej oblíbených a žádaných vánočních stromků Kavkazská jedle na E-shopu i s frézováním kmínku
Vánoční stromek kavkazskou jedli s pravidelnou stavbou, která zajistí pěkné a rovnoměrné ozdobení, prodává na E-shopu firma Radhošťtrans s.r.o., která má svou plantáž stromků ve Stříteži nad Bečvou.
Radhošťtrans spol. s r. o. Plantáž vánočních stromků Morava
Prodej krmné směsi pro všechny druhy drůbeže, slepice, krůty, kuřata, brojlery
Prodej krmné směsi pro všechny druhy drůbeže od výrobce firmy MIKROP ČEBÍN a.s. Brno. Premixy, minerální krmiva a bílkovinné koncentráty. Systém receptur na míru.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Kvalitní krmiva pro zvířata – vhodné pro psy, kočky, nosnice, králíky i venkovní ptactvo
Na prodej kvalitního krmiva pro psy, kočky, nosnice, králíky, venkovní ptactvo, drůbež a slunečnice vhodné pro papouška a další ptáky se zaměřuje společnost Drago spol. s r.o. z Uherského Hradiště.
Drago, spol.s.r.o.
Prodej vánočních stromků jedle, smrčky a živých ryb kaprů, amurů
V Talašově zahradnictví Tlumačov byl zahájen prodej vánočních stromků a živých ryb. Přijďte si vybrat jedle, smrčky i ryby z Hodonína - čerství kapři, amuři. Zveme všechny z Hulína, Otrokovic a okolí.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Prodej a pěstování lesních sazenic - buk lesní, smrk
Prodej a pěstování lesních sazenic provádí firma PROPLANT GROUP, kde si vyberete například buk lesní nebo smrk. Navštívit nás mohou zákazníci nejen Hranic, ale také z Lipníka nad Bečvou či Vsetína.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Prodejna potravin Můj obchod a prodej krmiva pro drůbež, králíky, ptáky, psy, kočky ve Fryštáku
V areálu Zemědělského družstva vlastníků Fryšták je znovu otevřena prodejna potravin Můj obchod. Také pokračuje prodej krmiva pro drůběž, králíky, hlodavce, ptáky i granule pro psy, kočky.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Prodej, rozvoz vánočních stromků - borovice, jedle, smrk, živé vánoční stromečky i v květináči
Jan Dvořák z firmy Dvořákovy stromky Hulín se přes 30 let věnuje pěstování vánočních stromků. Vyberte si borovici jedli, smrk nebo stromečky v květináči. Rozvoz - Kroměříž, Přerov, Prostějov, Vyškov.
Sloupovité ovocné stromy a dřeviny, jabloně, hrušky, švestky, třešně - vše v jednom zahradnictví
Chcete z Vaší zahrádky sklízet zralé a šťavnaté plody? Sloupovité ovocné stromy a dřeviny prodává zahradnictví RAIDA-GARDENCENTRUM - u nás seženete jabloně, hrušky, švestky, třešně na jednom místě.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Šlechtění nových odrůd různých okurek a nakládaček – odborníci v oboru pěstování a výroby osiva
Na šlechtění nových odrůd okurek a nakládaček, pěstování zeleniny a výrobu osiva se specializují odborníci společnosti MORAVOSEED CZ a.s. přinášející další 3 novinky v odrůdách okurek.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Doplňková směs pro dojnice enzym star jeho výroba a prodej
Doplňková směs pro dojnice enzym star vyrábí a prodává firma MIKROP ČEBÍN a.s. Je novinkou na trhu. Tento krmný doplněk zvyšuje stravitelnost škrobu v báchoru.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Zelenina a ovoce přímo od pěstitelů k uskladnění – jablka, brambory, cibule
Zeleninu nebo ovoce vysoké kvality vhodnou k uskladnění nakoupíte v Zelenině Kratochvílovi Kupařovice. Prodáváme vlastnoručně vypěstované brambory, cibuli, ale i jablka k uskladnění.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Na prodej menší i extra vysoké vánoční stromky řezané i v květináči - velký výběr borovice, jedle, smrčky
U prodejce Dvořákovy stromky Hulín je snadné vybrat vánoční stromek. Máme živé stromky řezané i v květináči - smrčky, jedle, borovice. Zajištěn rozvoz v regionu Kroměříž, Přerov, Prostějov, Vyškov.
Obiloviny, krmiva pro hospodářská zvířata-pro slepice, kuřata, králíky, koně
Středisko Autoagregátů ZDV Fryšták u Zlína prodává obiloviny a krmiva pro hospodářská zvířata-pro slepice, kuřata, králíky, koně. Odběr v různém množství.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Vánoční prodejní výstava v Jalubí-inspirace k výzdobě, dekoraci domova
Zahradnictví Kovalčík každoročně zve na Vánoční prodejní výstavu v Jalubí. Najdete zde inspirace k výzdobě, dekoraci domova. Výstava je otevřena denně.
Čerstvé pštrosí maso, steaky i salám, klobásy přímo od chovatele pštrosů
Pštrosí farma Jestřabí-Fulnek - Lenky Ficbauerové produkuje jak pštrojí vejce tak maso. Čerstvé pštrosí maso překvapí svojí chutí, je vhodné na pečení, guláš i na steaky, vyrábíme i salám či klobásy.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Silážní konzervanty pro rychlou fermentaci a stabilitu siláže
Firma MIKROP ČEBÍN a.s. je výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku inovativních biologických silážních konzervantů MAGNIVA. Naleznete u nás také chemické konzervanty řady NEUBASIL.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Přírodní barf krmivo pro psy a kočky - mražené, sušené maso, konzervy, pamlsky
Přijďte svým mazlíčkům nakoupit zdravé, přírodní krmivo na prodejnu Barf Food Pešina Napajedla. Na výběr mražené i sušené maso pro psy a kočky, konzervy, pamlsky. Možnost objednat přes eshop.
Objednávejte odrůdy paprik, které získaly ocenění v soutěži Hortikomplex 2022 v Olomouci
Společnost Moravoseed se může pyšnit vynikajícími odrůdami paprik, se kterými získala ocenění na výstavě Hortikomplex 2022 v Olomouci. Vyzkoušejte široký výběr sladkých i pálivých odrůd paprik.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Krouhání zelí - prodej krouhaného zelí na nakládání, pěchování přímo do zeláků
Talašovo zahradnictví s.r.o. Tlumačov opět v říjnu zahájí prodej krouhaného zelí - pěstujeme odrůdy vhodné na nakládání. Neděláme jen krouhání zelí, ale i ochucení a pěchování přímo do Vašich zeláků.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Prodej ovocných stromků v zahradnictví - kvalitní ovocné dřeviny, jabloně, hrušně, třešně, višně, švestky, broskvoně, meruňky
Na prodejně Horticentrum ARBOREA Březová byl zahájen podzimní prodej ovocných stromků. Výběr je široký, nakupte kvalitní, zdravé jabloně, hrušně, třešně, višně, švestky, broskvoně, meruňky i ořešáky.
ARBOREA Březová s.r.o. Zahradnictví Slušovice
Výroba krmiv, krmiva pro hospodářská zvířata, krmiva pro zoologickou zahradu, Míchárna Ubušínek
Míchárna Ubušínek, spol. s r.o. se specializuje na výrobu kvalitních krmiv pro hospodářská zvířata i zoologické zahrady.
Míchárna Ubušínek, spol. s r.o.
Čerstvé vyzrálé hovězí maso z farmy v biokvalitě - to nejzdravější maso na Váš stůl
Vychutnejte si i vy to nejzdravější maso v biokvalitě. Farma Jestřábí Fulnek v Moravskoslezském kraji se zaměřuje na prodej čerstvého vyzrálého hovězího masa přímo na Váš stůl.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Keříčková, balkónová, tyčková rajčata od českého šlechtitele, e-shop
Široký sortiment odrůd rajčat šlechtí ve společnosti MORAVOSEED CZ a.s.. Vyberte si keříčková, balkónová, tyčková rajčata a nakupte online přímo na e-shopu.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí