Pro vaši profesionální zdravotnickou činnost si můžete vybrat ze sortimentu zdravotnických pomůcek a materiálů injekční a infuzní techniku, rukavice, obvazový materiál, náplasti, vyšetřovací přístroje, pomůcky pro odběry, lékařské nástroje, dezinfekční prostředky, rehabilitační pomůcky, lékárničky, lehátka, zástěny, nosítka, dlahy a další výběr.

Prodej zdravotních matrací Hradec Králové - matrace snižující proleženiny
Firma BIČELS SERVIS, s.r.o. se zabývá prodejem zdravotnické a laboratorní techniky, spotřebního zdravotnického materiálu včetně zdravotnických matrací.
Kinesiologické a Cross Tapy - při aplikaci uleví od bolesti svalů, šlach a kloubů
Bolí Vás záda, svaly, klouby nebo šlachy? Od bolesti Vám uleví jednoduchou aplikací speciálních kinesiologických Tapů nebo Cross Tapů od společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy.
Výroba a prodej berlí a francouzských holí Praha - pro oporu a odlehčení dolních končetin při chůzi
Berle nebo francouzské hole vám poskytnou patřičnou podporu. Trpíte sníženou pohyblivostí?
Akupresurní masážní podložka Iplikátor Ostrava - úleva od bolesti a stresu
Akupresurní masážní podložku Iplikátor, která přináší úlevu od bolesti zad, bederní páteře, svalů, kloubů a uvolňuje stres i napětí, prodává společnost Realitdata® z Ostravy.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Ochranné obaly Cover bag
Ochranné obaly Cover bag pro nejrůznější odvětví zdravotnictví nabízí za výhodné ceny v balení po kartonech společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
Sterilizace ve zdravotnictví
Komplexní nabídku speciálních výrobků určených pro sterilizaci ve zdravotnictví nabízí společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
Prodej ortopedická zdravotní obuv a potřeby - ulevte unaveným nohám !
Pokud si chcete pořídit kvalitní zdravotní obuv pro léčbu ortopedických vad nohou, tak navštivte zdravotní prodejnu NAĎA v Novém Jičíně.
Ortopedická obuv na předpis-poukaz je za zlomek ceny - nárok máte 1x za rok
Pokud potřebujete ortopedickou obuv, přineste do firmy Režnák obuv Zlín předpis-poukaz od ortopeda, ortopedická obuv Vás takto vyjde na zlomek ceny. Nárok můžete uplatnit 1x za rok.
Prodej a servis alkohol testerů ve specializované kamenné prodejně
Alkohol testery pro firmy i jednotlivce prodává ve své kamenné prodejně firma Altest s.r.o. Alkohol testery je možné si objednat i přes e-shop. zajistíme servis i kalibraci alkoholtesterů.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Spotřební lékařský materiál – kvalita od prověřených dodavatelů
Všem ordinacím, nemocnicím, klinikám a lékařským praxím je určena bohatá nabídka spotřebního lékařského materiálu, který prodává společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Intervenční kardiologie a radiologie - produkty a přístroje Praha
Produkty určené specializovaným pracovištím a klinikám intervenční kardiologie a radiologie nabízí společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Produkty pro gastroenterologii Praha - speciální přístroje a spotřební materiál
Gastroenterologickým pracovištím a ambulancím dodá potřebné produkty, vybavení a přístroje včetně spotřebního materiálu společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Nástroje a implantáty pro kostní chirurgii, výroba vysoce kvalitních kloubních náhrad
Kvalitní implantáty pro potřeby ortopedie a traumatologie Vám vyrobí společnost Beznoska s.r.o. z Kladna. Pomocí našich kloubních, kyčelních či kolenních náhrad zajistíme zdraví Vašich kloubů.
Prodej injekční láhev, infuzní vaky, ampule a pertle, zátky, kohouty
Prodej injekční láhve, infuzní láhve, vaky firmou ELPACK, s.r.o. také pertle, zátky, kohouty, držák infuzních lahví, pertlovací kleště na injekční a infuzní lahve i pneumatické.
ELPACK, s.r.o.
Zdravotní potřeby pro vaše zdraví - ortézy, kompresní prádlo
Pokud hledáte zdravotní potřeby v Novém Jičíně, kde budete mít na výběr ze širokého sortimentu zdravotních potřeb, ortéz, kompresního prádla či obuvi, pak navštivte zdravotnickou prodejnu NAĎA.
Skříňový zvedák Integralift™pro důstojný a bezpečný přesun hendikepovaných osob - Praha
Bezpečný přesun hendikepovaných osob na krátké vzdálenosti umožní skříňový zvedák Integralift™, který v interiéru místnosti ani nezaregistrujete. K dostání u společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy.
Ortopedická obuv na míru - ortopedické úpravy standardní obuvi, měření a indikace
Společnost Ergona, pobočka Brno provozuje Protetiku na ulici Hybešova, kde poskytuje ortopedickou obuv na míru, pro závažně postižené nohy. Také provádí ortopedické úpravy obuvi, měření a indikace.
Ergona Brno
Individuální ortopedická obuv - přes pojišťovnu získáte příspěvek na ortopedickou obuv
U firmy Jaroslav Režňák Zlín můžete uplatnit poukaz na ortopedickou obuv. Čerpejte přes pojišťovnu příspěvek a individuální ortopedická obuv Vás pak vyjde na zlomek ceny.
Pronájem a půjčování polohovacích postelí pro dlouhodobě nemocné
Pronájem a půjčování polohovacích postelí pro dlouhodobě nemocné a seniory, motorické polohovací lůžka, zdravotní pomůcky od firmy CMT CZ s.r.o. v Kloboukách u Brna.
Motorická polohovací zdravotnická lůžka a postele - do domovů, penzionů i nemocnic
Specialistou na motorická polohovací zdravotnická lůžka a postele je společnost CMT CZ s.r.o. z Klobouk u Brna. Zdravotnické postele dodáváme do domovů, penzionů i nemocnic.
Ortézy, protézy a protetické pomůcky na míru – zvýšení kvality života a návrat ke všedním aktivitám
Jesenická ortopedická ambulance se jako nestátní zdravotnické zařízení věnuje výrobě protéz, ortéz, ortopedické obuvi a a mnoha dalším pomůckám pro zvýšení kvality života při zdravotních potížích.
Jesenická ortopedie s.r.o.
Zdravotnická polohovací lůžka a rošty pro seniory a nemocné
Zdravotnická polohovací lůžka a rošty pro seniory a nemocné si můžete zapůjčit nebo pronajmout od firmy CMT CZ s.r.o. v Brně.
Polohovací postele pro seniory, postele pro domácí péči
Polohovací postele pro seniory nebo postele pro domácí péči vám zajistí firma CMT CZ s.r.o. v Kloboukách u Brna. Zakázková výroba polohovacích postelí a motorických roštů je jejich hlavní činností.
Sprchové zástěny Silentia Praha – pro soukromí pacientů
Sprchování pacientů nemocničních zařízení bude nyní se sprchovou zástěnou Silentia od společnosti LABO-MS z Prahy pohodlnější. Pacientům poskytne soukromí a personál ochrání před vlhkem a vodou.
Stomatologické nekovové dentální materiály vysoké kvality pro zubní lékaře i laboratoře
Komplexní řešení pro stomatologická pracoviště jako jsou zuby, zubní pryskyřice, formovací a otiskovací materiály doplněny o inovativní produkty naleznete u firmy SpofaDental a.s. v Jičíně.
SpofaDental a.s. Stomatologický materiál Jičín