Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Dental Office H33 s.r.o.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

BlancOne: nové paradigma v bělení zubů - revoluční bělící kúra v Dental Office H33 s.r.o.
Získejte zářivě bílé zuby s produkty Blancone: Click pro okamžitou bělost po dentální hygieně a Touch pro intenzivnější bělení. Bez citlivosti a potravinových omezení, vhodné i během léčby invisalign.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Klíč k čisté vodě -  akreditovaná analýza pro každý typ vody - přesná diagnostika
Potřebujete přesně znát kvalitu vaší pitné, odpadní, bazénové či povrchové vody? S více než 20 lety zkušeností, Vodohospodářská laboratoř Říčany s.r.o. tyto služby poskytuje.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Profesionální a preventivní péče o dětí u MUDr. Heleny Šretterové - zdravý vývoj a šťastné dětství
MUDr. Helena Šretterová, praktická lékařka pro děti a dorost v Rakovníku, poskytuje komplexní lékařskou a preventivní péči, od kojenců po dospívající.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Zkrášlete se vyplněním rtů, vyhlazením vrásek pro okamžitý efekt
Společnost CLEOPATRA CLINIC, plastická chirurgie Ostrava se zaměřuje na plastickou a estetickou chirurgii. Provádíme vyplnění rtů, vyhlazení vrásek pomocí injekční korekce pro okamžitý efekt.
CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
Dětské, sportovní, elegantní dioptrické brýle, brýlové obruby-velký výběr
Velký výběr brýlí najdete v Cairoo - oční optika Uherské Hradiště. Sportovní, elegantní dioptrické brýle a brýlové obruby pro dospělé i dětské brýle a obruby.
Akreditovaná laboratoř pro monitoring, zkoušení kvality obilovin, půd a rostlinného materiálu
Akreditovaná laboratoř firmy Agrotest fyto, s.r.o. je vaším partnerem pro monitoring, zkoušení kvality obilovin, půd a rostlinného materiálu. Zajistíme profesionální služby podle mezinárodních norem.
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. Agrotest fyto, s.r.o.
Veterinární klinika MVDr. Petra Johanidese -  laparoskopické kastrace a chirurgické ošetření
Veterinární klinika MVDr. Petr Johanidese poskytuje laparoskopické kastrace, chirurgická ošetření a 3D laparoskopické operace na té nejvyšší možné úrovni.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Soukromá psychologická praxe - krizová intervence, úzkostné stavy, vyhoření, závislosti a deprese
Na provoz psychologické praxe se zaměřením na krizovou intervenci, úzkostné stavy, syndrom vyhoření, závislosti i deprese se zaměřuje Psycholog Brno pomáhající lidem v těžkých chvílích.
Psycholog Brno Mgr. Martina Havlíčková
CT počítačová tomografie pro psy a kočky ve špičkovém 3D a 5D zobrazení
Veterinární nemocnice MVDr. Radomíra Hynara s.r.o. jako jediná v České republice disponuje nejmodernějším přístrojem CT. CT - počítačová tomografie je přístroj s nejvyšším stupněm RTG diagnostiky.
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Romantický valentýnský pobytový balíček pro zamilované ve wellness hotelu
Prožijte nezapomenutelné chvíle se svou drahou polovičkou v Relax Pension Schönwald, který nabízí pro všechny zamilované valentýnský wellness pobyt plný odpočinku a dobrého jídla.
Relax Pension Schönwald
Diabetologická poradna pro těhotné ženy s cukrovkou, léčba cukrovky
Pro léčbu cukrovky navštivte diabetologickou poradnu v Prostějově. Pomůžeme vám i s těhotenskou cukrovkou. Naše provozovna je v Prostějově, přijímáme pacienty i z Vyškova nebo Olomouce a okolí.
Inkontinenční pomůcky pro dospělé - podložky, fixační kalhotky a body zajišťující pohodlí
Inkontinenční pomůcky pro dospělé Vám pomohou vyřešit problémy s inkontinencí a díky kterým se budete cítit lépe během dne. Objednávat je můžete na e-shopu dánské společnosti ABENA.
ABENA
Kriya masáž celého těla včetně hlavy a obličeje s použitím bio olejů
Mgr. Soňa Hornychová se zaměřuje na Kriya masáž celého těla pro zájemce z okolí Zlína, Otrokovic. Jde o celotělovou masáž včetně hlavy a obličeje s použitím bio olejů, využijí se různé masážní styly.
Mgr. Soňa Hornychová Kriya masáže Zlín
Prodej veškerých produktů ortho organizers na eshopu – zámky, pruty, oblouky i nástroje
Prodej potřeb a pomůcek pro ortodoncii i estetickou stomatologii zajistí společnost Altis group spol. s.r.o. po celé České a Slovenské republice. Na ehopu koupíte produkty ortho oranizers.
Altis Group spol. s r.o.
Slevy na brýle, brýlové obruby 30%, skla 50% - některé modely za poloviční cenu
Využijte slevy 30% na vybrané brýlové obruby a 50% na brýlová skla v Cairoo oční optika Uherské Hradiště. Právě nyní šance pořídit brýle za poloviční cenu.
Plastická, kosmetická, estetická chirurgie - komfort a kvalitní péče
Plastická a kosmetická chirurgie pod vedením MUDr. Daneše Rašky a MUDr. Jiřího Palkovského v Třinci nabízí estetickou, plastickou a kosmetickou chirurgii. U nás máte jistotu komfortu a kvalitní péče.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Šikmé schodišťové plošiny pro vozíčkáře na přímá, točitá a lomená schodiště - výroba
Firma MANUS Prostějov vyrábí šikmé schodišťové plošiny na přímá, točitá a lomená schodiště, díky kterým usnadňuje přepravu vozíčkářům.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Nejjednodušší a nejdostupnější vyhlazení, odstranění vrásek za pomocí kyseliny hyaluronové
Vyhlazení, odstranění vrásek pomocí kyseliny hyaluronové nebo botulotoxinem Vám pomůže vyřešit problém s vráskami na obličeji. V Ostravě provádí CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
Zubní ordinace pro psy, kočky a drobné savce – komplexní péče o chrup Vašich mazlíčků
Veterinární nemocnice MVDr. Radomíra Hynara s.r.o. v Opavě poskytuje zubní ošetření a diagnostiku speciálním RTG přístrojem. Nepodceňujte onemocnění zubů Vašich zvířat a zabraňte tak zbytečné bolesti.
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Privátní wellness, sauna, bowling, kulečník, koloběžky - zábava pro hosty i zájemce z okolí
Hotel Vyhlídka Pozlovice - relax a zábava v jednom. Privátní wellness, bowling, kulečník, billiard, koloběžky aj. aktivity pro ubytované hosty i zájemce z okolí Luhačovic, Slavičína, Uherského Brodu.
Hotel Vyhlídka Ubytování u Luhačovické přehrady
Užijte si rodinnou dovolenou na Moravě s komfortním ubytováním v hotelu s wellness
Rodinný pobytový balíček Family s polopenzí na dvě noci v luxusních pokojích s možností navštívit wellness zdarma poskytuje Hotel AVANTI v Brně. Navíc dostanete hodiny bowlingu.
Hotel AVANTI****
Inkontinenční pomůcky pro ženy i muže - vložky, vložné pleny, plenkové kalhotky
Na eshopu ABENA.CZ najdete široký výběr absorpčních pomůcek jak pro ženy, tak i pro muže, díky kterým se budete cítit lépe jak při lehké, střední tak i těžké inkontinenci.
ABENA
Precizní oční optika – prodej a aplikace různých druhů kontaktních čoček
Bohatý výběr kontaktních čoček, roztoky na čočky a další sortiment prodává oční optika LUBRIMEX, s. r. o. z Krnova a Bruntálu, která Vám poradí, provede a naučí správnou aplikaci.
LUBRIMEX, s. r. o. Oční optika, prodej brýlí Krnov
Veterinární klinika Hanychov - kde zdraví vašich mazlíčků je na prvním místě
Na veterinární klinice Hanychov v Liberci poskytujeme komplexní veterinární služby, od diagnostiky po laparoskopické operace, s důrazem na přátelský přístup a moderní vybavení.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Inhalátory a nebulizátory vhodné pro nemocnice i pro domácí použití
Inhalační přístroje a nebulizátory určené k léčbě poruch dýchacích cest, které jsou vhodné jak pro nemocniční zařízení i pro domácí použití, vyrábí společnost PROMOS spol. s.r.o.
PROMOS spol. s r.o.