Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Prodej vánočních stromků - řezané i kontejnerové stromečky
V Zahradnictví Solná Kojetín jsme již zahájili prodej vánočních stromků. Přijďte si vybrat kontejnerové nebo řezané stromečky - jedle, smrky. Vše za velmi příznivou cenu.
Zemědělské družstvo Mladotice, živočišná a rostlinná výroba, chov skotu, chov prasat
V současné době družstvo Mladotice hospodaří na výměře 751,96 ha zemědělské půdy kde pěstuje obiloviny, ozimou řepku a kukuřici, chová skot a prasata.
Prodej české cibule, česneku a krouhaného zelí Brno
Kvalitní český česnek, cibuli nebo krouhané zelí prodává Zahradnické centrum Brabec v Brně Modřicích. Přijďte se přesvědčit o naší kvalitě!
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Soukromý zemědělec Prostějov, prodej konzumních brambor, zemní práce, výkopy
Jsem soukromý zemědělec z okresu Prostějov a zabývám se pěstováním a prodejem kvalitních konzumních brambor na Váš stůl.
Potřeby pro zahradníky – hnojiva, substráty i květináče
Výroba a distribuce prvotřídních zahradních produktů a pěstebních médií pro zahradnictví. Hnojiva, mulčovací kůry, substráty a další pomocné prostředky vhodné pro ekologické zemědělství.
ASB GRÜNLAND spol. s r. o. zahradnické produkty
Farma Jandrt ekologické zemědělství Šumperk, produkce BIO potravin, BIO brambory, seno
Farma Jandrt s.r.o., která se nachází v Hanušovocích v podhůří Hrubého Jeseníku v okrese Šumperk, věnuje se zemědělské činnosti, včetně ekologického zemědělství.
Objednávky na podzimní samosběr brambor Dolní Dobrouč, Ústí nad Orlicí
Začínáme přijímat objednávky na samosběr brambor výdejním okénkem v přízemí budovy firmy SILYBA a.s. Dolní Dobrouč celý březen pouze ve dnech pondělí a středa.
Prodej vysokobřezích jalovic Pardubice, jalovice holštýnského skotu od vysokoužitkových dojnic
Agrodružstvo Klas se soustředí na živočišnou a rostlinnou výrobu. Zabýváme se chovem skotu, prasat a produkcí mléka, prodej jalovic holštýnského skotu od vysokoužitkových dojnic.
AGRODRUŽSTVO KLAS Zemědělské družstvo Pardubice
Rize česká ekologická zemědělská farma
Nejčerstvější české maso z rodinné farmy v Rýmařově, ekologické chovatelství skotu, prodej hovězího masa z ekologického zemědělství.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Rostlinná výroba Rakovník, pěstování obilovin, řepky, chmelu, ekologické pěstování bez hnojiv
Společnost LUPOFYT s.r.o. z okresu Rakovník se zabývá rostlinnou výrobou. Jedná se o pěstování chmelu, obilovin a řepky.
Chovná stanice Staffordshire Bull Terrierů Říčany u Brna, nekonfliktní plemeno, psy pro výstavy
V naší chovatelské stanici v Říčanech u Brna nabízíme k odběru kvalitní jedince Staffordshire Bull Terrierů.
Živočišná a rostlinná výroba bioplynová stanice Zahnašovice, pěstování krmných plodin
Zemědělská společnosti zaměřená na rostlinou, živočišnou výrobu a výrobu obnovitelné energie, chov prasat, selat, krav a jalovic.
Prodej a výroba osiv, travin a pícnin, Troubsko
Prodej osiv pícnin, travních a jetelotravních směsí, léčivých rostlin a jiných zemědělských komodit. Připravíme Vám travní směsi dle Vašeho přání. Výroba osiva výchozího stupně pro zemědělství.
Lesnická činnost, těžba dřeva Šumperk, manipulace se dřevem pomocí vyvažovací soupravy
Provádíme těžbu, přibližování dřeva, manipulace se dřevem pomocí vyvažovací soupravy a mezi naše činnosti patří i lanovkové přibližování dřeva.
FORESTVLACH s.r.o.
Nejlepší jahody v Praze – jahody z Kunratic – prodej i samosběr
Samosběr i prodej kunratických jahod, výborné jahody k prodeji z Prahy, prodej sazenic, čerstvých jahod a samosběr – Kunratické jahody.
Kunratické jahody
Regionální pěstitel produktů české kvality
Zemědělské produkty rostlinné výroby české bio kvality, pěstování zeleniny ekologickou cestou a s ohledem na přírodu, obiloviny, zelenina, krmné směsi za nejlepší ceny na trhu, firma ZVO s.r.o.
ZVO s.r.o. člen skupiny ZVO Group
Rodinné zahradnictví okres Semily
Širokospektrá nabídka zahradních rostlin, od okrasných květin až po ovocné stromky u společnosti Krakonošovo zahradnictví Pavel Šír.
Zemědělské služby Středočeský kraj
Poskytování pěstitelských a chovatelských služeb v obci Olbramovice ve Středočeském kraji. Obhospodařování veřejných i soukromých zemědělských ploch na zakázku – vše od Jiřího Kellnera.
Ekofarma Pospíšilových v Holubí Zhoři, pěstování krmných plodin, chov prasat, krav, koz, slepic
Ekofarma Pospíšilových v Holubí Zhoři, pěstování krmných a zemědělských plodin, chov prasat, krav, koz, slepic, nabízíme biomléko a biomaso.
Zahradnictví a prodej Anglických růží Plzeň, maloprodej okrasných rostlin, vlastní pěstební zahrada
ARBO – zahradnictví s.r.o. se věnuje projekci a výsadbě soukromých zahrad i veřejné zeleně po celých Čechách.
Výzkumný ústav živočišné výroby – odborná instituce zabíhající se chovem hospodářských zvířat
Poradenství, odborné kurzy a semináře v oblasti chovu dobytka, vzdělávací programy, projekty a vývoj chovatelských aplikací ke zlepšení efektivity chovu nabízí Výzkumný ústav živočišné výroby.
Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. VÚŽV
Prodej originálních dárkových kytic a smutečních vazeb online v e-shopu
Jsme Zahradnictví a květinářství Bellis a provozujeme e-shop, kde zakoupíte originální dárkové kytice a smuteční vazby pro pietní účely. On-line objednávky rozvážíme v Prostějově, Olomouci a Vyškově.
Choroby a škůdci jahodníku, zahradnictví Velim, rady pro zahrádkáře, prodej chemických postřiků
V našem Zahradním centru ve Velimi nabízíme vhodné chemické postřiky proti chorobám a škůdcům jahodníku a další cenné rady pro zahrádkáře.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Těžba, pořez dřeva, kulatiny, prodej, výroba řeziva
V Malenovické pile Zlín je na prodej stavební a exportní řezivo - výroba 90% jehličnatého řeziva. Nabízíme i pořez dřeva a kulatiny.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín