Sociální a zdravotní péči o seniory zajistí domovy důchodců a seniorů, penziony s pečovatelskou službou pro dlouhodobé i krátkodobé bydlení seniorů včetně bezbariérových přístupů s výtahem a vyškoleným personálem, celodenním servisem nebo asistenční službou pro seniory s hendikepem nebo sníženou soběstačností.

Domov seniorů Pohodlí, bydlení pro seniory, manželské páry
Pokojné bydlení pro mobilní i imobilní seniory, jednotlivce i manželské páry, kamarády, sociální péči, stravu a pomoc při každodenních úkonech zajišťuje Domov seniorů Pohodlí.
Hospicová komplexní péče pro nevyléčitelně nemocné pacienty v pokročilém stádiu nemoci
Kvalitní a citlivou péči vedoucí ke zmírnění důsledků onemocnění pacienta poskytuje zdravotnické zařízení Hospic Frýdek - Místek, p.o. Zajistíme, aby Vaši blízcí nebyli v posledních chvílích sami.
Rodinný dům pro seniory v Posázaví, domov s komplexní péčí
Domov pro seniory s komplexní sociální, zdravotní a ošetřovatelskou péčí, rodinný dům pro osoby starší 60 let v Posázaví poskytuje SEN pro SEN, s.r.o. v obci Čtyřkoly.
Domov pro seniory na Vyškovsku, kvalitní sociální péče
Pobytová sociální služba na Vyškovsku, Domov u zámku, z.s. pro seniory a osoby s Alzheimerovou chorobou, kvalitní péče s respektováním soukromí, stavování, aktivizační činnost.
Domovy pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna
Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna nabízí své sociální služby Domov klientům ve věku od 3 do 65 let se všemi stupni mentálního, tělesného i kombinovaného postižení.
Pobytový domov pro seniory Opočno - nepřetržité sociální a zdravotní služby
Nabízíme ubytovací služby pro seniory, nepřetržitě poskytujeme sociální i zdravotní služby, bezbariérový domov pro seniory - Domov pro seniory Jitřenka a Rudolf Opočno
Domov F. A. Skuherského, z. ú. Sociální služby pro seniory Opočno
Odlehčovací sociální pobytová služba pro seniory a osoby s mentálním postižením
O Vaše blízké v pokročilém věku i o osoby s mentálním postižením se ochotně postarají v instituci Centrum sociálních služeb Lukavec z okresu Pelhřimov. Staráme se o naše klienty s láskou a vlídností.
Sociální služba Praha - pro dospělé osoby s afázií po cévních mozkových příhodách nebo úrazech mozku
JULIE - Centrum denních služeb pro seniory a afatiky v Praze provozuje sociální službu pro dospělé osoby s afázií a klienty po cévních mozkových příhodách, úrazech mozku formou denního stacionáře.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Sociální služby pro dospělé s Alzheimerovou chorobou a stařeckou demencí
Ubytování se sociálními službami pro dospělé a seniory s Alzheimerovou chorobou, stařeckou demencí a duševními nemocemi zajišťuje Domov Kunšov s.r.o., okres Strakonice.
Pravidelné logopedické terapie a odborná péče o seniory se sníženou soběstačností Praha 5
JULIE - Centrum denních služeb pro seniory a afatiky nacházející se v útulné vilce na Praze 5 nabízí seniorům se sníženou soběstačností pravidelné logopedické terapie a odbornou péči.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Penzion s pečovatelskou službou, ubytování seniorů, denní stacionář
Penzion s pečovatelskou službou pro ubytované seniory či pomoc v domácnostech, denní stacionář, sociální péči zajišťuje centrum služeb pro seniory Horizont, Praha 6.
Péče o seniory a afatiky Praha – denní centrum pro starší generaci a odborná péče logopeda
Pokud máte ve svém okolí seniora nebo afatika, který během dne ocení společnost ostatních aktivních lidí ve stejném věku v prostředí pražské vilky se zahradou, navštivte Mezigenerační centrum JULIE.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Ubytování pro seniory v domově se sociální a zdravotní péčí, zodpovědná ošetřovatelská činnost, Louny
Příjemné bydlení pro aktivní seniory, ale i ty, kteří trpí Alzheimerovou chorobou či jiným druhem demence Vám poskytne Domov pro seniory U Pramene Louny, příspěvková organizace.
Domov pro seniory v Ostravě, kvalitní péče s individuálním přístupem
Domov pro seniory, kvalitní péče pro osoby se sníženou soběstačností či hendikepem, individuální přístup s respektováním soukromí nabízí KOUSEK NEBE s.r.o., Ostrava.
Sociální služby, chráněné bydlení a dílny pro osoby zdravotně postižené, okres Děčín
Sociální služby, chráněné bydlení a sociálně terapeutické dílny pro osoby mentálně i tělesně postižené poskytuje Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna.
Penzion domov pro seniory bydlení pro důchodce domov důchodců Liberec
Provozujeme soukromé zařízení pro dlouhodobé i krátkodobé bydlení seniorů s celodenním stravováním - Penzion pro seniory Atrium Liberec
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Domov důchodců Liberec domov bydlení pro seniory Jablonec.
Jsme soukromé zařízení pro dlouhodobé i krátkodobé bydlení seniorů.Poskytujeme kvalitní a celodenní péči s ubytováním a stravou.
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Denní péče o seniory Praha - v krásném prostředí vily se zahradou
Aktivně strávený čas s možností individuální logopedické péče pro mladší a starší seniory v příjemném prostředí vily se zahradou nabízí Mezigenerační centrum Julie.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Centrum denních služeb pro pro seniory Praha 5 - pro dospělé trpící poruchou řečových funkcí (afatikům)
Představujeme Vám - Centrum denních služeb pro seniory na Zbraslavi, který se nachází ve vile v ulici Elišky Přemyslovny č.p. 445.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Mezigenerační centrum Julie - Centrum denních služeb pro dospělé a seniory a mateřská škola logopedická
Představujeme Vám Mezigenerační centrum Julie. Máte v péči blízkého člověka, ale kvůli pracovnímu vytížení se o něj nezvládáte postarat během celého dne?
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Pečovatelská služba, domov pro seniory Ostrava
Hledáte v Ostravě pečovatelskou službu, která se výborně postará o Vašeho rodinného příslušníka? Pečovatelská služba KOUSEK NEBE s.r.o. se sídlem v Ostravě nabízí sociální služby pro seniory a pro osoby od 27 let, jejichž zdravotní stav vyžaduje nepřetržitý dohled. Zajistíme pobyt v Bytovém domě s celodenní stravou, vypereme, vyžehlíme Vaše ...
Penzion ubytování pobyt domov pro seniory důchodce Liberec Jablonec nad Nisou
Penzion a domov pro seniory ATRIUM Liberec. Kvalitní a cenově přijatelné bydlení pro seniory poblíž centra Liberce. POSKYTUJEME: - krátkodobé i dlouhodobé pobyty pro seniory, důchodce, dlouhodobě nemocné staré občany. UBYTOVÁNÍ: Kapacita penzionu 50 lůžek. - Jednolůžkové,dvojlůžkové a třílůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a ...
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Penzion pro seniory Vysočina
Penzion pro seniory Krahulov, se nachází na Vysočině. Jsme soukromé zařízení a poskytujeme kvalitní ubytování a služby. Můžeme Vám nabídnout ubytování v dvoulůžkových a jednolůžkových bytech 1+kk pro seniory z celé České republiky s celkovou kapacitou 16 míst. Penzion pro seniory najdete v klidné části obce Krahulov nedaleko Třebíče. Penzion ...
Ubytování pro seniory Vysočina
Penzion pro seniory Krahulov, okr. Třebíč na Vysočině nabízí ubytování pro seniory, důchodce. Nový penzion v lokalitě blízko Třebíče nabízí: -bezbariérové prostory s výtahem -ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových bytech 1+kk -non-stop péče školenými pracovníky -terasu pro pobyt v letních měsících -krásné prostředí se ...
Penzion pro seniory Třebíč, Vysočina
Penzion pro seniory Krahulov, okr. Třebíč, je soukromé zařízení, které poskytuje kvalitní ubytování a služby. Nabízíme ubytování v dvoulůžkových a jednolůžkových bytech 1+kk pro seniory z celé České republiky s celkovou kapacitou 16 míst. Penzion pro seniory se nachází v klidné části obce Krahulov nedaleko ...