Chcete se dál vzdělávat formou vyššího vzdělání, doplnit si kvalifikaci či získat titul? O vaše potřeby se postarají vysoké a vyšší odborné školy s pestrým výběrem oborů se zaměřením technickým, humanitním, sociálním, v oblasti medicíny, vědy i umělecké či jazykové. Můžete studovat na školách státních, soukromých i zahraničních.

Studujte u nás na Střední škole zemědělské a vyšší odborné škole
Studujte denně ale i dálkově na naší odborné škole v Chrudimi - Střední zemědělská škola a vyšší odborná škola Vám poskytne velmi dobré vědomosti pro své budoucí povolání
Vyzkoušejte si přijímací zkoušky nanečisto na zemědělské škole
Studujte u nás na Střední škole zemědělské a vyšší odborné škole Chrudim a vyzkoušejte si přijímací zkoušky nanečisto.
Střední zemědělská škola a VOŠ v Opavě s jezdeckým oddílem
Střední a VOŠ zemědělská škola v Opavě s jezdeckým oddílem, školním statkem, botanickou zahradou, sportovišti, odbornými učebnami, maturitní i učební obory.
Slezská univerzita v Opavě nabízí svým studentům a absolventům nový kariérní portál
Poradenské a kariérní centrum Slezské univerzity v Opavě spustilo pro studenty a absolventy aktualizovaný a plně funkční kariérní portál.
Vyšší odborná škola, obor Zemědělství, Tábor
Zajímáte se okolní krajinu ekologii a přírodu? Studujte obor zemědělství na Vyšší odborné škole v Táboře, kde Vás připraví na práci v oblasti pozemkových úprav a ekologie krajiny.
Bakalářské a magisterské vysokoškolské studium v anglickém jazyce
Anglo-americká vysoká škola, z.ú. v Praze nabízí všem uchazečům možnost studia zajímavých bakalářských a magisterských oborů v anglickém jazyce.
Studium v cizině, zahraniční studium
Slezská univerzita v Opavě je veřejná vysoká škola, která je členem European University Association a poskytuje Vám také zahraniční studium. Studujte v cizině se Slezskou univerzitou.
Fakulta veřejných politik otevřela specializovaná pracoviště – výukový byt a výslechové středisko
Fakulta veřejných politik Slezské univerzity v Opavě otevřela nová specializovaná pracoviště - výukový byt a speciální výslechové středisko.
Studium na vysoké škole – gastronomie, cestovní ruch, lázeňství
Ústav lázeňství, gastronomie a turismu zajišťuje výuku bakalářského studijního oboru Lázeňství a turismu v sídle Filozoficko-přírodovědecké fakulty Slezské univerzity v Opavě
Dny otevřených dveří na Slezské univerzitě - fakulty v Opavě a Karviné
Slezská univerzita v Opavě je veřejná vysoká škola, která je členem European University Association. Nabízíme Vám pravidelně dny otevřených dveří fakulty v Opavě a Karviné.
Talentové stipendium pro nové studenty – na všech oborech
Slezská univerzita nabízí talentové stipendium pro nové studenty na všech oborech. Toto stipendium podporuje talentované studenty a jejich motivaci ke studiu.
Bakalářské studium na vyšší odborné škole - rozvoj a řízení regionální turistiky, řízení hotelového provozu
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace nabízí vyšší odborné vzdělávání ve formě denního či dálkového studia.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Chrudim / Barneveld – Pevné výměnné partnerství mezi školami
Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim spolupracuje s holandskou školou Groenhorst College Barneveld.
VOŠ Tábor
Zajímáte se o krajinu kolem sebe, zemědělství, životní prostředí a chcete si v tomto oboru rozšířit nebo doplnit vědomosti? Právě Vám jsou určeny vzdělávací programy VOŠ Tábor.
Soukromá Anglo-americká vysoká škola, vysokoškolské vzdělávání, Praha
Vysokoškolské vzdělání je v dnešní době běžnou záležitostí. Abyste se od ostatních odlišili, ale nemuseli jezdit studovat do zahraničí, kontaktujte naši anglo-americkou školu.
Česká zahradnická akademie Mělník, střední a vyšší odborná škola, SŠ, VOŠ
Hledáte pro svého potomka vhodnou střední či vyšší odbornou školu nebo učiliště v Mělníku a okolí? Navštivte Českou zahradnickou akademii Mělník.
Střední škola Obchodní akademie, Ekonomické lyceum a Vyšší odborná škola, Příbram
Střední škola s obory Obchodní akademie, Ekonomické lyceum a Vyšší odborná škola se zaměřením na finanční poradenství v Příbrami se sídlem Na Příkopech 104.
Vyšší odborná škola Tábor
Plánujete se vzdělávat a zajímáte se o přírodu, krajinu kolem Vás nebo zákulisí zemědělské výroby? Právě pro Vás jsou určeny studijní programy Vyšší odborné školy v Táboře.
Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice
Gymnázium, střední škola s obory obchodní akademie, agropodnikání, přírodovědné lyceum, sociální činnost, SOU pro prodavače, vyšší odborná škola se zaměřením na obnovu a rozvoj venkova.
Studijní obor Ekologie a životní prostředí | Chrudim
Studijní obor Ekologie a životní prostředí v Chrudimi zakončíte maturitní zkouškou - Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim
Odborné, středoškolské a vyšší odborné vzdělání s kvalitní praxí nejen v průmyslových oborech
Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola v Rychnově nad Kněžnou nabízí učební obory s možností nástavby, studijní obory v oblasti průmyslu, obchodu a gastronomie či vyšší odborné vzdělání.
Zemědělská škola Tábor
Studium Agropodnikání a péče o krajinu nabízí Vyšší odborná škola a Střední zemědělská škola v Táboře. Pokud máte zájem o přírodní kulturu, nabízíme Vám kvalitní střední i vyšší odborné vzdělání v této oblasti. Na naší střední škole můžete vystudovat čtyřletý obor Agropodnikání zakončený maturitní zkouškou. Absolventi tohoto oboru se ...
Studium bez příjímacích zkoušek Frýdek-Místek
Chcete pokračovat ve studiu, ale máte strach z příjímacích zkoušek? Ve Vyšší odborné škole GOODWILL s dvacetiletou tradicí příjmeme studenty bez příjímacích testů. U nás můžete studovat zahraniční obchod, animace cestovního ruchu nebo podnikání v cestovním ruchu formou denního studia nebo dálkově. Absoloventi najdou uplatnění v ekonomické, ...
Přijímací řízení, pomaturitní studium Opava
Slezská univerzita v Opavě nabízí příjímací řízení 2014/2015, pomaturitní studium - obory: - Fakulta veřejných politik v Opavě - zaměřeno na veřejný sektor a služby - bakalářské studium - Mezinárodní teritoriální studium - Ošetřovatelství - Všeobecná sestra - Sociální politika - Veřejná správa a regionální politika - Specializace v ...
Vyšší odborná škola sociální, kvalitní vzdělání Olomouc
Škola CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc studujícím nabízí kvalitní vzdělání. Nabízí: - kvalitní vzdělání pracovníkům v sociálních, humanitárních či příbuzných službách - duchovní, etickou a mravní podporu a zázemí pro osobnostní rozvoj - kvalitní teoretickou přípravu opírající se o nejnovější vědecké poznatky i o nadčasové ...