Lékárny patří do oblasti zdravotnických zařízení a poskytují služby v oblasti přípravy a prodeje léčiv, kosmetiky, zdravotních materiálů a pomůcek, zdravé výživy, čajů a poskytují také odborné poradenství, kontrolní činnost, objednávání a následné skladování, výdeje léčebných přípravků na recepty a mnoho dalšího.

Individuální příprava léků, mastí, očních kapek - léky na míru, dle receptu
Lékárna U Kašny se zabývá individuální přípravou léků, mastí, kapek. Pro konkrétního pacienta připravíme léky na míru dle receptu. Klientelu máme převážně z okolí Uherského Brodu a Uherského Hradiště.
Rezervační systém eReceptů - lékárna přijímá online rezervace léku z elektronického receptu
Lékárna U kašny Uherský Brod přijímá online rezervace léku z elektronického receptu. Využijte náš rezervační systém eReceptů - léky připravíme a zašleme Vám informaci, že jsou připraveny k vyzvednutí.
Lékárna Brno – Líšeň, prodej léků a potravinových doplňků
Léky na předpis i volný prodej, doplňky stravy, zdravotnický materiál a jiné lékárenské zboží prodává Lékárna pod Klajdovkou, Brno – Líšeň. Poradenství a konzultace s užíváním léků.
Internetová lékárna BONA Děčín, prodej léků po internetu a v kamenné bezbariérové prodejně
Internetová lékárna BONA Děčín, prodej léků po internetu a v kamenné prodejně, čaje, potravinové doplňky, vitamíny, dětská výživa, zdravotní obuv, vlasová a pleťová kosmetika.
Vysoce účinná, lihová antivirová dezinfekce, ochranné pomůcky - roušky, respirátory, rukavice
Lékárna U kašny v Uherském Brodě je dostatečně zásobena. Na prodej je u nás jak vysoce účinná, lihová antivirová dezinfekce i ochranné pomůcky - roušky, respirátory a rukavice.
Lékárna, léky na předpis, volně prodejné léky, doplňky stravy, hygiena, kosmetika
Prodej léků na předpis a volně prodejného sortimentu od doplňků stravy přes čaje, bylinky až ke kosmetice a zdravotnickým potřebám v lékárně LUNAKROM MORAVIA s.r.o., Kroměříž.
Lékárna BENU LUNAKROM MORAVIA s.r.o.
Lékárna Opava - prodej léků, kvalitní zdravotnické potřeby, homeopatika, kosmetika
Prodej léků, léčiv, potravinových doplňků, homeopatik, kosmetiky a zdravotnických pomůcek Vás zajišťuje Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. v Opavě.
Lékárna, prodej léků, vitamíny, antikoncepce Chotěboř, slevy s klientskou kartou, zdravá výživa
Lékárna, prodej léků, vitamíny, antikoncepce Chotěboř, slevy s klientskou kartou, zdravá výživa, rozvoz inkontinenčních pomůcek zdarma po Chotěboři, rezervace sortimentu, vitamíny pro diabetiky.
Lékárna, prodej léků, vitamíny, homeopatika Brno, potravinové doplňky, antikoncepce, čaje
Lékárna, prodej léků, vitamíny, homeopatika Brno, potravinové doplňky, zdravotní obuv, bylinné čaje, léčebná kosmetika, zdravotnický materiál, obvazový materiál, náplasti, antikoncepce.
Lékárna, prodej léků, vitamíny, potravinové doplňky Ústí nad Labem, antibiotika, zdravá výživa
Lékárna, prodej léků, vitamíny, potravinové doplňky Ústí nad Labem, antibiotika, zdravá výživa, dětská výživa, bylinné čaje, kosmetika, zdravotní obuv, ortopedické pomůcky, veterinární přípravky.
Lékárna Centrum MB s.r.o.
Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o. moderní zdravotnické zařízení, pohotovost, vlastní lékárna
Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o. moderní zdravotnické zařízení, pohotovost, vlastní lékárna, plastická chirurgie, mamografický screening, laboratoř, lůžková část, operační sály.
Lékárna U Zlaté koruny Kyjov - možnost nákupu léků on-line - Swisspharma, spol s.r.o.
Sháníte lékárnu blízko Kyjova nebo si raději chcete objednat léčivé přípravky z pohodlí domova? Lékárna U Zlaté koruny Kyjov nabízí možnost nákupu léků on-line v novém eshopu.
Lékárna Hrušovany u Brna  -  léky, léčiva, homeopatika či potravinové doplňky
Lékárna Hrušovany u Brna pod vedením pana Mgr. Pavla Havelky nabízí sortiment léků na předpis, volně prodejné léky, léčiva, homeopatika, potravinové doplňky a lékové poradenství.
Lékárna Lovosice, součást evropské sítě nezávislých lékárníků, odborné poradenství
Lékárenské služby na špičkové úrovni zajišťuje firma Lékárna U Aeskulapa PharmDr. František Stáně nacházející se v obci Lovosice v severních Čechách. Kvalitní produkty za rozumnou cenu.
Lékárna Dolní Poustevna, internetový obchod s léky, doplňky stravy, vitamíny i kosmetikou
Lékárnu s bohatým lékárenským sortimentem i kvalitním poradenstvím Vám zajistí LÉKÁRNA BONA BRAVO Šluknov s.r.o. sídlící v obci Dolní Poustevny. Poskytujeme lékárenskou péči na té nejvyšší úrovni.
Lékárna Říčany a Zbraslav u Brna, prodej léčiv, doplňků stravy
LÉKÁRNA PANSKÝ DŮM s.r.o., Říčany a Zbraslav u Brna, prodej léčiv na lékařský předpis, volně prodejných léků, doplňků stravy, zdravotnických pomůcek.
Lékárna ve Šluknově, léky, kvalitní zdravotní pomůcky a přírodní kosmetika za výhodné ceny
Lékárenskou péči na té nejvyšší úrovni Vám poskytne Lékárna Na Náměstí Ing. Ladislav Brada ležící v nejsevernější české obci Šluknov. Ochotně Vám poradíme a doporučíme ten nejvhodnější preparát.
Lékárna Na Náměstí Ing. Ladislav Brada
Přípravky na opalování s vysokou UV ochranou - opalovací krémy, mléka, spreje pro děti, na citlivou pleť
V Lékárně U kašny Uherský Brod zakoupíte přípravky na opalování s UV ochranou - opalovací krémy, mléka, spreje i oleje. Vyberete si vhodný přípravek pro děti i na citlivou pleť.
Soukromá lékárna v Chotěboři, bezplatný rozvoz inkontinenčních pomůcek domů, zdravá výživa
Široký sortiment zdravé výživy včetně bezlepkových potravin naleznete v Chotěboři, kde sídlí Zdravá lékárna Chotěboř JaBo s.r.o. Snažíme se uspokojit potřeby i těch nejnáročnějších zákazníků.
Lékárna v Mutěnicích, léky, zdravotnické potřeby, kosmetika
Lékárna Mutěnice - PharmDr. Karla Staňová, prodej léků, léčiv volné prodejných a na předpis, zdravotnických potřeb, vitamínů, homeopatik, sportovní výživy, kosmetiky.
Homeopatická lékarna - prodej homeopatik včetně odborného poradenství
Lékárna U kašny Uherský Brod je i homeopatická lékárna - zakoupíte zde nejen běžná léčiva, ale zaměřujeme se i na prodej homeopatik. Klientelu máme v regionu Uherské Hradiště.
Lékárna v Ústí nad Labem s koutkem zdravého životního stylu
Lékárna, léky, potravinové doplňky, vitamíny, zdravotní pomůcky, lékárničky prodává Lékárna Stříbrníky ZIKO MEDICAL, s.r.o. v Ústí nad Labem.
Volně prodejně homeopatika - bohatý lékárenský sortiment levně
Volně prodejně homeopatika nakoupíte u lékarny POLIKLINIKA s.r.o., která se zaměřuje na prodej farmaceutických výrobků. Nabízíme bohatý lékárenský sortiment za příznivé ceny.
Internetový obchod lékárny Bona, eshop, prodejna léků, dětské výživy, kosmetiky
LÉKÁRNA BONA BRAVO Šluknov s.r.o. zajišťuje prodej léků, dětské výživy, kosmetiky, zdravotnických prostředků, doplňků výživy a provozuje internetový obchod lékárny Bona, eshop.
Dermocentrum Opava -  léčebná kosmetika pro kožní onemocnění, krémy pro alergiky
Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. se kromě prodeje farmaceutických výrobků zabývá také provozem Dermocentra v Opavě, kde prodává léčebnou kosmetiku pro různá kožní onemocnění či alergiky.