Lázně a rehabilitační ústavy slouží především k léčbě a regeneraci různých zdravotních problémů a poskytují rozmanité léčebné procedury, koupele, masáže i různé wellness činnosti. U nás najdete spoustu kvalitních lázeňských a rehabilitačních ústavů a mezi nejznámější patří Mariánské Lázně, Karlovy Vary, Poděbrady, Kynžvart, Luhačovice a další.

Centrum léčby bolestivých stavů a pohybových poruch Olomouc, léčba chronické bolesti, fyzioterapie
Centrum léčby bolestivých stavů a pohybových poruch Olomouc, léčba chronické bolesti, fyzioterapie, rehabilitace, fyzikální medicína, fyziatrie, balneologie.
Rekreační wellness pobyt pro dva s polopenzí a vstupem do bazénového komplexu a Whirlpool
Chcete-li se svým partnerem prožít pěkné chvíle v malebném prostředí Jeseníků, využijte nabídku rekreačních wellness pobytů pro dva, které pro Vás připravily Horské lázně Karlova Studánka.
Pacienti po infarktu, lázně - vysoký krevní tlak, srdečně-cévní onemocnění
Pacienti po infarktu mohou využít lázní, které jsou určené pro osoby s vysokým krevním tlakem a srdečně-cévním onemocněním v Horských lázních Karlova Studánka.
Vychutnejte si ubytování v luxusních apartmánech v horském prostředí, soukromou vířivku i bazén v ceně
Odpočinek, relaxaci, možnost návštěvy vířivky a bazénu, Vám zajistí ubytování v luxusních 4* apartmánech vily Eugen v Karlové Studánce, v malebném horském prostředí Hrubého Jeseníku.
Léčebné lázeňské pobyty, jodobromová voda - léčba kloubů
Léčebné lázeňské pobyty jižní Morava, léčba kloubů, pohybového ústrojí dermatologických a gynekologických problémů, jodobromová voda u firmy ****Spa Resort Lednice na Moravě.
Wellnes hotel v Jeseníkách, lázeňský dům s kvalitní restaurací a léčebnými procedurami
Příjemné a komfortní ubytování v prostředí Jeseníků poskytuje Wellness hotel Villa Grohman Schrothovy léčebné lázně s.r.o. z obce Lipová-lázně.
Léčba pohybového ústrojí - léčebné procedury a pobyty v lázních
Léčba pohybového ústrojí - léčebné procedury a pobyty v lázních, lázeňská léčba, odstranění bolesti při potížích s pohybovým ústrojím v ****Spa Resort Lednice.
Lázně po onkologické léčbě, ženy po rakovině prsu - léčivé pobyty
Lázně po onkologické léčbě, například pro ženy po rakovině prsu nabízí státní podnik Horské lázně Karlova studánka, která se specializuje na realizaci léčivých pobytů.
Lázně v zahradě Evropy, lázeňské procedury, léčení a komfort v hotelu Spa Resort Lednice ****
Lázně Lednice na Moravě poskytují lázeňské pobyty pro pohybové ústrojí a pohybový aparát a nově otevřený Spa Resort Lednice, Vám nabízí komfortní ubytování v luxusním Knížecím apartmánu.
Spojte příjemné s užitečným a nechte svá záda odpočinout v našem pobytovém resortu
Vyzkoušejte profesionální metodu MUDr. Smíška, v lázeňském resortu Spa Lednice. Léčebná metoda se zaměřuje na bolesti zad, výhřez meziobratlového disku, skoliózu a prevenci bolesti zad.
Pobytový balíček - Očistná kúra ve všedních dnech Spa Resort lázně Lednice, nabídka měsíce
Pobytový balíček - Očistná kúra ve všedních dnech, vyhlídková plavba po Zámecké a Staré Dyji od firmy Spa Resort lázně Lednice na jižní Moravě - nabídka měsíce.
Sanatorium, rehabilitační služby, zdravotní pobyty Meziboří - rehabilitační a relaxační pobyty
Sanatorium “Krásný Potok” v Meziboří od společnosti Paracelsus Vám nabízí rehabilitační a relaxační pobyty pro Vaše zdraví. Všechny služby můžete hradit pomocí zdravotních pojišťoven.
Lázeňské pobyty, léčba bolesti zad, rehabilitace a wellness
Lázeňské pobyty ve Františkových Lázních v Lázeňském hotelu PYRAMIDA, a.s., léčba bolesti zad, Medicínská Tréninková Terapie, rehabilitace, wellness a léčebné procedury.
Lázeňské pobyty, léčebné pobyty, wellness služby Lázně Spa Resort
Lázeňské pobyty, léčebné pobyty, wellness služby, léčba - pobybové ústrojí, gynekologické problémy, revmatické a cévní potíže v Lázních Spa resort Lednice na Moravě.
Wellness pobyty na Vysočině, pivní lázně, relaxační procedury a masáže
Široký výběr relaxačních procedur a masáží, pivní lázně, saunu i vířivku, to vše si můžete užít v Jihlavě, v luxusním Hotelu a restaurantu Tři Věžičky.
Lázeňské zařízení, léčba pohybového aparátu a obezity, Jeseníky
Státní léčebné lázně Bludov v podhůří Jeseníků nabízí dětem a dospělým léčbu pohybového aparátu a obezity pod vedením zkušených lékařů, fyzioterapeutů a nutričních specialistů.
Léčebné lázně pro pohybové ústrojí - léčba pohybového aparátu
Léčebné lázně pro pohybové ústrojí - léčba pohybového aparátu, lečení bolesti při potížích s pohybem, boleti páteře a kloubů od lázní ****Spa Resort v Lednici.
Last minute pobyty v apartmánech v horském lázeňském prostředí
Využijte jedinečnou příležitost Last minute pobytů v malebném prostředí horských lázní Karlova Studánka v Jeseníkách a přijeďte si k nám odpočinout.
Prodloužený Velikonoční víkend - lázeňský wellness pobyt, dny plné pohody a relaxačních procedur
Prodloužený Velikonoční víkend - lázeňský wellness pobyt, dny plné pohody a relaxačních procedur. Tento příjemný odpočinek si pro Vás připravili ve ****Spa Resort v Lednice na Moravě.
Týdenní i víkendový pobyt v Karlově Studánce v Jeseníkách s návštěvou Eko farmy v Karlovicích
Přijeďte si užít týdenní nebo víkendový rekreační pobyt do Horských lázní Karlova Studánka v Jeseníkách a využijte možnost navštívit Eko farmu v Karlovicích, kde se seznámíte s životem na farmě.
Hotel Pyramida Františkovy Lázně
Chystáte se do Františkových Lázní a vybíráte si ubytování? Komfortní prostředí pro aktivní odpočinek, relaxaci s možností léčebných pobytů v klidné lokalitě nabízí Lázeňský hotel PYRAMIDA, a.s.
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně - krásné prostředí
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně realizují Horské lázně Karlova Studánka, které mohou nabídnout krásné prostředí, které dodá pobytu tu pravou atmosféru.
Májový pobyt na horách - rekreační pobyty s procedurami v horských lázních
Májový pobyt na horách pro Vás letos připravili Horské lázně Karlova Studánka. Přijeďte se zrelaxovat do Jeseníků, kde je nejčistší vzduch v České republice a užijte si rekreační pobyt s procedurami.
Lázeňské pobyty na jižní Moravě - léčebné koupele ve a pobyty
Lázeňské pobyty na jižní Moravě - léčebné koupele, léčebné pobyty v lázních, wellness, fyzioterapeutické cvičení ve ****Spa Resort Lednice - nejmladší lázně České republiky.
Exklusivní lázeňské procedury, kosmetické služby - kosmetické ošetření pleti
Exklusivní lázeňské procedury, kosmetické služby, kosmetické ošetření pleti, péče o pokožku v Lázních Lednice na jižní Moravě - kvalitní péče o Vaši pokožku.