Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Odborná střední škola a učiliště v Roudnici nad Labem
Výuční i maturitní obory v dopravních, sociálních i technických oborech, střední škola a učiliště Roudnice nad Labem, středoškolské studium pro vaše děti.
Pedagogický institut, vzdělávání pedagogů, eLearning, prezenční kurzy, vzdělávání ve školách
Náš pedagogický institut z okresu Havlíčkův Brod napomáhá s rozvojem občanské společnosti prostřednictvím kvalitního vzdělávání ve školách.
Pravidelné i jednorázové individuální či skupinové hlídání dětí
Starost a dozor nad Vašimi dětmi svěřte do rukou profesionálů v oblasti péče a vzdělání dětí. Individuální či skupinové hlídání dětí poskytuje v Olomouci Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka.
Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka Olomouc, s.r.o.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci a požární ochrana okres Cheb
Mám dlouholeté zkušenosti v oblasti BOZP a PO - jeho organizaci ve firmě, vedení dokumentace a školení zaměstnanců.
Základní škola Tachov, základní vzdělání dětí pro 1. a 2. stupeň, přírodovědný kroužek, klub ICT
Navštivte naší základní školu v Tachově, kde nabízíme základní vzdělání žáků pro 1. a 2. stupeň, školní jídelna, družina, tělocvična.
Pomaturitní tříleté denní i dálkové studium – obor sociální práce a pedagogika
Využijte možnost pomaturitního studia v oboru sociální práce a sociální pedagogika na Vyšší odborné škole sociální v Ostravě. Studovat můžete ve formě denního, dálkového nebo kombinovaného vzdělávání.
Škola tenisu pro děti - tenisová přípravka, minitenis, babytenis, výkonnostní trénink
Tenisový oddíl Sport Klub Zlín - Mladcová přijímá nové členy. Tenisová škola je určena pro děti různé věkové kategorie - přípravka, minitenis, babytenis až po výkonnostní trénink žáků.
Kubova školka pro štěňata a dospívající psy Mladá Boleslav, výcvik psů, poslušnost štěňat, nácvik
Kubova školka pro štěňata a dospívající psy se věnuje výcviku ovladatelnosti a poslušnosti štěňat a také dospívajících psů v Mladé Boleslavi.
Rodinná základní a mateřská škola Lovčice, předškolní a základní vzdělání pro děti
Základní a mateřská škola Lovčice se nachází u parku a za školou je vybudované dětské školní hřiště s herními prvky.
Distributor veterinárního zboží – od vývoje po výrobu
Veterinární výzkum, výroba a distribuce léčiv, farmakologie, vydavatelská a odborná činnost na poli péče o zvířata – to je BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s.
Vzdělávání v ekonomickém a obchodním směru
Chcete více rozvinou své vzdělání v oblasti ekonomie, obchodu, podnikání a propagace? Potřebujete pro svou práci znát nové trendy a zákony v této oblasti?
AV-economics, s.r.o.
Základní škola s prvním i druhým stupněm vzdělávání – okres Louny
Zprostředkovatel základního vzdělání pro děti v okrese Louny, základní škola s prvním i druhým stupněm, moderní a příjemné prostředí základní školy v Žatci, to nejlepší pro vaše děti.
Nabídka geotechniky a inženýrské geologie
Sháníte profesionální poradenství v oblasti těžby, zpracování a následného využití nerostných surovin?
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Gymnázium Jeseník, příprava ke studiu na vysokých školách a vyšších odborných školách
Gymnázium v Jeseníku je krajskou školou se všeobecným zaměřením a sportovní přípravou, 4 a 8 leté denní studium.
Studujte a vzdělávejte se odkudkoliv a kdykoliv!
Ještě celkem nedávno se mohlo studium, školení, trénink na dálku, zdát jako fikce, něco nepředstavitelného. Technologie a doba vše naštěstí posunula.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Základní škola, Hradec Králové - Pouchov, komplexní základní vzdělání od 1. po 9. třídu
Bezbariérová Základní škola, Hradec Králové - Pouchov je určena žákům s poruchami učení a pro tělesně postižené žáky, bezbariérový přístup a schodišťová plošina.
Základní škola, Hradec Králové - Pouchov, K Sokolovně 452
Vzdělávací instituce Základní škola Ořech – Praha Západ
První stupeň základního vzdělání v obci Ořech na okraji Prahy, vzdělávání 1-5. třídy, základní škola pro vaše děti v oblasti Praha - Západ.
Univerzální obor Obchodní akademie zaměřující se na ekonomické a finanční studium
Pro práci v oblasti ekonomiky, finančnictví či účetnictví je správnou volbou studium na Obchodní akademii a VOŠS v Ostravě - Mariánských Horách. Studujte univerzální obor Obchodní akademie.
Základní vzdělaní pro děti z Prahy a okolí
Základní škola zaměřená na výuku italského jazyka a ostatní jazyky, pražská základní škola, nejlepší vzdělání pro vaše děti v Praze 1.
Základní škola J. Gutha-Jarkovského
Základní škola Benešov – poskytovatel vzdělání pro vaše děti
Základní škola Benešov, vzdělávací instituce nabízející základní vzdělání ve Středočeském kraji, základní vzdělání pro vaše děti okres Benešov.
Stavební, technický dozor na stavbách, kontrola financování stavby, koordinátor BOZP - služby pro firmy, úřady, bytová družstva
Stavební dozor a technický dozor na stavbách i kontrolu financování stavby a služby BOZP pro firmy, družstva, úřady zajistí Lubomír Kocfelda. Služby poskytuje v regionu Zlín, Zlínském kraji.
Odborná školení zaměstnanců Nové Strašecí
Školení, rekvalifikační kurzy, kvalifikační oprávnění a průkazy. Odborná školení a poradenské služby, revize strojů a zařízení od společnosti Jan Šlegr ve Středočeském kraji.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Školení a přezkoušení řidičů VZV, vysokozdvižných, nízkozdvižných vozíků
Školení nových řidičů vysokozdvižných i nízkozdvižných vozíků, VZV všech tříd, školení a přezkoušení profesionálních řidičů zajišťuje firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Výuka plavání, kurzy plavání kojenců, batolat a těhotných žen Žďár nad Sázavou
Všem zájemcům o vodu nabízíme pořádání kurzů plavání pro kojence, batolata, děti a jejich rodiče, nabízíme plavání v bazénech i plavání dětí doma.