Hledáte vhodné řešení pro hlídání vašich dětí, když jste v práci nebo potřebujete čas pro sebe? O vaše děti se plnohodnotně postarají státní, jazykové či soukromé mateřské školy. Děti budou v péči kvalifikovaných pracovníků a součástí péče jsou nejen hry, vzdělávání a zábava, ale také pobyt venku, výlety, stravování, pitný režim či odpočinek.

Komunitní lesní škola - předškola, alternativní vzdělávání pro děti 5-10 let
Projekt předškola a alternativní vzdělávání pro děti od 5 do 10 let poskytne Lesní škola Sýkorka Zlín. Jde o komunitní školu, která umožňuje mít děti v domácím vzdělávání.
Základní a mateřská škola rodinného typu v Chráněné krajinné oblasti Blaník u Benešova
Kvalitní vzdělání v okres Benešov Vám poskytne malotřídní škola s rodinnou atmosférou, Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem, příspěvková organizace.
Lesní mateřská škola - soukromá školka pro děti od 3 let
Lesní mateřská škola Na Pasece je soukromá školka s provozovnou Zlín-Jaroslavice a Velíková. Stále přijímá děti od 3 let pro aktuální školní rok.
Mateřská škola s logopedickou poradnou v Libině na Šumpersku
Mateřská škola v Libině v okrese Šumperk, s logopedickou poradnou, zdravým životním stylem, zájmovými kroužky keramikou, plaváním, angličtinou působí pozitivně na rozvoj dítěte.
ZŠ pro první stupeň s využitím interaktivních vzdělávacích pomůcek a moderní výukou
Všeobecné vzdělání ve škole rodinného typu s moderními výukovými metodami, exkurzemi i zábavnými projekty Vám zajistí Základní škola a Mateřská škola Temelín.
Základní a Mateřská škola Frymburk, hřiště, družina, moderní pomůcky
Základní škola a Mateřská škola Frymburk, okres Český Krumlov, s venkovní učebnou, jazykovou učebnou a moderními výukovými pomůckami, kroužky, družina, klub.
Waldorfská škola, MŠ a ZŠ a příprava pro předškoláky Ostrava
Waldorfská škola pro šťastné děti, MŠ a ZŠ Ostrava s waldorfskou přípravkou pro předškoláky, výuka v epochách, individuální přístup, družina, jídelna, zájmové kroužky.
Mateřská škola s rodinnou atmosférou a vzdělávacím programem "Hrajeme si každý den"
Kvalitní předškolní vzdělávání v příjemném prostředí Českého ráje Vám zajistí Mateřská škola, Libošovice. Postaráme se o všestranný vývoj Vašeho dítěte s důrazem na jeho specifické potřeby.
Mateřská škola Jablonec nad Nisou, výchova a vzdělávání dětí metodou Montessori
Kvalitní výchova a vzdělání se zaměřením na osobnost dítěte a jeho potřeby naleznete v mateřské škole Montessori, z. s. z Jablonce nad Nisou. Zájem dítěte je pro nás vždy na prvním místě.
Ekoškolka Praha 5 – učí děti a rodiče péči o životní prostředí
Zajímá Vás i Vaše malé dítě příroda a nejste lhostejni k životnímu prostředí? Pak Vás jistě osloví program Ekoškolka, kterého se účastní i Tyršova mateřská škola na Praze 5.
Soukromá mateřská škola, dětské centrum, hlídání dětí, Praha 1
Jste z Prahy 1 a nevíte do jaké školky umístit svoji ratolest? Kontaktujte D.C. Pštrossova. Jsme soukromá mateřská škola a dětské centrum. Přijímáme děti od 2 let.
Jednotřídní mateřská škola, obec Libošovice, okres Jičín, hrajeme si každý den
Jednotřídní mateřská škola s rodinnou atmosférou v obci Libošovice, okres Jičín, vzdělává děti podle ŠVP hrajeme si každý den, školní zahrada, plavecké kurzy, školy v přírodě.
Mateřská škola Julinka s výukou logopedie Praha - logopedická péče vedená klinickým logopedem
Má vaše ratolest problémy s výslovností a vy uvažujete, kde sehnat vhodného logopeda? V mezigeneračním centru Julie v Praze 5 najdete mateřskou školu pro děti s logopedickou péčí.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Mateřská školka Plzeň respektuje osobnost každého dítěte
Máte malé dítě a hledáte školku, kam se bude každé ráno těšit a kde bude spokojené? Montessori mateřská škola Pampeliška s.r.o. v Plzni má připravený pro děti hodnotný program na každý den.
Základní škola, Mateřská škola, ZŠ, MŠ, jídelna, Stráž nad Nežárkou
Dorostly Vaše děti do věku, kdy je třeba přemýšlet o vhodné a kvalitní mateřské či základní škole? Svěřte své ratolesti do naší péče. Jsme Základní a Mateřská škola Stráž nad Nežárkou.
Mateřská školka pro děti s logopedickou péčí Praha 5
Mateřská škola logopedická nabízí každodenní individuální logopedickou péči vedenou klinickým logopedem.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Mateřská škola Kunratice, Praha 4, předškolní vzdělávání a výchova
Mateřská škola Kunratice, v městské části Praha 4, zajišťuje předškolní výchovu a vzdělávání pro děti od 3 let. Školka je zaměřena na ekologickou výchovu a výuku angličtiny.
Základní škola a mateřská škola Tyršova, Praha 5, kvalitní vzdělávání
Bezbariérová základní škola a mateřská škola Tyršova v Praze 5 nabízí kvalitní vzdělávání a výchovu pro děti předškolního a školního věku.
Základní a Mateřská škola s kvalitním vzděláním v moderně vybavených učebnách
Kvalitní vzdělání v moderně vybavených učebnách, velkou kapacitu, širokou nabídku kroužků i spolupráci se zahraničními školami žákům poskytuje Základní a Mateřská škola Jince v okrese Příbram.
Nadstandardní vybavení a kvalitní vzdělání pro všechny žáky mateřské i základní školy
Nové vybavení odborných učeben, zrekonstruovaná budova a přátelské prostředí svým žákům najdete v Mateřské a základní škole Šumavské Hoštice.
Anglická školka YMCA Praha zajistí všestranný rozvoj vašeho dítěte
Rozvíjení schopností, hry s kamarády, ale i tradiční poobědový spánek. O čem je řeč? No přece o mateřské školce! V té si děti už od dvou let totiž tvoří základy pro budoucí život. A proto je výběr školky velmi důležitý. Zajímavou variantou je například také anglická školka. V dnešní době, kdy v dospělém životě je kromě češtiny již téměř ...
Školka s výukou angličtiny v centru Prahy
Česko-anglická školka v centru Prahy 1, kde výuka probíhá formou hry v anglickém jazyce přijímá nové dětičky. Naše školka nabízí: - umělecké a pohybové aktivity každý den - výběr z mnoha zájmových kroužků - individuální přístup pro každou věkovou kategorii - zaměření na rozvoj talentu a dovednosti dítěte - možnost i hodinového hlídání ...
Lesní mateřská školka Praha Chuchle – výchova dětí blízko přírody
V letní mateřské školce v Praze Chuchli vychováváme děti k lásce k přírodě a péči o ní. Děti od tří do šesti let jsou v péči dvou lektorů v zázemí Milíčovského lesa. Lesní školka je alternativou běžného vzdělávání předškolních dítek. Většina aktivit se odehrává venku v přírodě. V případě nečasu je připraveno ubytování v teepee, maringotce nebo ...
Miniškolka Modřice, soukromá školka Brno
Hledáte vhodnou školku pro Vaši ratolest, chcete dát Vaše dítě do spolehlivé soukromé školky? Pak zkuste oslovit a vyzkoušet Firmu Hotel Gregor *** Modřice MARANELLO KART, s.r.o, která provozuje a nabízí všem rodičům novou miniškoličku mrňata. Naše miniškolka mrňata je nově otevřená v Modřicích v Hotelu Gregor. Vstup do školičky mrňata je ...