Pro vaši profesionální zdravotnickou činnost si můžete vybrat ze sortimentu zdravotnických pomůcek a materiálů injekční a infuzní techniku, rukavice, obvazový materiál, náplasti, vyšetřovací přístroje, pomůcky pro odběry, lékařské nástroje, dezinfekční prostředky, rehabilitační pomůcky, lékárničky, lehátka, zástěny, nosítka, dlahy a další výběr.

Berle pro děti Praha – moderní design a vylepšená ergonomie rukojeti
Sháníte berle nebo francouzské hole pro dětské pacienty? Širokou nabídku moderních berlí s vylepšenou ergonomickou rukojetí a předloketní opěrkou naleznete u výrobce ERILENS s.r.o. se sídlem v Praze.
LEGWOOD pohodlná dámská zdravotní obuv Dolphin zajistí větší oporu a lepší držení nohy
Prodejem pohodlné dámské zdravotní obuvi Dolphin od značky LEGWOOD se zabývá firma APEX Systems, spol. s r.o. – zdravotní potřeby Tilia v Přerově, Prostějově a v Olomouci.
Zdravotní potřeby Tilia - obuv HappyFoot APEX Systems, spol. s r.o.
Francouzské předloketní berle – eshop s výběrem pro děti, dospělé i velmi vysoké pacienty
Neobejdete se při chůzi bez francouzských předloketních berlí? Velký výběr těchto nepostradatelných pomocníků k pohybu naleznete na eshopu společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy.
Digitální lékárenské teploměry pro bezpečné uchovávání a skladování léků
Uchovávejte a skladujte léky bezpečně! U společnosti Opting servis si můžete nyní zakoupit digitální lékárenské teploměry, díky kterým budete mít teplotu pro správné uchování pod kontrolou.
Prodej Eshop - zdravotnický materiál, dezinfekce, laboratorní technika Hradec Králové
Kompletní nabídka zdravotních přístrojů, techniky, zdravotního materiálu a služeb - BIČELS SERVIS, s.r.o. Hradec Králové
MediLady -  zdravotní pomůcka pro zpevnění svalů pánevního dna žen
Máte problémy s inkontinencí a nevíte jak ji léčit? Zdravotní pomůcka MediLady nabízí pro Vás řešení. Je určena pro zpevnění svalů pánevního dna žen.
Diagnostika a sortiment pomůcek pro zdravotnictví do nemocnic, lékaren a laboratoří
V naší nabídce najdete bohatý sortiment diagnostických pomůcek pro zdravotnictví, diagnostické přístroje a soupravy pro nejrůznější použití do nemocnic, laboratoří a do dalších oborů zdravotnictví.
Výroba ortopedických pomůcek na zakázku, protézy, ortézy, bederní pasy, obličejové masky Praha
Výroba ortopedických pomůcek na míru pro pacienty po amputaci nebo s vadami pohybového aparátu - Ortotechnika, a.s. Praha
Půjčovna, pronájem elektrická polohovací lůžka, prodej antidekubitní matrace
Společnost ABAPO trade Zlín je prodejce a půjčovna zdravotnických potřeb. Máme na prodej antidekubitní matrace, je možné sjednat pronájem na elektrická polohovací lůžka - krátkodobě i dlouhodobě.
Zdravotnická lehátka, křesla i stoly pro gynekologii, chirurgii i kosmetické salóny
Dodávku kvalitních vyšetřovacích i masážních lehátek, křesel i stolů pro oblasti zdravotnictví zajišťuje dynamická společnost RESI Třeboň spol.s r.o. z obce Třeboň.
Rychlý test na  COVID-19  -  pro použití zdravotnickými odborníky i na domácí testování!
Začátkem ledna 2020 byl identifikován nový koronavirus (COVID-19) jako původce infekce, která způsobuje virovou pneumonii ve Wuhan v Číně.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Berle Praha – ergonomické, funkční, pohodlné
Ergonomické, funkční a pohodlné jsou berle vyrobené společností ERILENS s.r.o., které jsou k dostání jako předloketní francouzské hole, podpažní berle nebo berle pro děti či pro vysoké pacienty.
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů – eshop, prodej
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů můžete najít v eshopu společnosti LABORATORNÍ A ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA OPTING servis, která je dodavatelem pro ordinace, nemocnice, laboratoře i lékárny.
Kompenzační pomůcky pro zrakově postižené, výroba keramiky, výuka cizích jazyků, e-shop
Kompletní služby pro zrakově postižené poskytuje společnost TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociální firma ERGONES. Pomáháme slabozrakým a nevidomým se začleněním do běžného života.
Výroba pryskyřičných zubů ke zhotovení snímatelné zubní náhrady
Společnost SpofaDental a.s. je tradičním výrobcem a dodavatelem nekovových dentálních materiálů včetně pryskyřičných třívrstvých síťovaných zubů.
SpofaDental a.s. Stomatologický materiál Jičín
Eshop ortopedické vložky Superfeet - zdravotní vložky do bot všeho druhu
Společnost Proteching B - Ing. Milan Borský Zlín provozuje eshop zaměřený na ortopedické vložky Superfeet, jde o zdravotní vložky do bot, vhodné pro sport i každodenní nošení.
Ortézy horních a dolních končetin - ortopedické pomůcky na míru, pro děti a dospělé
Ortézy horních či dolních končetin Vám poskytne naše společnost Ergona Opava s.r.o, která vám navrhne ortopedické pomůcky na míru.
Ergona Opava s.r.o.
Eshop zdravotní bandáže - Madmax 3D kompresní bandáž na loket, koleno, kotník
Zdravotní bandáže pro zmírnění namáhání různých partií pořídíte v eshopu firmy MADENYS s.r.o. Doporučujeme Madmax kompresní 3D bandáž na loket i koleno a kotník. Velkoobchod
Stomické a inkontinenční pomůcky, výrobky pro hojení ran a péči o kůži, obvazy i náplasti
Mějte svůj život i intimní zdravotní potíže pod kontrolou, získejte zpátky sebejistotu a pocit bezpečí se společností COLOPLAST A/S odštěpný závod sídlící na Praze 5 Jinovice.
Produkty pro aloplastiku a traumatologii, kyčelní náhrady, revizní implantáty
Produkty pro aloplastiku, traumatologii, ortopedii, kyčelní náhrady, kolenní, loketní a ramenní implantáty, rostoucí endoprotézy, revizní implantáty vyvíjí a vyrábí Beznoska s.r.o.
Úchopová ortéza Active Hands - prodej Praha – pro dospělé i děti
Nemůžete kvůli omezení úchopu předmětů vykonávat běžné činnosti? Řešením je úchopová ortéza Active Hands pro dospělé i děti, kterou na svém eshopu prodává společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy.
Prstové dlahy, sádrová obinadla i syntetické fixace Praha – ošetření zlomenin i distorzí (podvrtnutí)
Prstové dlahy, sádrová obinadla i syntetické fixace od společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy spolehlivě ošetří zlomeniny či podvrtnutí a urychlí jejich hojení.
Přístroje pro domácí ústní hygienu
Široký výběr přístrojů pro ústní hygienu v domácím prostředí zakoupíte na eshopu nebo v prodejně společnosti ELPEN-BRAUN.
Francouzské berle a vycházkové hole Praha – pro snadnější chůzi
Snadnější chůzi v každodenním životě nebo po úraze zajistí francouzské berle a vycházkové hole navržené a vyrobené společnosti ERILENS s.r.o.
Prodej zdravotních matrací Hradec Králové - matrace snižující proleženiny
Firma BIČELS SERVIS, s.r.o. se zabývá prodejem zdravotnické a laboratorní techniky, spotřebního zdravotnického materiálu včetně zdravotnických matrací.