Rádi byste vyplnili svůj volný čas a něco nové se naučili? Vaše potřeby dokážou uspokojit zájmové kurzy vhodné pro děti i dospělé. Ze zájmových kurzů si můžete vybrat kurzy grafologie, investování, herectví, tance, čtení, psaní, aromaterapie, sebeobrany, vaření, kreslení a malování, cizích jazyků, počítačů a mnoho dalších.

Absolvujte kapitánský kurz a získejte mezinárodní průkaz pro vedení lodí na moři
Během kapitánského kurzu pořádaného v Chorvatsku si osvojíte, jak vést sportovní a rekreační plavidla na mořích. Získáte mezinárodní, neomezený průkaz.
VIMU s.r.o.
Jak být pánem svého života - Seminář pro toho, kdo chce svůj život zlepšit a věří, že to jde
Zvu vás 21.10.2022 - 23.10.2022 na 1. seminář Principů života s názvem „Jak být pánem svého života“.
Filmová a divadelní Maskérská škola - pod vedením Petra Fadrhonse
Maskérská škola Praha je tím nejlepším místem pro každého, kdo se chce naučit vytvářet na lidských obličejích fascinující díla.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Svaz rybářů Neratovice – spolek věnující se ochraně přírody a práce s mládeží
Přemýšlíte o tom, do jakého kroužku přihlásit své dítě? Chcete, aby se naučilo něco o chování k přírodě a také si užilo spoustu legrace?
Studium alternativní medicíny v oboru homeopatie Brno a Praha
Zajímáte se o homeopatii? Dáváte přednost alternativní medicíně před tou klasickou? Rozhodli jste se rozšířit své vědomosti v této oblasti?
Profesionální střelecké kurzy na moderní střelnici - základní, pokročilé a speciální
Vyzkoušejte své střelecké schopnosti v moderní střelnici Warzone s.r.o., která je poblíž Blanska, Brna a Vyškova. Pořádáme základní, pokročilé a speciální střelecké kurzy pod dohledem profesionálů.
Zážitkové seznamovací lety nebo pilotem na zkoušku - to je letecká akademie SKY Academy s.r.o.
SKY Academy s.r.o. je letecká a pilotní škola v Příbrami, která pro Vás zařídí netradiční zážitek v podobě zážitkových letů nebo pilotem na zkoušku.
Kurzy tradičního čínského umění Zhong Yuan Qigong, práce s energií, tělem a myslí
Pan Bc. Petr Kochlík nabízí kurzy tradičního čínského umění Qigong - rozvoj těla, ducha a také energie.
Šelma v kuchyni  - populární kurzy vaření, catering a kuchař přímo k Vám domů
Šelma v kuchyni šéfkuchaře a lektora Martina Lva Vás zavede do světa vaření. Naučte se vařit v kurzech vaření, objednejte si chutný catering nebo kuchaře přímo domů.
Sportovní tenisový areál - tenisové kurty, krytá hala pro výuku tenisu
Tenisový areál Zlín - Mladcová má pro výuku tenisu k dispozici venkovní antukové kurty i 4 kurty v kryté hale. Svěřte se do péče našim trenérům.
Středisko volného času - Vratimov (okres Ostrava)
Středisko volného času se sídlem ve Vratimově se zabývá zájmovým vzděláváním dětí, mládeže a dospělých, organizací různých kroužků a táborů, projektovými dny pro školy a dalšími volnočasovými akcemi.
Středisko volného času Vratimov SVČ Vratimov
Škola tenisu pro děti - tenisová přípravka, minitenis, babytenis, výkonnostní trénink
Tenisový oddíl Sport Klub Zlín - Mladcová přijímá nové členy. Tenisová škola je určena pro děti různé věkové kategorie - přípravka, minitenis, babytenis až po výkonnostní trénink žáků.
Kubova školka pro štěňata a dospívající psy Mladá Boleslav, výcvik psů, poslušnost štěňat, nácvik
Kubova školka pro štěňata a dospívající psy se věnuje výcviku ovladatelnosti a poslušnosti štěňat a také dospívajících psů v Mladé Boleslavi.
Výuka plavání, kurzy plavání kojenců, batolat a těhotných žen Žďár nad Sázavou
Všem zájemcům o vodu nabízíme pořádání kurzů plavání pro kojence, batolata, děti a jejich rodiče, nabízíme plavání v bazénech i plavání dětí doma.
Škola bojových umění Mladá Boleslav, korejské umění sebeobrany Taekwondo pro děti i dospělé
Škola bojových umění z Mladé Boleslavi nabízí možnost se naučit korejské umění sebeobrany Taekwondo pro děti i dospělé.
Výroba vlastních skleněných dekorací a kurz skláření s mistrem
Zúčastněte se kurzu skláření, který pořádá Restaurace a Hotel u Hrocha ve Žďáru nad Sázavou a přijďte si vyrobit vlastní skleněné dekorace za přítomnosti mistra, jenž vás se vším seznámí.
Restaurace a hotel U Hrocha
Týdenní kurzy na katamarán pro začátečníky i zkušené jachtaře
Týdenní kurzy na katamarán završené závěrečnou zkouškou organizuje společnost CZECH YACHT z Hodonína. Organizujeme jarní nebo podzimní kurzy pro začátečníky i zkušené jachtaře.
VIMU s.r.o.
Den dětí ve Fairyland - zážitkový balíček pro děti, aktivity i občerstvení
Salon Fairyland připravil Den dětí pro tvořivé děti - zážitkový balíček pro děti je plný aktivit, zajištěno je i občerstvení. Akce probíhá každý Čt, Pá i So v prostorách firmy L. Váchy 1582, Zlín.
Jablíčko - centrum pro rodinu Jablonec nad Nisou, odpolední kroužky a výlety, cvičení s dětmi
Občanské sdružení Jablíčko se sídlem v Jablonci nad Nisou pořádá dopolední klub Jablíčko, dopolední i odpolední zájmové kroužky a spoustu dalších aktivit pro děti i celé rodiny.
Ruční výroba keramiky Prachatice, keramická dílna, pořádání týdenních kurzů keramiky
V naší keramické dílně se zabýváme ruční výrobou keramiky jako jsou hrnky, misky, konvičky, pořádáme týdenní kurzy keramiky.
Studium homeopatie v České republice
Nabídka studia alternatívní medicíny v České republice, tříleté studium homeopatie na jedné z nejlepších škol, možnost vlastní praxe a udělení diplomu po absolvování studia.
Kurz obsluhy PC Praha, akreditovaný rekvalifikační program s mezinárodní certifikací IES, London
Společnost BOHEMIA INSTITUT s.r.o. - JAZYKOVÉ KURZY A ŠKOLENÍ zajišťuje počítačové kurzy, zvládnutí základních pojmů, textové a tabulkové editory, internet, grafické základy.
Odborně zaměřená tématická setkávání a spolupráce s rodiči dětí v mateřské škole
Pravidelná setkávání s rodiči dětí z mateřské školky a diskuze nad problémy, které s nimi denně řeší. Společně hledáme odpovědi na následující otázky:
Kroužek sportovních her pro děti od 7 do 15 let pod vedením zkušené trenérky
Chcete-li zvýšit psychickou i fyzickou odolnost Vašeho dítěte, přihlaste je do kroužku sportovních her v CDU SPORT - VOLNÝ ČAS z.s. v Ostravě ve Výškovicích, který je určen pro děti ve věku 7-15 let.
CDU SPORT Ostrava
Dům dětí a mládeže Blovice, zájmové kroužky a volnočasové aktivity pro děti, mládež i dospělé
Dům dětí a mládeže Blovice, zájmové kroužky a volnočasové aktivity pro děti, mládež i dospělé, mateřské centrum pro maminky, kroužek vaření, cvičení rodičů s dětmi, plavání.