Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví a bezpečnosti práce - BOZP
Společnost Pavel Veselý poskytuje komplexní služby oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví a bezpečnosti práce - BOZP, vč. koordinátora BOZP na stavbách a požární ochrany (PO).
Diagnostika ramene - nově koncipovaný kurz! -  Praha - Termín: 13.5.2023
Zve Vás na nově koncipovaný kurz v Praze v termínu 13.5.2023 - Diagnostika ramene pod vedením lektora Bc. Tomáše Dvořáka - fyzioterapeuta. Garantem je paní PaedDr. Kateřina Marková.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Komplexní služby pro profesionální i rekreační plavbu, školící a výcvikové služby k vedení plavidla
Společnost Machart marine s.r.o. nabízí komplexní služby nejen pro profesionální, ale i rekreační plavu, včetně kurzů k vedení plavidla.
Škola potápění a potápěčský klub Devil Diving Cluz z Olomouce Vás naučí kráse potápění
Škola potápění a potápěčský klub Devil Diving Club z Olomouce nabízí potápěčské kurzy a školení pro sportovní potápěče i širokou veřejnost.
Škola potápění a potápěčský klub Devil Diving Club Olomouc
Mezigenerační centrum Julie Praha 5 - podpora a péče pro afatické osoby
Mezigenerační centrum Julie poskytuje kvalitní denní služby pro afatické osoby a seniory, kteří potřebují podporu v každodenním životě.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Motivační a prospěchová stipendia na SŠHS a VOŠ v Opavě – obory Pekař, Řezník-uzenář, Výrobce potravin
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava podporuje své nadané studenty formou motivačních a prospěchových stipendií. Studujte tam, kde si svých studentů váží.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Základní škola Žatec, Jižní 2777, komplexní základní vzdělání od 1. po 9. třídu
Základní škola v Žatci, Jižní 2777 poskytuje komplexní základní vzdělání od 1. po 9. třídu. Škola je členěna do sedmi pavilonů, jenž jsou propojené krytými spojovacími chodbami.
Škola pro dokonalé líčení, kde Vás naučíme jednoduše se líčit do práce i na večírek
Pro ženy, které se chtějí naučit líčit na různé události, má kosmetické studio 5R Studio přichystanou školu pro dokonalé líčení. Naučí Vás se orientovat v nejnovějších trendech v oblasti kosmetiky.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Vzdělávání v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva a daní
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s. se zaměřuje na vzdělávání v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva a daní jak pro účetní s praxí, tak i pro absolventy škol, či úplné začátečníky.
DR. JOHANNES BUSSMANN přebírá vedení společnosti TÜV SÜD AG
S účinností od 1. ledna 2023 byl novým předsedou představenstva společnosti TÜV SÜD AG jmenován Dr. Johannes Bussmann (53).
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Svářečská škola Hodonín, služby svářečského dozoru
Svářečská škola v Hodoníně poskytuje výběr z několika druhů svářecích kurzů. Nabízí také služby svářečského dozoru dle normy ČSN EN ISO 14731 příloha B.
Doškolovací kurzy svařování v ochranné atmosféře, elektrickým obloukem a dalšími metodami
Pro získání další odborné způsobilosti ke svařování probíhají u firmy RIVS s.r.o. v Ostravě doškolovací doplňkové kurzy svařování v ochranné atmosféře, elektrickým obloukem a dalšími metodami.
RIVS, s.r.o. Rekvalifikace a školení Ostrava
Studijní obor Vodohospodář – staň se budoucím pracovníkem veřejné správy nebo hydrolog
Máte kladný vztah k přírodě? Zajímá vás ekologie a láká vás představa budoucího povolání v přírodě? Tak to je studijní obor Vodohospodář ta správná volba.
Českomoravský svaz minipivovarů
Českomoravský svaz minipivovarů hájí zájmy svých členů a šíří dobré jméno českého piva.
Vzdělávání dětí a mládeže v oblasti ekologie, životního prostředí a ochrany přírody
Obecně prospěšná společnost Naučné středisko ekologické výchovy Kladno - Čabárna, o.p.s. se zabývá vzděláváním dětí a mládeže v oblasti ekologie, životního prostředí a ochrany přírody.
Socializační školka pro štěňata od 8. do 16. týdne věku, Mladá Boleslav
Veterinární centrum KUBOVA ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA A DOSPÍVAJÍCÍ PSY provozuje školku pro štěňata od 8. do 16. týdne věku v Mladé Boleslavi. Školka štěňatům zlepšuje socializaci a komunikaci.
Elektro školení dle vyhlášky 50/78 Sb. určené pro slaboproudaře, elektrikáře i revizní techniky
Institut vzdělávání a informací BAEL v Ostravě zajišťuje školení dle Nařízení vlády 194/2022 (dříve vyhláška 50/78 Sb.), které je určeno pro elektrikáře, slaboproudaře, revizní techniky a projektanty.
BAEL Jindřich Babarík
Široký výběr školení pro zákazníky - GINIS Standard, Express, kybernetická bezpečnost
Široký výběr školících programů v souladu s legislativními předpisy zajišťuje společnost Gordic z Jihlavy. GINIS Standard, Express a kybernetickou bezpečnost školíme pro zákazníky z Prahy i Ostravy.
Masérská škola AZ - profesionální masérské kurzy pro budoucí maséry
Masérská škola AZ z Pardubic je akreditované školící centrum, které poskytuje profesionální kurzy masáží pro budoucí profesionální maséry.
Bezpečnost ochrany na pracovišti, požární ochrana – revize hasících přístrojů
PREVOS servis s.r.o. je společnost z Hradce Králové, která se zabývá oblastí požární ochrany a bezpečnosti práce. Dodají Vám hasící přístroje a postarají se o jejich montáž a revizi.
Kulturní a společenské akce pro veřejnost a více jak třistatisíc knižních svazků k vypůjčení
Studijní a veřejná knihovna v Hradci Králové je moderní budova nedaleko centra, která poskytuje služby knihovnické, informační a poradenské.
Hudební výuka na klavír, housle, flétnu, saxofon a výtvarný, taneční kroužek na Soukromé ZUŠ D-MUSIC
Soukromá základní umělecká škola D-MUSIC s.r.o. z Kroměříže má pro Vaše ratolesti připravené umělecké kroužky v podobě hudební výuky na klavír, housle, flétnu a výtvarný a taneční kroužek.
Absolvujte kapitánský kurz a získejte mezinárodní průkaz pro vedení lodí na moři
Během kapitánského kurzu pořádaného v Chorvatsku si osvojíte, jak vést sportovní a rekreační plavidla na mořích. Získáte mezinárodní, neomezený průkaz.
VIMU s.r.o.
Výzkum a šlechtění pohanky seté – protizánětlivé účinky, vhodná pro bezlepkovou dietu
Zajímáte se o výzkum či šlechtění pohanky seté? Právě jste se dozvěděli, že trpíte celiakii, při které se musí striktně dodržovat bezlepková dieta? Víme o místě, kde se dozvíte plno informací.
Základní škola Pelhřimov, Na Pražské 1543, I. a II. stupeň
Základní škola Pelhřimov, Na Pražské 1543, příspěvková organizace poskytuje komplexní základní vzdělání pro I. i II. stupeň.