Nemocnice a polikliniky jsou zdravotnická zařízení poskytující komplexní zdravotní péči pacientům. Můžete tak navštívit kliniky a polikliniky jak státní, tak i soukromé a nemocnice fakultní, krajské, městské i obecní či zřizované dalšími právnickými subjekty. Najdete zde různé ambulance a oddělení jako chirurgie, ortopedie, ORL a další.

Dermatologická ambulance, klinika s kožní ambulancí a plastickou chirurgií
Odstranění problémů s pletí, odstranění znamének, žilek a ochlupení, přístrojové a manuální lymfodrenáže na klinice DERMI, s.r.o. v Brně.
Porucha hlasu, Foniatrie Praha - komplexní diagnostika a  následná terapie
Poruchou hlasu v Praha se zabývá společnost COMHEALTH, s.r.o. Foniatrie je péče o pacienty s poruchami hlasu, řeči a vadami sluchu.
Thomayerova nemocnice Praha, největší zdravotnické zařízení v ČR, specializovaná a odborná péče
Thomayerova nemocnice Praha, největší zdravotnické zařízení v ČR, specializovaná a odborná péče, moderního ošetřovatelství, diagnostická péče, ambulantní služby, lůžková část.
Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o. moderní zdravotnické zařízení, pohotovost, vlastní lékárna
Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o. moderní zdravotnické zařízení, pohotovost, vlastní lékárna, plastická chirurgie, mamografický screening, laboratoř, lůžková část, operační sály.
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o., objednejte se k nám elektronicky ONLINE, ambulance, lůžková část
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o., objednejte se k nám elektronicky ONLINE, ambulance, lůžková část, canisterapie, informace pro pozůstalé, duchovní péče.
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o.
Nemocnice Strakonice, a.s. moderní zdravotnické zařízení, lékárna, pohotovost, odběry krve
Nemocnice Strakonice, a.s. moderní zdravotnické zařízení, lékárna, pohotovost, odběry krve, studie protilátek proti SARS-CoV-2, prodejna zdravotnických potřeb, ambulance, lůžková část.
Zdravotnické zařízení Poliklinika Bor
Komplexní zdravotní péči poskytuje Poliklinika Bor, zdravotnické zařízení města, která sídlí na ulici Přimdská 501 ve městě Bor v Plzeňském kraji. Najdete zde všechny ambulantní zdravotnické služby.
Poliklinika Úpice, odborní a praktiční lékaři, ambulance, pohotovostní i záchranná služba
Zdravotní péči v mnoha lékařských oborech poskytuje Poliklinika Úpice, s.r.o. v okresu Trutnov. Zdravotnické zařízení s pohotovostí, záchrannou službou i rentgenem.
Levitovo centrum následné péče s chirurgickou ambulancí, dlouhodobá péče Nemocnice Hořice
Tu nejlepší lékařskou péči pro dlouhodobě nemocné pacienty zajišťuje léčebna, kterou spravuje Městská nemocnice Hořice. Postaráme se o Vaše blízké s cílem obnovit jejich psychické i fyzické zdraví.
Zdravotní středisko, poliklinika, Litvínov - nestátní zdravotnické zařízení
Bydlíte v Ústeckém kraji či přímo v Litvínově a nevyhovuje vám zdravotní středisko? Pak přejděte k nám, naše poliklinika není zřizovaná státem a poskytuje zdravotní péči občanům i firmám.
Zdravotnické zařízení Bor, poliklinika, ambulance, lékařské ordinace
Zdravotnické zařízení, ordinace praktických a specializovaných lékařů, laboratoře a RTG, komplexní ambulantní zdravotní péči v okrese Tachov zajišťuje Poliklinika Bor.
Poliklinika Paracelsus Litvínov - ambulance, závodní lékařské preventivní péče
Poliklinika Paracelsus nabízí ambulantní zdravotní a lékařskou preventivní péči pro firmy a občany z okresu Most. V rámci našeho zařízení poskytujeme kompletní služby.
Pohotovostní služby pro děti a dospělé v nemocnici Benešov
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje provozuje lékařskou pohotovostní službu pro děti a dospělé, vyšetření, ošetření úrazů a příjem akutních onemocnění.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Krajská zdravotní, a.s., nemocnice Ústeckého kraje
Krajská zdravotní, a.s. provozuje nemocnice Ústeckého kraje v Děčíně, Mostu, Chomutově, Teplicích a Ústí n/Labem s lůžkovou a ambulantní péčí, lékárnou, pohotovostí.
Hemeroidy – hemoroidy, Praha, Brno
Existuje mnoho nemocí, které vám můžou znepříjemnit život. V ON CLINIC – ProctoClinic vám pomůžeme alespoň s jednou nepříjemnou nemocí – hemoroidy (nebo lidově hemeroidy).
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Léčba hemoroidů, hemeroidy Praha - možnost návštěvy specialisty – proktologa bez doporučení obvodního lékaře
Společnost ON CLINIC s.r.o., provádí léčbu hemoroidů neboli hemeroidů v Praze v nestátní zdravotnickém zařízení s bohatou mnoholetou zkušeností.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Naše nové internetové stránky se snadným vyhledávání spuštěny - MONADA spol. s r.o.
Snadné a přehledné vyhledávání informací nabízí nový design internetových stránek kliniky komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o., kterou naleznete v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Dětské oddělení v nemocnici Kolín, zdravotní péče o děti a dospívající
Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje, dětské oddělení v nemocnici Kolín, profesionální zdravotní péče pro děti, držitel titulu Baby Friendly Hospital.
Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Nemocnice v Benešově s kvalitní zdravotní péčí a léčbou na profesionální úrovni
Špičkovou péči celosvětové úrovně Vám poskytne Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje. Jsme moderní zařízení s profesionálním a přátelským přístupem.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Nemocnice Jilemnice, lůžkové a ambulantní oddělení, vyšetření, diagnostika
Komplexní lékařská péče, interna, chirurgie, gynekologie, porodnictví, neurologie, ARO zajišťuje v okrese Semily Masarykova městská nemocnice v Jilemnici MMN, a.s.
Zdravotní péče, nemocnice Rokycany, lůžková i ambulantní oddělení
Kvalitní zdravotní péče, lůžkové, komplementární a ambulantní oddělení v praktickém a odborném lékařství chirurgie, ARO, JIP, interna zajišťuje Rokycanská nemocnice a.s.
Nemocnice Jeseník, lůžková léčebná péče, ambulance, praktický lékař
Komplexní zdravotní péči, lůžkovou léčebnou péči, ambulanci odborných i praktických lékařů, porodnici, chirurgii, ARO, LDN provozuje Jesenická nemocnice a.s.
Nemocnice Karlovy Vary, lůžková a ambulantní zdravotní péče
Lékařská péče v Krajské nemocnici v Karlových Varech, lůžková a ambulantní zdravotní péče, lékařská služba první pomoci, základní a specializovaná oddělení s moderním zařízením.
Nestátní zdravotnické a předškolní zařízení pro děti s vývojovými vadami
SANATORIUM DEMOSTHENES s.r.o., Ústí nad Labem - Severní Terasa, je nestátní zdravotnické zařízení a předškolní zařízení pro děti s vývojovými vadami a postižením, ADHD, ADD.
Nestátní zdravotnické zařízení Praha, ambulance odborných lékařů včetně lůžkové péče
Svěřte se do péče špičkových lékařů v nestátním zdravotnickém zřízení Vršovická zdravotní, a.s. Praha. Provádíme medicínu na té nejvyšší úrovni s využitím moderních technologií a přístrojů.