Pro vaši profesionální zdravotnickou činnost si můžete vybrat ze sortimentu zdravotnických pomůcek a materiálů injekční a infuzní techniku, rukavice, obvazový materiál, náplasti, vyšetřovací přístroje, pomůcky pro odběry, lékařské nástroje, dezinfekční prostředky, rehabilitační pomůcky, lékárničky, lehátka, zástěny, nosítka, dlahy a další výběr.

Mýdlové mycí rukavice Dispowash s napuštěným mýdlem z jedné strany - balení po 50 kusech
Společnost Advamed s.r.o. nabízí ve svém e-shopu novinku - mýdlové mycí rukavice Dispowash. Rukavice jsou z jedné strany napuštěny speciálním mýdlem s pH 5.5 pro citlivou péči o pleť.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Antimikrobiální rukavice zajišťují efektivní prevenci nozokomiální nákazy
Antibakteriální rukavice ABENA s trvalou antimikrobiální ochranou hrají důležitou roli při prevenci vzniku a šíření nozokomiálních infekcí. Prodávají se na eshopu ABENA.CZ.
ABENA
Sterilizační obalové materiály pro nemocnice, veterinární kliniky, sterilizační centra a jiné zařízení
Nabízíme produkty pro parní sterilizaci, která probíhá při teplotách 121°C nebo 134°C. Produkty jsou vhodné pro zdravotnická zařízení a veterinární kliniky.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Velký výběr kompenzačních pomůcek – prodej i pronájem invalidních vozíků, zvedáků do vany atd.
Prodej i pronájem kompenzačních pomůcek, například invalidní či toaletní vozíky, zvedáky do vany či chodítka, zajistí firma CHIRANEX s.r.o. v Ostravě.
CHIRANEX s.r.o.
Vyšetřovací PCR kit pro detekci viru opičích neštovic - k okamžitému použití
Firma Biogen na svém e-shopu nabízí test pro detekci onemocněním opičích neštovic, který je podobný viru pravých a kravských neštovic.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Polohovací pomůcky všech typů
Firma CHIRANEX s.r.o. dodává polohovací pomůcky na míru. Vybírat můžete z široké škály polohovacích pomůcek. Naši pobočku najdete v Ostravě.
CHIRANEX s.r.o.
Elektretová medicínská fólie POLIMEDEL je léčebná pomůcka, která léčí záněty a tlumí bolesti
Elektretová medicínská fólie POLIMEDEL, léčebná pomůcka neobsahující chemické látky, která pomáhá léčit záněty, tlumí bolesti kloubů i svalů, je dostupná u firmy REALITDATA Ostrava.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Dodavatel diagnostického zařízení a nejrychlejších PCR testů
Rychlé testovací PCR sady na určení onemocněné Covid 19, genetické a virologické zařízení a testy pro mikrobiologické laboratoře od společnosti BAG Diagnostics GmbH.
Prodejna zdravotnických potřeb a pomůcek v Liberci
Měli jste úraz, podstoupili jste operaci pohybového aparátu či Vás trápí bolesti kloubů? Zkuste svůj zdravotní stav zlepšit za pomoci zdravotních pomůcek.
Zdravotní prodejna Profi, s.r.o. zdravotní pomůcky
Kompresivní punčochy, podkolenky – léčba a prevence křečových žil a žilek na nohou
Začněte s prevencí nebo léčbou křečových žil a žilek (varixů) na nohou! Vyberte si kvalitní kompresivní punčochy či podkolenky v kamenné prodejně společnosti Realitdata® v Ostravě.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
S Covidem v bezpečí – neinvazivní měření okysličení krve a tepové frekvence pulzním oxymetrem
Pulzní oxymetr, který slouží k neinvazivnímu měření hladiny saturace kyslíku v krvi a tepové frekvence, prodává společnost BONECO CR, s.r.o. Vhodné pro použití v domácnostech i v nemocnicích.
Zdravotnické potřeby Novotná Brno, ortopedická obuv a vložky, berle, WC křesla, sedačky do vany
Zdravotnické potřeby Novotná se sídlem v Tišnově v okrese Brno-venkov se zabývají prodejem zdravotnických potřeb a drobného zdravotnického sortimentu.
Testujte své zaměstnance rychle testem LooKSPOD COVID-19 -  je nejrychlejší a nejspolehlivější
Od pondělí 22.listopadu 2021 musí firmy znovu povinně testovat své zaměstnance a Vy nemáte ještě nakoupené testy? Společnost Biogen Praha, s.r.o., nabízí testy LooKSPOD COVID-19.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Na eshopu zakoupíte kompletní vybavené domácí lékárničky či samostatné vybavení pro doplnění
Vše okolo lékárniček do domácností, jejich vybavení i samostatné obaly můžete zakoupit na eshopu společnosti MOJE LÉKÁRNIČKA s.r.o. Mějte vždy po ruce propriety pro první pomoc.
Inkontinenční pomůcky - pleny, kalhotky, vložky, podušky – efektivní řešení při samovolném úniku moči
V lékárně POLIKLINIKA s.r.o. v Opavě naleznete prodej a výdej inkontinenčních pomůcek. Pleny, kalhotky, podložky či vložky Vám pomůžou s nepříjemnými problémy jako je samovolný únik moči.
Třívrstvá ochranná rouška s aktivním stříbrem pro celodenní a opakované použití
Dodávku třívrstvých ochranných roušek s aktivním stříbrem firma Alpax. Dodáváme roušky MEDIMAN® FFP2 vhodné pro celodenní a opakované nošení.
Alpax – divize Rouška Mediman
Vyšetření dýchacích potíží a následků po koronaviru - přístroje pro domácí testování
Inovativní přístroje pro domácí testování plic dodává společnost UTILCELL, s.r.o., pobočka Spirotel z Ostrovačic. Pořiďte si svůj spirometr a odhalte případné dýchací potíže a následky po koronaviru.
Plně vybavená lékárnička do firem, výrobních provozů i kanceláři až pro 15 osob
Na prodej plně vybavených lékárniček, které jsou vhodné do firem, výrobních průmyslových provozů i kanceláři, se zaměřuje společnost MOJE LÉKÁRNIČKA s.r.o. na svém eshopu.
Zdravotnický a spotřební materiál – k dostání na e-shopu s rychlým dodáním
Nakupujte zdravotnický a spotřební materiál do lékařských ordinací i veterinárních klinik pohodlně na e-shopu společnosti Advamed s. r. o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Prodej vybavených lékárniček první pomoci pro sportovní oddíly, sportoviště či školní akce
Vybavené lékárničky či náhradní výbavu a ochranné pomůcky prodává na svém eshopu společnost MOJE LÉKÁRNIČKA s.r.o., které jsou vhodné na různá pracoviště i sportoviště.
Kovovýroba Přerov, lehce ovladatelné invalidní vozidlo
Motorový vozík BSM - OLVO 95 je osobní dvoustopé invalidní vozidlo se čtyřdobým zážehovým motorem, jednoduché konstrukce, lehce ovladatelné s nenáročnou údržbou.
Pásový schodolez pro přepravu vozíčkářů na schodištích - jednoduché bezbariérové řešení
Pásový schodolez SHERPA od firmy MANUS je jednoduché bezbariérové řešení, které je ideální pro přepravu vozíčkářů na schodištích.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Diagnostické přístroje pro odhalení potíží s dýcháním - prevence proti koronaviru
Speciální přístroje pro kontrolu stavu plic dodává pobočka Spirotel společnosti UTILCELL, s.r.o. z Ostrovačic. Pořiďte si preventivní prostředek proti koronaviru a odhalte včas potíže s dýcháním.
Eshop se zdravotnickým a spotřebním materiálem pro ordinace a kliniky
Široký výběr zdravotnického a spotřebního matriálu pro ordinace a kliniky zakoupíte na shopu společnosti Advamed s. r. o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Rychlé diagnostické testy antigenní testy z kraje nosu
Jednorázové antigenní testy, samo testovací sada pro jednorázové použití, test z kraje nosu, nosohltanu nebo úst, spolehlivý rychlý antigenní test pro vlastní použití od Biogen Praha, s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika