Laboratoře ať už chemické, fyzikální, zdravotnické, technické a mnohé další slouží především k odborným pokusům, rozborům, posudkům, diagnostice, k přípravě léčiv, zubních náhrad a dalších materiálů. K profesionálně a odborně odvedené laboratorní práci je potřebné technické a další vybavení od speciálního nábytku až po veškerou techniku.

Rozbor pitné vody Kladno - pro externí firmy, soukromé osoby i obce
Rozbor pitných nebo odpadních vod v Kladně zajišťují Středočeské vodárny a.s. V rámci společnosti provádíme interní rozbory, avšak pro externí firmy, obce nebo i soukromé osoby provádíme rozbory také. Nabízené laboratorní služby: - hydrobiologický a mikrobiologický rozbor - základní chemický rozbor - anorganickou a speciální organická ...
Stomatologická laboratoř, fixní i snímací zubní protetika, implantáty
Stomatologická laboratoř Oldřišky Pochmannové v Praze realizuje fixní i snímací zubní protetiku, implantáty, můstky keramické, kovokeramické, zirkonové.
Rozbory odpadní vody Praha – povinné ověření účinnosti čištění
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. nabízí odběry a rozbory odpadních vod nejen z domácích čistíren k povinnému ověření účinnosti čištění.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Pitná voda – odběry rozbory Praha – výsledky již za 7 pracovních dnů
O odběry pitné vody a rychlé výsledky již za sedm pracovních dnů se postará v Praze a okolí tým odborníků z Vodohospodářské laboratoře Říčany, s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Emisní limity, měření, rozbor prachu, paliva, akreditovaná laboratoř
Měření emisí i rozbor prachu a paliva provádí v akreditované laboratoři společnost Ing. Jitka Tomisová Ekotechnika v Ostravě, která se specializuje na ekologické služby.
Zkušebna VN a laboratoř olejů Karlovy Vary
Mezi služby společnosti OSEP spol. s r.o. z Karlových Varů v oblasti elektrotechnických zařízení vysokého a velmi vysokého napětí patří také zkušebna VN a laboratoř olejů.
Spolehlivé měření a hodnocení ovzduší na pracovištích
Měření a hodnocení koncentrace prachu a chemických škodlivin v pracovním ovzduší, měření ovzduší na pracovištích - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Laboratoř Praha – rychlé rozbory pitné, teplé, odpadní vody, odpadů a sedimentů
O rozbory pitné, teplé, odpadní i vody, vody z bazénu, ale i odpadů a sedimentů se postarají laboratoře společnosti Monitoring s.r.o. z Prahy.
Vyšetření cervikovaginální cytologie - screening karcinomu děložního hrdla
Pokud potřebujete provést screening karcinomu děložního hrdla, obraťte se na společnost DIMOLab s.r.o. v Přerově, kde se specializujeme na vyšetření cervikovaginální cytologie.
Výsledky cytologie a histologie zařídí naše laboratoř DIMOLab
Laboratoř DIMOLab v Přerově vám zařídí výsledky cytologie a histologie - naše specializace je především gynekologická cytologie.
Kvalitní rozbory vody Ústí nad Orlicí – spolehlivé vzorkování a rozbory vody
Orlická laboratoř vám pomůže podrobně prozkoumat všechny vzorky, o jejichž kvalitě máte pochyby.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Očkování proti rakovině děložního čípku - HPV virus, infekce
Laboratoř DIMOLab s.r.o. Přerov poskytne potřebné konzultace ohledně očkování proti rakovině děložního čípku. Doporučujeme očkování u děvčat i chlapců. HPV virus je vysoce infekční.
Rozbor vody Praha – pitná, odpadní, povrchová i bazénová voda
Voda je neodmyslitelnou součástí lidského života a její kvalita je proto velmi důležitá.Pokud hledáte přesné služby v oblasti rozbory vody, můžete se s důvěrou obrátit na nás!
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Vyšetření vzorků, gynekologická cytologie, histologie
DIMOLab s.r.o. v Přerově je laboratoř zabývající se gynekologickou cytologií a histologií - provádíme konzultace a vyšetření vzorků gynekologického i negynekologického původu.
Dezinfekce a prověřování vody, posuzování vodních systémů, vzorkování a analýzy legionell
Prověření a případnou dezinfekci distribučních systémů teplé vody Vám zajistí společnost Factor.E, s.r.o. z Brna. Provádíme spolehlivé testy a rozbory vody na přítomnost bakterie legionelly.
Laboratoř pro gynekologický screening a vyšetření vzorků i histologický rozbor
Přerovská citologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o. poskytuje služby v oboru gynekologie - gynekologický screening, vyšetření vzorků a histologický rozbor.
Odběry a rozbory vody včetně následné konzultace Praha
Odběry a následné rozbory vody mohou poukázat na kvalitu vody a na přítomnost iontů. Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. se specializuje na kompletní odběry a rozbory vody, a to včetně následných konzultací o řešení ukazatelů, které jsou nežádoucí. Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. je držitelem Českého institutu pro ...
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Cytologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o.
Cytologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o. zajistí screening karcinomu děložního hrdla, rozbory negynekologického původu, histologická vyšetření, konzultace a veterinární patologii.
Rozbor vody ze studny i vodovodu pro firmy a domácnosti - mikrobiologický a hydrobiologický rozbor
Rozbory vody provádíme v naší společnosti jak pro své vlastní účely, abychom měli jistotu, že voda, kterou dodáváme je v pořádku, tak i pro firmy, obce či soukromé osoby, které si rozbor objednají.
Histologické, cytologické vyšetření vám zajistí laboratoř DIMOLab
V dnešní době je třeba dbát na vyšetření, díky kterým předcházíte vzniku různých onemocnění. Laboratoř DIMOLab s.r.o. v Přerově provádí histologické a cytologické vyšetření.
Novinka - Nový CozyXL™ Prestained Protein Ladder –  k přímému použití
Společnost Biogen Praha, s.r.o. představuje novinku - CozyXL™ Prestained Protein Ladder pro určení přibližné molekulové hmotnosti proteinů na denaturačních gelech a Western blotech.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Laboratoř validací a měření Praha – vzduchotechnika, čisté prostory, počítačové systémy
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy je spolehlivou laboratoří, která nabízí služby validace a měření převážně vzduchotechniky, čistých prostorů nebo počítačových systémů.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Laboratoř analýz životního prostředí pro akreditované měření pracovního prostředí, emisí
Společnost PLASTSERVIS a.s. Zlín má vlastní laboratoř analýz životního prostředí - provádí měření pracovního prostředí a emisí v různých technologických procesech, pro firmy v lokalitě Zlínský kraj.
Screening karcinomu děložního hrdla - zabraňte včas vzniku karcinomu
DIMOLab s.r.o. je citologická a bioptická laboratoř, která provádí screening karcinomu děložního hrdla - naši laboratoř mohou využít klienti z okolí Přerova, Prostějova i přilehlého okolí.
Akreditovaná zkušební laboratoř, zkušebna mechanických a fyzikálních vlastností plastů
UNIPETROL RPA, s.r.o. – POLYMER INSTITUTE BRNO, odštěpný závod je společnost z Brna, která se specializuje na měření mechanických, fyzikálních a chemických vlastností plastů a jejich polotovarů.