Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Školení pracovníků elektro, školení zaměstnanců zakončené zkouškou
Školení pracovníků elektro pro firmy i jednotlivce dle vyhlášky 50/78 SB zajistí v Jihlavě ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl. Profesionální školení probíhá dvakrát měsíčně.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Střední průmyslová škola stavební se sídlem v Českých Budějovicích - základní kámen vaší kariéry ve stavebnictví
Střední průmyslová škola stavební otevírá dveře budoucím architektům, inženýrům a technikům. Přidejte se k nám a začněte budovat svou kariéru ve stavebnictví s předními odborníky.
Ovládněte umění maskérství a paruk s Petrem Fadrhonsem a Janou Zahrádníčkovou
Pod vedením Petra Fadrhonse a Jany Zahrádníčkové, dvou špičkových expertů v maskérství, se naučíte mistrovské techniky práce s parukami a líčením. Text:
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Strojnický průkaz na zemní stroje - školení strojníků
Školící středisko KNOTEK Vlčnov pořádá po celý rok školení strojníků pro firmy. Působí po celé ČR, nejen v lokalitě Uherské Hradiště. Vaši zaměstnanci mohou získat strojnický průkaz na zemní stroje.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Certifikujte své výrobky pro UK s odborníky ze Státní zkušebny strojů a.s.
Státní zkušebna strojů a.s. rozšiřuje své služby o certifikaci výrobků pro trh Spojeného Království Velké Británie a Severního Irska.
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
Kurzy němčiny v Brně i online, pro děti, mládež a dospělé
Naučte se německy s Österreich Institut Brno s.r.o., jazykovou školou, která nabízí kurzy němčiny pro děti, mládež a dospělé. Jsme certifikovaným zkušebním centrem pro mezinárodní zkoušky ÖSD.
Österreich Institut Brno s.r.o.
Referentské školení řidičů také online na našem webu
Kvalitní školení referentů Vám zajistí Školení řidičů Ostrava. V akreditovaném středisku školíme zaměstnance, kteří chtějí využívat vozidla pro pracovní činnost. Nyní možnost absolvovat online.
Školení řidičů Ostrava
Profesionální pogumování válců, kladek, kol, válečků i bubnů - kvalitně
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. s dlouhodobou tradicí v oblasti výzkumu, vývoje a výroby gumárenských a pneumatikářských výrobků Vám nabízí pogumování válců, kladek, kol, válečků a bubnů.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Školení včetně státní zkoušky elektromontér/ka fotovoltaických systémů – získejte konkurenční výhodu
Firma Ivo Tomeček z Ostravy pořádá školení a zkoušku elektromontér fotovoltaických systémů. Získejte osvědčení a konkurenční výhodu proti firmám bez potřebné profesní kvalifikace.
Ivo Tomeček Školení Ostrava
E-learningové kurzy v oblasti systémů řízení
Chcete se vzdělávat v ISO/IEC 27001, ISO 50001, nebo ISO 9001? E-learningové kurzy od e-ISO vám poskytují flexibilní, interaktivní a praktické studium. Získejte certifikát a zvyšte si kvalifikaci.
e-ISO, a.s.
Služby BOZP v oboru dopravy, logistice právě u nás
Školení řidičů Vám pomůže vytvořit metodiku při bezpečnosti a ochraně zdraví při práci (BOZP), konkrétně s tvorbou potřebné dokumentace, evidencí pracovních úrazů a další. Svěřte se nám profesionálům.
Školení řidičů Ostrava
Oddělení genetiky - výzkum a šlechtění speciálních kultivarů ječmene, pšenice a dalších obilovin
Oddělení genetiky Zemědělského výzkumného ústavu Kroměříž studuje a šlechtí speciální kultivary ječmene, pšenice i dalších obilovin s vysokou kvalitou a odolností.
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. Agrotest fyto, s.r.o.
Stelma spol. s.r.o,  -  Vaše cesta k úspěšným projektům a vzdělávání
Spolu s námi objevte svět projektové a dotační činnosti. Stelma spol. s.r.o. je odborným expertem v oblasti správy dotací a vzdělávacích programů, včetně dalších kvalitních a profesionálních služeb.
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Střední průmyslová škola mlékárenská, maturitní obory na SPŠM Kroměříž
SPŠM Kroměříž - Střední průmyslová škola mlékárenská každoročně otevírá pro absolventy ZŠ maturitní obory se zaměřením na potravinářství.
Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž VOŠP a SPŠM Kroměříž
Školení, přezkoušení svářečů, kurzy svařování elektrickým obloukem a plamenem
Svářečská škola KNOTEK Vlčnov pořádá kurzy svařování elektrickým obloukem a plamenem pro zájemce z regionu Uherské Hradiště. Pokud máte zájem o školení, přezkoušení svářečů, oslovte nás.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Přípravné kurzy a informace k přijímacím zkouškám na Gymnázium Kroměříž - vše pro uchazeče
Připravte se ke studiu na prestižním Gymnáziu Kroměříž. Využijte přípravné kurzy k příjimacím zkouškám z českého jazyka a matematiky a zvyšte šanci uspět. Žáci 5. i 9. tříd se mohou přihlásit do 19.1.
Gymnázium Kroměříž
Dny otevřených dveří na Gymnáziu Kroměříž - informace pro zájemce o studium
Gymnázium Kroměříž zve zájemce z řad studentů a rodičů na Dny otevřených dveří, prohlédnete si budovu a dozvíte se potřebné informace. Více se dozvíte na našich webových stránkách
Gymnázium Kroměříž
Svářečská škola pořádá školení svářečů - získejte svářečský průkaz
Svářečská škola KNOTEK Vlčnov pořádá pro zájemce v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště základní a opakovací školení svářečů. Získat svářečský průkaz může zdravotně způsobilá osoba starší 18 let.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Akreditovaná laboratoř pro zjišťování kvality obilovin
Pracoviště aplikovaného výzkumu v resortu zemědělství. Genetika a šlechtění obilnin, poradenství, laboratorní služby i autorizované zkušebnictví v Zemědělském výzkumném ústavu Kroměříž, s.r.o.
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. Agrotest fyto, s.r.o.
Kalibrace, údržba a školení od expertů Hanna Instruments Czech s.r.o.
Hanna Instruments Czech s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti kalibrace, údržby a technické podpory pro širokou škálu měřicích přístrojů.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Ski areál Hlubočky - lyžařská škola, lyžařské, snowboardingové kurzy
Pokud jste se rozhodli začít s lyžováním či snowboardingem a máte strach ze začátků na svahu, tak vám jistě pomůže naše lyžařská škola ve Ski areálu Hlubočky. Užijte si s námi pohodové kurzy.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Maturitní obory na střední odborné škole formou denního i dálkového studia
Maturitní obory formou denního i dálkového studia propojují teorií s praxí a připravují žáky na vysoké školy. Přihlaste se na IUVENTAS - Soukromé gymnázium a střední odborná škola s.r.o. v Ostravě.
IUVENTAS - Soukromé gymnázium a SOŠ, s.r.o.
Manometry, tlakoměry Wika - prodej, servis a kalibrace od specialistů
Prodejem, servisem i kalibrací manometrů a tlakoměrů Wika se zabývá ostravská společnost Tertec s.r.o., která je specialistou na měřící a regulační techniku včetně jejího příslušenství.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Aplikovaný výzkum, zkušebnictví v resortu zemědělství, akreditovaná laboratoř, monitoring obilovin v ČR
VUKROM Kroměříž - zkoušení kvality obilovin a výrobků z nich. Laboratorní analýzy, komplexní posouzení kvality potravinářských obilovin i rozbory kontaminantů, monitoring obilovin.
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. Agrotest fyto, s.r.o.