Nemocnice a polikliniky jsou zdravotnická zařízení poskytující komplexní zdravotní péči pacientům. Můžete tak navštívit kliniky a polikliniky jak státní, tak i soukromé a nemocnice fakultní, krajské, městské i obecní či zřizované dalšími právnickými subjekty. Najdete zde různé ambulance a oddělení jako chirurgie, ortopedie, ORL a další.

Péče o sportovce Praha – pro zdravý pohyb bez rizika bolesti či úrazu
Ať již sportujete závodně nebo rekreačně, zasloužíte si odbornou péči o Vás pohybový aparát. Klinika komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o. z Prahy Vám zaručí profesionální a efektivní přístup.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Rekonstrukční chirurgie Zlín-korekce jizev, rekonstrukce prsů, nohy, ruky
Oddělení plastické chirurgie KNTB Zlín provádí často výkony rekonstrukční chirurgie se zaměřením na rekonstrukce prsů, nohy, ruky, korekce jizev i jiné plastické operace.
Babybox, schránka pro anonymní odložení novorozence v areálu nemocnice Zlín
V západní části areálu Baťovy nemocnice Zlín je umístěn Babybox, který slouží jako schránka pro anonymní odložení novorozence.
Operace šedého, zeleného zákalu, skleroplastika, refrakční chirurgie
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. privátní zdravotnické zařízení poskytuje komplexní péči v oboru očního lékařství a zajistí vám operace šedého, zeleného zákalu, skleroplastiky, refrakční chirurgii aj.
Neurologické oddělení s iktovým centrem v Oblastní nemocnici Kolín, profesionální péče
Neurologické oddělení s iktovým centrem v Oblastní nemocnici Kolín a.s. nabízí profesionální léčbu pro pacienty z Kolínska a Kutnohorska, Českobrodska, Nymburska, Čáslavska a Prahy-východ.
Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Ženská neplodnost - mimotělní oplodnění IVF, asistovaná reprodukce
Ženskou neplodnost v Ostravě řeší pomocí asistované reprodukce, například mimotělním oplodněním (IVF - In vitro Fertilizace) tým odborníků ze společnosti EuroFertil CZ a.s.
Kvalitní péče pro novorozence v neonatologickém a pediatrickém oddělení Nemocnice Jablonec nad Nisou
Neonatologické oddělení Nemocnice Jablonec nad Nisou nabízí prvotřídní péči, nadstandardní vybavení a služby novorozeným dětem i maminkám, s možností ubytování pro tatínka.
Určení diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti s individuálním přístupem
Určením diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti se zabývá společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě, která přistupuje vždy ke svým klientům s individuálním přístupem.
Oční sanatorium, lékař, plastické operace, horní, dolní víčka, šedý, zelený zákal
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. se postará profesionálně o Vaše oči a provede operací horních i dolní víček, plastické operace, operace šedého i zeleného zákalu a mnoho dalších.
Dárkyně vajíček a dárce spermií - výhodná finanční kompenzace až 15.000,-
Naše společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě hledá nové dárkyně vajíček a dárce spermií, přičemž za samozřejmost považujeme výhodnou finanční kompenzaci, která se pohybuje od 10.000 - 15.000 Kč.
Zubní pohotovost, ošetření zubního kazu bez vrtání Praha - moderní metody v ošetření zubů
Zubní nonstop klinika, kde prvotřídní stomatologové poskytují komplexní dentální služby. Chcete-li mít úsměv jako hollywoodská hvězda, je zubní klinika Prague City Dental tou správnou volbou.
Fyzioterapie a rehabilitace při akutních i chronických problémech Praha
Poruchy pohybového systému organismu nejsou příjemnou záležitostí. Jejich projevy se však dají diagnostikovat a na základě toho i léčit.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Preventivní programy jsou investicí do vlastního zdraví, která se vyplatí
Prevence je důležitá. Nezanedbávejte ji. Může totiž včas odhalit některá velmi závažná onemocnění anebo alespoň varovat před budoucími zdravotními riziky.
Léčba kardiovaskulárních onemocnění - Nemocnice Na Homolce - diagnostické a léčebné metody
Kardiocentrum Nemocnice Na Homolce nabízí komplexní diagnostickou a léčebnou péči pacientům s onemocněním srdce a cév pomocí nejmodernějších postupů.
Program ROYAL – nadstandardní péče Nemocnice Na Homolce Praha - Vyzkoušejte naše služby.
Patříte mezi nejnáročnější klienty, kteří hledají opravdu kvalitní a nadstandardní služby ve zdravotnictví? Staňte se členem našeho programu ROYAL, který spojuje efektivitu s nejvyšší kvalitou.
PERFECT program - zdravotní péče Nemocnice Na Homolce Praha - Vaše zdraví je pro nás prioritou
O své zdraví chce dbát asi každý. Ne každý chce však strávit hodiny čekáním na lékařské vyšetření. Naštěstí je tady ale program PERFECT.
Preventivní programy Nemocnice Na Homolce Praha - pomáháme Vám zavčas odhalit závažná onemocnění
Nejlepší obranou před nemocemi byla, je a bude prevence. Proto nečekejte s návštěvou lékaře na to, až budete vážně nemocní, ale předejděte tomu, aby tato situace nastala.
JUNIOR program pro děti - Nemocnice Na Homolce Praha - specializovaná péče pro děti do 19-ti let věku
Zdraví vlastních dětí je pro každého rodiče jistě prioritou číslo jedna. Dopřejte jim proto nadstandardní zdravotní péči, kterou jim s radostí poskytne naše centrum Homolka Premium Care a.s.
Nejmodernější metody - umělé oplodnění, léčba neplodnosti, asistovaná reprodukce
Umělé oplodnění, léčbu neplodnosti i asistovanou reprodukci zajišťuje společnost EuroFertil CZ a.s., která využívá ty nejmodernější postupy a metody.
Diagnostické centrum pro onemocnění prsu, mamograf, ultrazvuková vyšetření
V diagnostickém centru pro onemocnění prsu ProMedica spol. s r.o. v Prostějově poskytujeme ultrazvuková a mamografická vyšetření prvotřídními zdravotnickými přístroji. Předejděte s námi rakovině prsu!
Podologické vyšetření Praha – komplexní vyšetření nohou
Vyšetřením noh neboli podologií se zabývá firma Monada Praha. Provedeme vyšetření nohou, navrhneme řešení nalezených vad a vyrobí na míru ortopedickou pomůcku (stélku), která Vám s vadou pomůže.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Mamografický sreening, vyšetření prsů, mamografická prevence
Mamografický sreening, vyšetření prsů a mamografickou prevenci provádí v nestátním zdravotnickém zařízení ProMedica spol. s r.o. v Prostějově. Včasná diagnóza a úspěšná léčba zachrání nejen život.
Neinvazivní laserová terapie Praha 8 – léčebný i kosmetický efekt
Laserterapie je moderním bezbolestným způsobem léčby, který zajišťuje Klinika komplexní rehabilitace Praha 8.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha