Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Obchodní akademie se zaměřuje na studium ekonomiky, financí, účetnictví a cizích jazyků
Pro všechny uchazeče o ekonomické studium je Obchodní akademie a VOŠS Ostrava-Mariánské Hory tou pravou volbou. Obor se zaměřuje na účetnictví, finance, pojišťovnictví a výuku cizích jazyků.
Základní škola Přepeře v okrese Semily
Dovolte svým dětem zažít přátelskou a rodinnou atmosféru malotřídní školy.
Střední škola technická a řemeslná, Nový Bydžov
Celý areál školy se nachází v Novém Bydžově v pěti objektech, v objektu praktického vyučování v Chlumci nad Cidlinou a v komplexním areálu v Hlušicích.
Střední škola technická a řemeslná, Nový Bydžov, Dr. M. Tyrše 112
Služby v oblasti požární ochrany a BOZP Ústí nad Orlicí, kontroly hasících přístrojů, hydrantů
Nabízíme služby v oboru požární ochrany a BOZP, pro firmy zajišťujeme bezpečnost práce a ochranu zdraví při práci, kontroly pracovišť, školení zaměstnanců.
Škola bojových umění Mladá Boleslav, korejské umění sebeobrany Taekwondo pro děti i dospělé
Škola bojových umění z Mladé Boleslavi nabízí možnost se naučit korejské umění sebeobrany Taekwondo pro děti i dospělé.
Obor zahraniční obchod zakončený maturitní zkouškou a s výukou 3 světových jazyků
Studium oboru zahraniční obchod, který je zakončen maturitní zkouškou, s výukou ve 3 světových jazycích, umožní práci v zahraničních firmách. Přihlaste se na Obchodní akademii a VOŠS v Ostravě.
Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce Český Krumlov
Nabízíme služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce, zpracování dokumentace, školení a odborná příprava osob v oblasti PO, značení únikových cest.
Revize jeřábů a zdvihacích zařízení, školení jeřábníků
Realizace revizí zejména jeřábů a zdvihací techniky, pořádání školení obsluhy jeřábů, vypracování bezpečnostní dokumentace, práce dle norem a nařízení – to je JORK – montáže s.r.o.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž pořádá den otevřených dveří
Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž zve zájemce o maturitní studium v potravinářství na den otevřených dveří. Uchazeči si mohou osobně vyzkoušet práci v minitovárně.
Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž VOŠP a SPŠM Kroměříž
Výroba vlastních skleněných dekorací a kurz skláření s mistrem
Zúčastněte se kurzu skláření, který pořádá Restaurace a Hotel u Hrocha ve Žďáru nad Sázavou a přijďte si vyrobit vlastní skleněné dekorace za přítomnosti mistra, jenž vás se vším seznámí.
Restaurace a hotel U Hrocha
Školení zaměstnanců v oblasti PO, BOZP a zpracování dokumentace PO, BOZP
Proškolení zaměstnanců firem a podniků v oblasti PO a BOZP zajistí na Znojemsku firma Středisko požární ochrany František Fousek. Zpracujeme také dokumentaci BOZP a PO.
Středisko požární ochrany František Fousek
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži, výuka cizích jazyků, přírodovědné i humanitní obory
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži poskytuje studentům kvalitní vzdělávání, výchovu a rozvoj osobnosti, úspěšné zvládání soutěží celorepublikové i mezinárodní úrovně.
Základní škola a Mateřská škola Loučná nad Desnou, odborné učebny, hřiště, venkovní posilovna
Základní škola a Mateřská škola Loučná nad Desnou nabízí svým žákům řadu kurzů, projektů a činností, spolupracujeme s odborníky a rodiči.
Mateřská dvojjazyčná škola b fresh Praha, školka je umístěna v parku Ladronka, předškolní vzdělání
Mateřská škola b fresh v Praze je vedena v rejstříku ministerstva školství, které je zárukou vysokého standardu péče a předškolního vzdělání.
Týdenní kurzy na katamarán pro začátečníky i zkušené jachtaře
Týdenní kurzy na katamarán završené závěrečnou zkouškou organizuje společnost CZECH YACHT z Hodonína. Organizujeme jarní nebo podzimní kurzy pro začátečníky i zkušené jachtaře.
VIMU s.r.o.
Testování a certifikace výrobků Praha – nezávislé ověřování kvality produktů
Potřebujete nezávisle ověřit kvalitu výrobků vaší společnosti, než je uvedete na trh? Společnost TÜV-SÜD Praha nabízí testování a certifikaci výrobků podle mezinárodních norem a směrnic.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Základní devítileté vzdělávání pro děti od šesti let
Základní vzdělání od 1. – 9. třídy, školní klub, školní družina, jídelna i mateřská škola. ZŠ a MŠ Střítež nad Ludinou v okrese Přerov je škola pro všechny.
Základní škola a mateřská škola Střítež nad Ludinou, příspěvková organizace
Výzkumná stanice travin a olejnin
Výzkum a vývoj v oblasti přírodních, technických a společenských věd. Činnost technických poradců v oblasti zemědělství a přírodních věd. Hledáme výzkumného pracovníka se zaměřením na genové zdroje.
Středoškolské vzdělávání s maturitou – Klobouky u Brna
Den otevřených dveří na Městské střední odborné škole v Kloboukách u Brna. Přijďte se podívat a zjistit víc o naší škole! Bezplatné středoškolské vzdělání, možnost ubytování i stravování.
Městská střední odborná škola, Klobouky u Brna, nám. Míru 6, příspěvková organizace
Středoškolské vzdělávání s dětským domovem, péče o mladé matky
Dětský domov rodinného typu ve Velkých Heralticích. Možnost středoškolského vzdělání, internát, volnočasové aktivity i komplexní služby pro nezletilé matky či těhotné dívky.
Základní škola a mateřská škola Louka, okres Hodonín, moderně a funkčně zařízené třídy
Základní škola a mateřská škola Louka, okres Hodonín, jsme malotřídní škola s pěti ročníky ve třech třídách, jejíž součástí je školní družina a školní jídelna.
Vzdělávání dětí od šesti let v ZŠ Pelhřimov
Široká nabídka volitelných předmětů i zájmových kroužku v ZŠ Pelhřimov na ul. Komenského 1465. Nejkvalitnější základní vzdělání pro děti od 1. – 9. třídy.
Základní škola Zdechovice, školní vzdělání od 1. do 5. třídy, nabídka různých zájmových kroužků
Základní škola Zdechovice, okres Pardubice poskytuje vzdělání žákům I. stupně základní školy - od 1. až 5. ročníku.
Gymnázium Stříbro, škola umožňujícím optimální a všestranný rozvoj žáků
Naše gymnázium Stříbro se snaží vytvořit lidi, kteří jsou vybaveni všemi kompetencemi pro život ve společnosti, motivovaní k dalšímu studiu a k práci ve své profesi.
Gymnázium Písek – všeobecné vzdělávání od ukončené páté, sedmé a deváté třídy
Čtyřleté, šestileté i osmileté gymnázium v Písku. Klasické všeobecné vzdělání nebo rozšířená výuka francouzského jazyka. Přípravné kurzy pro Vás jsou k dispozici již od října.