Pro vaši profesionální zdravotnickou činnost si můžete vybrat ze sortimentu zdravotnických pomůcek a materiálů injekční a infuzní techniku, rukavice, obvazový materiál, náplasti, vyšetřovací přístroje, pomůcky pro odběry, lékařské nástroje, dezinfekční prostředky, rehabilitační pomůcky, lékárničky, lehátka, zástěny, nosítka, dlahy a další výběr.

Invalidní vozíky, prodej i servis s výrobou náhradních dílů a prodejem ortopedických pomůcek
Prodej a kvalitní servis invalidních i ortopedických vozíků včetně bohaté nabídky zdravotnických pomůcek, jako jsou chodítka, katetry či cévky, výhodně zakoupíte u firmy Miroslav Čiháček z Náchoda.
Zdravotní pomůcky, kvalitní zdravotnické potřeby na e-shopu či v kamenné prodejně v Liberci
Zdravotní obuv, rehabilitační pomůcky včetně tlakoměrů a mateřského programu výhodně zakoupíte u firmy Zdravotní prodejna Profi, s.r.o. v Liberci. Kvalitní zdravotní pomůcky pro děti i dospělé.
Zdravotní prodejna Profi, s.r.o. zdravotní pomůcky
Elektrická zdravotnická lůžka, motorické rošty pro zdravý spánek - výroba, prodej
Mějte zdravý spánek díky motorickému roštu. Rošty a elektrická zdravotnická lůžka vyrábí a prodává společnost CMT CZ s.r.o. se sídlem v obci Klobouky u Brna.
Materiály, nástroje a přístroje z celého světa pro využití ve zdravotnictví - ADVAMED s.r.o.
Obchodním partnerům nabízí společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze širokou nabídku spotřebního maetriálu, nástrojů a přístrojů určených pro využití ve zdravotnictví od dodavatelů z celého světa.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Podpažní berle E-shop – kvalitní poúrazová pomůcka při pohybu
Nabízíme kvalitní podpažní berle, které pomáhají při pohybu po různých druzích úrazů. Navštivte náš E-shop a vyberte si berle pro sebe nebo své známé. V nabídce naleznete nejen klasické dřevěné berle, ale také odolné duralové, nebo pro děti. Série DPB 10 jsou berle pro dospělé vyrobené z polypropylenu a duralu. Máte na výběr z velkých, které ...
Prodej a půjčovna zdravotnických potřeb a pomůcek Písek - výběr nových i repasovaných
Široký sortiment zdravotnických potřeb a pomůcek pro usnadnění každodenního života s hendikepem prodává nebo nové či repasované půjčuje společnost AKTIV Zdravotnické potřeby s.r.o. z Písku.
Zdravotní, ortopedická obuv pro děti, dospělé - individuální výroba
Úlevu nohám přináší zdravotní, ortopedická obuv. U výrobce ortopedické obuvi, firmy Jaroslav Režňák Zlín, můžete objednat obuv pro děti i dospělé - individuální výroba dle poukazu od odborného lékaře.
Pleny pro dospělé - spolehlivá a bezpečná ochrana při úniku moči
Společnost IN-TEX se zabývá výrobou a prodejem inkontinenčních pomůcek pro dospělé, jako jsou inkontinenční kalhotky, pleny pro dospělé, ochranné lůžkoviny, body a overaly.
Speciální zdravotnický spotřební materiál do nemocnic, klinik a ordinací - vyberte si u nás vše co potřebujete!
Dodávkami speciálního zdravotnického spotřebního materiálu pro veškerá zdravotnická zařízení v České republice se specializuje společnost ADVAMED s.r.o.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Inkontinenční pomůcky pro dospělé zajistí vaše pohodlí ve všech situacích
Problémy s inkontinencí vám pomůžou vyřešit inkontinenční ochranné pomůcky pro dospělé od společnosti IN-TEX. Zajistíme pohodlí a pocit bezpečí ve všech situacích.
Zdravotnická technika pro radiologii Praha - široká nabídka produktů
Zdravotnickou techniku pro radiologii dodává společnost Advamed s.r.o., Praha. Dále dodáváme zdravotnický spotřební materiál.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Ortopedické pomůcky, protetika, ortézy, bandáže, protézy, výroba na míru
Ortopedické pomůcky a vybavení, protetika, ortézy, bandáže, protézy, hole, invalidní vozíky na míru vyrábí společnost Ortotechnika, a.s. se sídlem v Praze.
Výroba, prodej - inkontinenční pomůcky, prádlo pro dospělé, kalhotky, pleny, vložky, e-shop
Výrobu, prodej, e-shop inkontinenčních pomůcek pro dospělé - kalhotky, pleny, vložky, chrániče matrací, body pro inkontinenci, hygienické pomůcky zakoupíte od firmy In-tex, Jana Roubcová.
Mobilní tísňová péče Anděl Strážný,z.ú. - nyní možnost zápůjčky na týden zdarma
Registrovaná sociální služba poskytující mobilní tísňovou péči, která v případě potřeby zajistí pomoc klientům a jejich rodinám v jejich přirozeném domácím prostředí.
E-shop - zdravotnické prostředky, vybavení pro lékárny, laboratoře, ambulance
Potřebuje vaše lékárna, laboratoř, ordinace, ambulance či klinika zdravotnické vybavení? Firma INDICO s.r.o. se specializuje na prodej zdravotnického zařízení a vybavení včetně laboratorní techniky.
Inkontinence - prodej ochrany lůžka, prostěradla, chrániče matrace, podložky, podsedáky
Inkontinenční pomůcky, prodej ochrany lůžka, napínacích prostěradla, chrániče matrací, apsorpční podložky, podsedáky a další zakoupíte od firmy In-tex Jana Roubcová z Třebíče.
Chirurgie, interna, jehly, drenážní sety-zdravotnický materiál, dovoz, distribuce
Dodavatel, distributor zdravotnického materiálu pro nemocnice a soukromé lékaře, chirurgie, interna - jehly, drenážní sety, kanyly dodává S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
Vnitřní chemické WC se hodí na chatu i do nemocnice
Na chatě, zahrádce ale i u lůžka nemocného, všude tam můžete využít vnitřní chemické WC od firmy Eko Delta. Pohodlí a maximální komfort díky našim výrobkům můžete mít opravdu kdekoliv. Možnost zavést na pozemek kanalizaci či vodovod je v některých rekreačních oblastech dosti omezená. Na zahrádkách a chatách se tak klasický splachovací záchod ...
Distribuce, prodej - jednorázové krmící lahvičky - standard pro zdravotnické zařízení
Jednorázové krmící lahvičky, prodej, dodávku, distribuci zdravotnického materiálu zajišťuje firma S.A.B. Impex, s.r.o., sídlící v Brně.
Zdravotnický materiál, porodní vakuová pumpa, porodní vakuový systém, vakuumextraktor
Zdravotnický materiál do nemocnic, lékařům, porodní vakuová pumpa, porodní vakuový systém, vakuumextrátor - distribuce a dovoz od firmy S.A.B. Impex, s.r.o. v Brně.
Prodej inkontinenčních kalhotek, plen, pomůcek pro dospělé Třebíč
Prodej inkontinenčních pomůcek, pleny, ochrana lůžka, vložky, kalhotky, body, overaly a další potřeby pro dospělé zajišťuje Jana Roubcová působící v Třebíči.
Infúzní a transfúzní technika, distribuce a prodej zdravotního materiálu
Zdravotnický materiál pro nemocnice, ordinace, soukromé lékaře - prodej a distribuce, infúzní a transfúzní technika od firmy S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
Ohřívače kojeneckých lahví, hygienické a bezpečné ohřívání lahví pro kojence Brno
Ohřívače kojeneckých lahví, bezpečné a hygienické ohřívače lahví pro kojence - prodej, dodávka. Ekonomický ohřev suchou metodou doporučuje a zajišťuje firma S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
Zdravotnický materiál, technika – stent, stenty, prodej, dodávka, distribuce, Brno
Distribuce zdravotnického materiálu, vysoce kvalitní zdravotnická technika, stenty, dodávky do nemocnic, soukromým lékařům dodává S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
Lékovky týdenní, denní lékovka, půlič tablet-výroba
Firma EUROFORM a.s. vyrábí zásobníky na tablety - týdenní i denní lékovky a půliče tablet. konstrukční kancelář v Kroměříži. Výroba je v Chropyni-Zlínský kraj.