Pro vaši profesionální zdravotnickou činnost si můžete vybrat ze sortimentu zdravotnických pomůcek a materiálů injekční a infuzní techniku, rukavice, obvazový materiál, náplasti, vyšetřovací přístroje, pomůcky pro odběry, lékařské nástroje, dezinfekční prostředky, rehabilitační pomůcky, lékárničky, lehátka, zástěny, nosítka, dlahy a další výběr.

Půjčovna zahradní techniky, Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků
Půjčení zahradní techniky značky Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků SELVO poskytuje prodejna Gardentech s.r.o. Brno - Černovice. Půjčovna i prodej.
Gardentech s.r.o.
Korekce skusu - Carriere Motion Class II a III – e-shop pro ortodontické ordinace
Elegantní a jednoduchý aparát ke korekci skusu Carriere Motion Class II a III zakoupíte v e-shopu firmy Altis Group spol. s r.o.. Dodáváme širokou škálu materiálu a výrobků pro ortodontické ordinace.
Altis Group spol. s r.o.
Jednorázové HDPE, nitrilové, vinylové, latexové nebo sterilní rukavice – efektivní ochrana rukou za nízkou cenu
Jednorázové HDPE, nitrilové, vinylové, latexové nebo sterilní rukavice, které ochrání pokožku rukou před nečistotami i nebezpečnými látkami, nakoupíte na e-shopu firmy ZENCO CORP, a.s.
Plošiny pro vozíčkáře umožní bezbariérový přístup do objektu
Specialista na řešení bezbariérových přístupů je společnost MANUS Prostějov. Do bytových i nebytových prostor vyrábíme plošiny pro vozíčkáře a to na míru od prvotního návrhu až po montáž plošiny.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Spolehlivé a rychlé antigenní testy na COVID – výtěrové, ze slin, testy na protilátky
Spolehlivé antigenní testy na COVID, které představují nejjednodušší způsob prevence šíření onemocnění COVID-19, prodává firma ZENCO Corp, a.s. Společnost dodává také testy na protilátky.
Elektrické vozíky pro seniory
Elektrické vozíky vhodné pro seniory a lidi s pohybovými obtížemi ve svém sortimentu nabízí společnost Gardentech, s.r.o. z Brna.
Gardentech s.r.o.
Půjčovna a pronájem polohovacích elektrických postelí a pečovatelských lůžek
Polohovací elektrické postele a pečovatelská lůžka si můžete zapůjčit od ostravské firmy CHIRANEX s.r.o., specializující se na pronájem kompenzačních pomůcek a zdravotnické techniky pro domácí péči.
CHIRANEX s.r.o.
Kompenzační pomůcky – klozetové křeslo, nástavec na WC, sedačky do vany, madla
Kompenzační pomůcky - madla do koupelen a WC, sedačky do vany i do sprchového koutu, klozetové křeslo, nástavec na WC, navlékače ponožek a další, poskytuje firma REALITDATA na prodejně v Ostravě.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Chodítka a berle francouzské či podpažní, vycházkové hole – kompenzační pomůcky
Pomůcky pomáhající zmírnit handicap či postižení osoby – kompenzační pomůcky – chodítka, berle francouzské i podpažní, vycházkové hole – naleznete na prodejně firmy REALITDATA Ostrava.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Antidekubitní matrace - účinná prevence a podpora léčby dekubitů
Pro efektivní prevenci a podporu léčby dekubitů skvěle poslouží aktivní antidekubitní matrace, které vyrábí a dodává společnost PROMOS spol. s.r.o.
PROMOS spol. s r.o.
Výroba zdravotního programu - relaxační polštáře, matrace a nepropustné chrániče
Relaxační polštáře, matrace, nepropustné chrániče a další výrobky ze zdravotního programu zakoupíte na e-shopu či v jedné z kamenných prodejen firmy 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře z Horňácka.
Prodej i pronájem kyslíkových koncentrátorů, oxygenerátorů, pro dlouhodobou oxygenoterapii
Kyslíkové koncentrátory, tedy oxygenerátory, jsou mobilní a vhodné tedy i do domácího prostředí. Jejich prodej či pronájem zajistí firma CHIRANEX s.r.o. v Ostravě.
CHIRANEX s.r.o.
Pratelné spodní prádlo pro ženy a muže - diskrétní pomoc při inkontinenci
Diskrétní pomoc při inkontinenci Vám zajistí spolehlivé absorpční inkontinenční pomůcky - pratelné spodní prádlo pro ženy a muže. Velký výběr najdete na eshopu ABENA.
ABENA
Digitální drogový tester Drugtest 5000 – detekce až 8 tříd omamných látek z jednoho vzorku slin
Firma Altest s.r.o. z Brna prodává profesionální drogový tester Drugtest 5000, který dodává včetně tiskárny i jednorázových testovacích kazet. Drugtest je možné si také pronajmout.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Inovovaný přístroj na měření cukru v krvi Glukometr GlucoLab - speciální nabídka
Zdravotnické potřeby REALITDATA sídlící v Ostravě pro Vás připravily speciální nabídku - inovovaný přístroj na měření cukru v krvi glukometr GlucoLab s 25 kusy testovacích proužků v sadě navíc.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Dámská, pánská lehká, kožená zdravotní obuv pro školství, lékaře, na doma - eshop, velkoobchod
Společnost Medistyle Otrokovice je velkoobchod zaměřený na zdravotní obuv, provozuje i eshop robmax.cz. Vybírat můžete koženou obuv pro zdravotnictví, školství i celodenní nošení a na doma.
Zdravotní sportovní podkolenky Royal Bay THERAPY pro sportovce od českého výrobce
Pro sportovce, které trápí křečové žíly, ale i jako prevence cestovní trombózy, dodává firma REALITDATA zdravotní sportovní kompresní podkolenky Royal Bay THERAPY od českého výrobce.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Komfortní a zároveň bezpečnostní zdravotní pracovní dámská a pánská obuv
Komfortní bezpečnostní pracovní obuv s ortopedickým tvarováním vyrábí profesionálové ve výrobě pracovní bezpečnostní obuvi – společnost TIPABOTY s.r.o.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Pronájem polohovacích postelí a pečovatelských lůžek i s antidekubitní matrací
Pronájem polohovacích postelí, pečovatelských lůžek i antidekubitní matrace vydezinfikované ozonem zajistí společnost CHIRANEX s.r.o. se sídlem v Ostravě. Matrace lze pronajmout i samostatně.
CHIRANEX s.r.o.
Dámské i pánské pohodlné podpůrné podkolenky působí jako prevence proti otokům i bolesti
Pohodlné podpůrné podkolenky RELAX 280 DEN jsou ideální prevencí proti otokům a bolesti nohou při dlouhodobém sezení, stání i cestování. Zakoupíte u firmy REALITDATA v Ostravě.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Jednorázové hygienické prostředky pro ordinace a kliniky – eshop
Jednorázové hygienické prostředky určené pro zdravotnická zařízení, ordinace a kliniky včetně veterinárních zakoupíte na shopu společnosti Advamed s. r. o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Komfortní ortopedická, zdravotní obuv a vložky Peter Legwood pro všechny typy chodidel
Společnost Realitdata se sídlem v Ostravě pro Vás připravila prodej komfortní ortopedické a zdravotní obuvi a vložek značky Peter Legwood, která je vhodná pro všechny typy chodidel.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Antigenní testy na koronavirus – doplnění zásob a příprava na další vlnu
Pokud očekáváte další vlnu koronaviru a potřebujete doplnit zásoby antigenních testů, nakupujte u společnosti Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Elektrické vozíky SELVO, elektro vozíky, koloběžky a motorky, umožní pohyb v každém věku
Elektrické vozíky SELVO, koloběžky, motorky, stabilní elektro vozíky pro seniory, kvalitní elektrické vozíky nejen pro seniory dodává firma GARDENTECH Jaroslav Toninger, z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Mýdlové mycí rukavice Dispowash s napuštěným mýdlem z jedné strany - balení po 50 kusech
Společnost Advamed s.r.o. nabízí ve svém e-shopu novinku - mýdlové mycí rukavice Dispowash. Rukavice jsou z jedné strany napuštěny speciálním mýdlem s pH 5.5 pro citlivou péči o pleť.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře