Laboratoře ať už chemické, fyzikální, zdravotnické, technické a mnohé další slouží především k odborným pokusům, rozborům, posudkům, diagnostice, k přípravě léčiv, zubních náhrad a dalších materiálů. K profesionálně a odborně odvedené laboratorní práci je potřebné technické a další vybavení od speciálního nábytku až po veškerou techniku.

Výzkumný ústav, meliorace a ochrana půdy Praha, rozbory půdy a vody, pedologie, tvorba map
Výzkumný ústav, komplexní meliorace a ochrana půdy Praha, rozbory půdy a vody, pedologie, tvorba map, průzkum půdy, pozemkové úpravy, analýzy půd, kalů, sedimentů, vody, rostlinného materiálu.
Ústav pro hydrodynamiku, výzkum, mechanika tekutin, reologie, hydrologie, úprava vody, Praha
Ústav pro hydrodynamiku Praha, laboratorní výzkum, mechanika tekutin, reologie, hydrologie, úprava vody, laboratoř pro vodní hospodářství, aplikační laboratoře.
Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
Akreditovaná kalibrační laboratoř Frýdek-Místek, kalibrace měřidel, teploměrů, vah, tlakoměrů
Akreditovaná kalibrační laboratoř Frýdek-Místek, kalibrace pracovních měřidel, teploměrů, vah, tlakoměrů, metrologická laboratoř, komplexní servis a poradenství v oblasti metrologie.
MSP - GLOBAL s.r.o. kalibrační laboratoř
Testování genetického původu, DNA, původ maternální a paternální linie
Testování genetického původu, testy DNA a zjišťování původu maternální a paternální linie zajišťuje firma Genexone s.r.o. z Olomouce. Poskytujeme služby a vyšetření v oblasti genetiky.
Mikrobiologická analýza vzorků Písek
Hledáte chemickou mikrobiologickou laboratoř v Písku? Potřebujete provést chemické analýzy vzorků potravin či pitné vody? Chemická a mikrobiologická laboratoř, Ing. Josefa Němce tyto služby provádí.
Laboratorní vyšetření pro pacienty, ambulantní zdravotnická zařízení i veterinární medicínu.
Potřebujete provést odběr krve, jste z Tábora nebo jeho okolí a nevíte jakou laboratoř zvolit? Společnost Klinické laboratoře Tábor, a.s provozuje několik laboratoří v regionu Tábor.
Laboratoř, chemické a mikrobiologické analýzy potravin, vody a půdy, Písek
Chemické a mikrobiologické rozbory a analýzy potravin, vody, půdy či kosmetiky Vám zajistí akreditovaná laboratoř Ing. Josefa Němce sídlící v městě Písek.
Chemické, mikrobiologické, lékárenské rozbory vody - Laboratoř Morava
Chcete si objednat analýzu vody nebo jiný rozbor? Potřebujete zjistit, zda je vaše voda z kohoutku či studny pitná? Kontaktujte nás! Poradíme vám!
Referenční laboratoře přírodních léčivých zdrojů, kontroly, rozbory minerálních vod, rašelin, plynů, slatin Karlovy Vary
Referenční laboratoře přírodních léčivých zdrojů, kontroly, rozbory minerálních vod, rašelin, plynů, slatin, posudková a poradenská činnost Karlovy Vary.
Chemická laboratoř Písek, rozbory vzorků vody, půdy, potravin, kosmetiky, chemické analýzy vzorků
Chemická a mikrobiologická laboratoř Písek, rozbory vzorků vody, půdy, potravin, kosmetiky, chemické analýzy vzorků pro soukromé firmy i občany.
Výroba a dodávka pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod, akreditovaná laboratoř Kroměříž
Výroba a dodávka pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod, akreditovaná laboratoř, poskytujeme nepřetržité služby - Vodovody a kanalizace Kroměříž, a.s.
Největší bioptická a cytologická laboratoř, genetické oddělení Plzeň
Největší akreditovaná bioptická laboratoř, vyšetření cytologie, biopsie, molekulární genetiky, diagnostika nádorů, koronavirus - Bioptická laboratoř s.r.o. Plzeň
Stomatologická laboratoř Polná - odborník na zubní protézy za příznivé ceny
Čeká vás v nejbližší době zubní protéza a máte spoustu otázek? Stomatologická laboratoř se sídlem v Polné je právě tím daným odborníkem na zubní protézy či další zubní náhrady.
Stomatologická laboratoř Polná, v.o.s.
Produkty pro výživu skotu, konzervace statkových krmiv a prodej krmiv a doplňků
Sháníte krmné plodiny nebo poradenství v oblasti výživy skotu a zemědělství? Hlavní naší náplní je činnost v oblasti výživy skotu, konzervace statkových krmiv a prodej krmiv a doplňků.
Laboratorní vyšetření krve či moči i bez doporučení lékaře a bez objednání
Základní i speciální laboratorní vyšetření krve a moči, vyhodnocení, zjištění odchylek a nemocí kvalitně a bez objednání v Olomouci, Prostějově či Rožnově pod Radhoštěm.
Rozbor odpadní vody Praha– vyhotovení do dvou týdnů
Rozbor a vyhodnocení odpadních vod z ČOV, sléváren či domácností, vypouštěných do vod povrchových a podzemních Vám zhotoví společnost Monitoring s.r.o., Praha 6.
Stomatologická laboratoř, výroba zubních náhrad, protéz na Berounsku
Laboratoř pro dentisty Dagmar Hamouzové vyrábí snímatelné i fixních protetické zubní náhrady, protézy z různých materiálů. Stomatologická laboratoř Beroun.
Kryogenní skladování a přeprava tkání a buněk určených pro člověka, pronájem kontejnerů
Skladování biologických vzorků v ideálních podmínkách zajišťuje společnost KRYO s.r.o. z Velkého Meziříčí. Pronajímáme skladovací kontejnery s různou kapacitou s možností monitorování i přepravy.
Rozbory povrchových vod Praha -  rychlý a levný odběr vzorků
Společnost Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. se zabývá odběry a rozbory pitných, povrchových, odpadních a bazénových vod a koupališť ve volné přírodě.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Laboratorní služby Kladno – nejen rozbory pitné vody, měření přírodních radionuklidů ve vodě
Jedná se o akreditovanou laboratoř, která je držitelem povolení Státního úřadu pro jadernou bezpečnost pro měření a hodnocení obsahu přírodních radionuklidů ve vodě.
Rozbory bazénové vody a koupališť ve volné přírodě - laboratoř Říčany, s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř poskytuje služby dle platné legislativy. Provádíme rozbory i odběry bazénové vody a koupališť ve volné přírodě.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Pravidelná kontrola kvality vody Praha – výsledky již za 7 pracovních dní
Chcete mít jistotu, že je voda z Vašeho zdroje kvalitní a pitná? Společnost Vodohospodářská laboratoř Říčany s.r.o. nabízí službu pravidelní kontroly kvality vody s výsledky již za 7 pracovních dní.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Teplé vody z individuálních i hromadných zdrojů rozbory Praha – přesné výsledky
O odběr a rozbor teplé vody z individuálních i hromadných zdrojů s garancí přesných výsledků již za jeden až dva týdny se postará Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Vzorkování a laboratorní rozbory pitných vod a užitkových vod
Pro všechny kdo mají zájem provádíme vzorkování a laboratorní rozbory pitných a užitkových vod - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Žamberk
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Kolaudace studní a vrtů – odběry a rychlé rozbory vody
Máte na Vašem pozemku novou studnu nebo vrt? Pro úspěšnou kolaudaci kontaktujte Vodohospodářskou laboratoř Říčany, s.r.o., kde nabízí odběry a rozbory vody dle platné legislativy.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha