Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Maturitní obory na střední odborné škole formou denního i dálkového studia
Maturitní obory formou denního i dálkového studia propojují teorií s praxí a připravují žáky na vysoké školy. Přihlaste se na IUVENTAS - Soukromé gymnázium a střední odborná škola s.r.o. v Ostravě.
IUVENTAS - Soukromé gymnázium a SOŠ, s.r.o.
Manometry, tlakoměry Wika - prodej, servis a kalibrace od specialistů
Prodejem, servisem i kalibrací manometrů a tlakoměrů Wika se zabývá ostravská společnost Tertec s.r.o., která je specialistou na měřící a regulační techniku včetně jejího příslušenství.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Aplikovaný výzkum, zkušebnictví v resortu zemědělství, akreditovaná laboratoř, monitoring obilovin v ČR
VUKROM Kroměříž - zkoušení kvality obilovin a výrobků z nich. Laboratorní analýzy, komplexní posouzení kvality potravinářských obilovin i rozbory kontaminantů, monitoring obilovin.
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. Agrotest fyto, s.r.o.
Tipy na vánoční dárek  pro zaměstnance nebo teambuildingy pro firmy – zážitkové kurzy
Obdarujte své zaměstnance na Vánoce netradičním dárkem v podobě zážitkových kurzů pečení, vaření nebo čepování piva, které pořádá jazyková škola Prima lingua s.r.o. Kurzy jsou vhodné i na teambuilding
PRIMA LINGUA s.r.o. Jazykové kurzy, překlady, tlumočení
Semináře a vzdělávací akce s tématikou mezinárodního obchodu. Jihomoravský kraj.
Semináře a vzdělávací akce s tématikou mezinárodního obchodu organizuje Regionální hospodářská komora Brno, a to pro malé i střední podnikatele v Jihomoravském kraji.
Regionální hospodářská komora Brno RHK Brno
Školení o odborné způsobilosti elektro dle nařízení vlády 194/2022 Sb.
Školení o odborné způsobilosti elektro dle nařízení vlády 194/2022 Sb. Organizuje v okolí Opavy a Nového Jičína firma Rudolf Langer z Opavy.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Masérské kurzy, školení a semináře
Masérská škola AZ nabízí širokou škálu masérských kurzů, školení a seminářů. Získejte teoretické i praktické znalosti a dovednosti potřebné pro kvalitní a bezpečnou masáž.
Denní studium pedagogického lycea zakončené maturitní zkouškou pro všechny budoucí učitele
Pedagogické lyceum, denní studium, které zajistí IUVENTAS - Soukromé gymnázium a střední odborná škola s.r.o. v Ostravě, je zakončené maturitní zkouškou a připravuje žáky na studium na vysoké škole.
IUVENTAS - Soukromé gymnázium a SOŠ, s.r.o.
O společnosti TÜV SÜD Czech s.r.o: ochrana lidí, životního prostředí a majetku před riziky spojenými s technologiemi
Jsme zde, abychom vám poskytli zázemí a důvěru v technologie. V TÜV SÜD se specializujeme na ochranu lidí, životního prostředí a majetku před riziky spojenými s technologiemi.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Výzkum, vývoj nových zařízení na míru a technologických metod či postupů do praktického provozu
Firma PROSPECT spol. s.r.o. klade důraz na vývoj a výzkum. Zabývají se novými přístupy a zefektivnění stávajících technologických postupů, dále na vývoj nových zařízení na míru.
PROSPECT spol. s r.o.
Letní příměstský tábor plný zážitků pro Vaše děti
Letní příměstský prázdninový tábor 2024 pro děti z Olomouce, Prostějova a okolí pořádá Mateřská škola Kopretinka Olomouc. Děti si užijí spoustu legrace, budou jezdit po výletech a mít zážitky!
Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka Olomouc, s.r.o.
Vývojové a výzkumné centrum textilní a oděvní výroby, montáže konektorů a průmyslových dílů a součástek – možnost pronájmu externí
Firma DISTING s.r.o. z Dukovan provozuje vývojové a výzkumné centrum, kde jsou k dispozici speciální stroje nejen vývoj prototypů v textilní výrobě. Centrum pronajímáme i externím firmám.
DISTING s.r.o.
Vítejte na Střední zemědělské škole Chrudim: Vaše cesta k udržitelné budoucnosti
SZES Chrudim je nejen školou s bohatou historií, ale také moderním vzdělávacím centrem, kde se formují budoucí odborníci v zemědělství a ekologii.
Firemní školení na míru, firemní vzdělávání s kvalitními a ověřenými lektory,Brno
Firemní školení na míru a další vzdělávací akce s profesionálními lektory pro Vás zajití Regionální hospodářská komora Brno, která poskytuje kompletní vzdělávací kurzy pro firmy.
Regionální hospodářská komora Brno RHK Brno
Maturitní obor zdravotnického lycea Vás připraví na studium vysoké zdravotnické školy
Denní studijní maturitní obor zdravotnického lycea IUVENTAS - Soukromé gymnázium a střední odborná škola s.r.o. v Ostravě je určen pro všechny zájemce o studium medicíny na vysoké škole.
IUVENTAS - Soukromé gymnázium a SOŠ, s.r.o.
Kvalitní vzdělání pro děti od 3 do 15 let, základní a mateřská škola Brno
Soukromá Základní škola a mateřská škola Didaktis, s.r.o. poskytuje moderní, kvalitní a individuální vzdělání pro děti od 3 do 15 let v Brně.
Laboratorní analýzy a měření pro ochranu životního a pracovního prostředí - VÚHU
Společnost VÚHU - Výzkumný ústav pro hnědé uhlí nabízí kromě řešení problematiky těžby uhlí i laboratorní analýzy a měření pro ochranu pracovního a životního prostředí.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Nabídka rekvalifikačních kurzů – jeřábník, lešenář, práce ve výšce
Vzdělávacího střediska pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku prostřednictvím široké nabídky rekvalifikačních kurzů pomůže zajistit vaše uplatnění na trhu práce.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Nejlevnější Chorvatské kapitánské kurzy – získejte kapitánský průkaz za nejlepší cenu
Kapitánské kurzy v Chorvatsku za nejlevnější cenu pořádá firma VIMU s.r.o. z Hodonína. Získejte kapitánský průkaz pro vedení rekreačních a sportovních plavidel na moři za nejlepší cenu
VIMU s.r.o.
Doplňkové kurzy – masáž antistresová, protimigrénová, lymfodrenážní manuální a další kurzy
Rozšiřte svůj základní rekvalifikační kurz o další dovednosti! Vzdělávací centrum Jana Knittlová v Olomouci pořádá dvoudenní doplňkové kurzy v oblasti masáží a pedikúry.
Vzdělávací a kosmetické centrum Jana Knittlová Olomouc
Maturitní obor osmiletého gymnázia připraví studenty k přijímacím zkouškám na všechny typy vysokých škol
K přijímacím zkouškám na všechny typy vysokých škol připraví své studenty osmileté gymnázium IUVENTAS – Soukromé gymnázium a SOŠ s.r.o. v Ostravě. Studijní obor je zakončen maturitní zkouškou.
IUVENTAS - Soukromé gymnázium a SOŠ, s.r.o.
Stavební škola České Budějovice
Nevíte kam po základní škole a pocházíte z Českých Budějovic a okolí? Studium s perspektivním výhledem na dobré zaměstnání nabízí Střední průmyslová škola stavební.
Kurzy a školení pro chovatele zvířat, pracovníky zemědělských firem i studenty
Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. pořádá pro chovatele zvířat, studenty či pracovníky zemědělských firem odborné vzdělávací akce.
Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. VÚŽV
Odborně zaměřené školení jeřábníků a vazačů v Plzni –  zvyšte své šance na úspěch ve zdvihací technice!
Jsme předním poskytovatelem odborných školení jeřábníků a manipulační techniky. Zajistíme vám certifikáty pro váš úspěšný start v oboru zdvihací techniky.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Studium přírodovědného, zdravotnického a pedagogického lycea s individuálním přístupem
Studium pedagogického, zdravotnického a přírodovědného lycea, zakončeného maturitní zkouškou, a s individuálním přístupem umožňuje IUVENTAS - Soukromé gymnázium a SOŠ, s.r.o. v Ostravě.
IUVENTAS - Soukromé gymnázium a SOŠ, s.r.o.