Elektřina a plyn patří k hlavním a nepostradatelným zdrojům elektrárny a výsledky provozu a produkce elektráren a plynáren. V případě elektráren jde o elektrárny tepelné, jaderní a vodní nebo alternativní jako větrné, fotovoltaické či geotermální. Mezi další služby patří výstavba, revize a opravy soustav, těžba, výkup a prodej energií a další.

PRE PLYN FIX – jistota stálé ceny plynu na 2 roky dopředu
Obáváte se růstu cen plynu a zvýšení nákladů na vytápění a vaření? Se službou PRE PLYN FIX od Pražské energetiky a.s. si můžete ceny zafixovat až na dva roky dopředu.
PREekoproud – elektřina od Pre
Zajímá Vás dopad spotřeby elektrické energie Vaší domácnosti na přírodu? Pak zavítejte na stránky PREekoproud od společnosti Pražská energetika a.s. a vyberte si šetrné řešení odběru elektřiny.
Napuštění bazénů, rozvoz vody do bazénů Praha
Společnost Agentura Hřivna Barrandov, nabízí napuštění bazénů a rozvoz vody do bazénů.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Energetické systémy spotřebitelů a průmyslových subjektů
Společnost ELTODO a.s. se sídlem v Praze nabízí své služby vybudování energetických systémů všem spotřebitelům a subjektům, jako jsou letiště, železnice, metro nebo průmyslové budovy.
Výroba a rozvod tepla, provoz kotelen, montáž měřidel a ventilů, Rakovník
Výroba, rozvod a dodávka tepla, provoz kotelen, montáž měřidel a ventilů, havarijní servis a další služby pro Vás zajistí společnost Tepelné zásobování Rakovník, spol. s r.o..
Výpočet ceny plynu snadno a rychle - Levnější plyn pro naše zákazníky
Chcete si nezávazně spočítat útratu nebo zkontrolovat účet za plyn? Pak využijte snadný výpočet ceny plynu pomocí "kalkulačky plynu".
Desinfekce vody pomocí UV záření Praha – čistá voda bez chemické úpravy
Čistou vodu bez choroboplodných zárodků a negativních vlivů chemikálií garantuje systém desinfekce vody pomocí UV záření od společnosti Ing. Stanislav Vacík – HARSOFT z Prahy.
Realizace teplovody, horkovody, parovody-venkovní rozvody tepla
Venkovní rozvody tepla realizuje po celé ČR firma Pipemont z regionu Zlín. Dodáme na klíč teplovody, horkovody, parovody.
Elektřina bez omezení - levná dodávka energie s osobním přístupem
Elektřinu bez omezení vám garantuje společnost Right Power a.s., která dodává levnou energii, díky které ušetříte a to vše s osobním přístupem, který vás přesvědčí o kvalitách této firmy.
Dlouhodobý dodavatel plynu s lidským přístupem a programy na míru
Dlouhodobým dodavatelem plynu, který má navíc lidský přístup a nabízí spoustu různých programů na míru je společnost Right Power a.s. organizační složky.
Dodavatel elektřiny a plynu – výhodná cena pro firmu i domácnost
Dodavatelem elektřiny a plynu, u kterého máte jistotu výhodné ceny pro firmy i domácnosti, je společnost RIGHT POWER, a.s., organizační složka nabízející také široký sortiment asistenčních služeb.
ELEKTROTRANS – komplexní služby v oblasti vedení elektřiny 110, 220 a 400 kV
Ráno vás vzbudí budík. Svůj den začínáte přípravou kávy nebo čaje. Po ranní sprše si vyfoukáte vlasy fénem, dámy popřípadě vyžehlí žehličkou.
Projekty, projektová dokumentace, elektrická energie, Praha
Dovedete si představit svůj život bez elektřiny? My také ne. Pro to, aby vám elektřina dobře sloužila, je tu společnost ELEKTROTRANS.
Dodávka levného plynu po celé republice
Nejste spokojeni se svým dodavatelem zemního plynu díky vysokým cenám? Spolehlivá společnost Energie2 se stane vašim oblíbeným a férovým dodavatelem levného zemního plynu. Proč si vybrat právě Energie2? - O mnoho nižší náklady - Nadstandartní zákaznický servis - Pravidelné přehledné informace o tom, za co přesně ...
Garance nižší ceny elektřiny od Energie2, a.s.
Chtěli byste ušetřit na energiích, které jsou čím dál tím dražší? Neváhejte zvolit alternativního dodavatele pro celou Českou republiku, a to společnost Energie2. Dodáváme elektrickou energii do všech sektorů, a to jak pro domácnosti, tak pro komunální či podnikatelský sektor. Proč je byste si měli vybrat právě nás? - Výrazná ...
KLASIK mini -  levná elektřina pro domácnosti
Balíček KLASIK mini pro odběr elektrického proudu pro Vás připravila akciová společnost Energie2. Tento produkt s jedním tarifem pro domácnost je vhodný na odběrná místa bez elektrického vytápění anebo ohřevu vody. Sazba D01d se hodí pro místa s nízkou spotřebou energie, jako jsou víkendové chaty nebo garáže. Pokud si chcete náš produkt ...
Dvoutarifní produkt elektřiny - DUO
Balík DUO pro elektřinu do domácnosti prodává akciová společnost Energie2. DUO dvoutarifní produkty se dělí na dva druhy: D25d - hodí se do míst s elektrickými akumulačními spotřebiči a nízkou spotřebou elektřiny. Pásmo nízkého tarifu je alespoň osm hodin denně. Délku vysokého a nízkého tarifu si řídí provozovatel distribuční soustavy. D26d ...
Úspora elektřiny – rady a tipy
Úspora elektřiny nebo plynu je velké téma snad každé domácnosti, která se jenom trochu zajímá o své finance (a životní prostředí). Proto vám přinášíme několik tipů a triků, jak je možné úspory elektřiny dosáhnout. - dobrá tepelná izolace domu / bytu, a to z hlediska obvodových zdí, střechy i podlahy je základ úspory elektřiny v případě, že ji ...
Dodávky, montáže, opravy a rekonstrukce distribučních sítí - služby nejsou jen pro energetické společnosti
Chcete kompletní servis včetně montáže a možnosti oprav či rekonstrukcí? Obraťte se na společnost ELEKTROMONTÁŽE, která se již několik let v této oblasti pohybuje.
Elektromontáže Střední Čechy - kompletní služby, nové přípojky, rekonstrukce, opravy
Distribuce plynu, energií i odborné elektromontáže, to i mnohem více vám nabízí společnost ELEKTROMNOTÁŽE. Na trhu působíme již od 1990.
Výhodná elektřina pro obce a města uleví rozpočtu - Praha
Obce a města řeší každý rok ten samý problém. Jak vyjít s omezeným rozpočtem a kde ještě ušetřit? My ve společnosti Energie2 máme řešení. Díky nám už totiž nemusíte utrácet horentní sumy za elektřinu, nabízíme totiž levnou elektřinu pro obce i města všech velikostí. Úspory za osvětlení, provoz budov, úřadů i obecních sportovišť tak nikdy nebyly ...
Klasik max - levná elektřina pro domácnosti
Balík služeb KLASIK max pro odběr elektřiny nabízí Energie2, a. s. Skupina služeb D02d s jedním tarifem se hodí do míst bez elektrického vytápění a ohřevu vody především tam, kde je spotřeba elektřiny vyšší, jako jsou rodinné domy či déle obývané chaty. Vhodný je také na odběrná místa s elektrickými spotřebiči z běžného provozu ...
Elektřina pro firmy pomáhá šetřit náklady - Praha
Je elektřina pravidelně nejnákladnější položkou vašeho firemního rozpočtu? Ve společnosti Energie2 známe možnost, jak můžete za elektřinu výrazně ušetřit. Stačí nám svěřit své požadavky a my vám nastavíme odběr elektřiny přesně tak, jak potřebujete. I elektřina pro firmy tak díky nám může být výhodná. Elektřina pro firmy výhodně a bez ...
Dvoutarifní produkt elektřiny - Max
Kvalitní elektřinu Vám v balíčku služby MAX dodá akciová společnost Energie2. Tento produkt s dvěma tarify se hodí na místa s elektrickými akumulačními spotřebiči nebo hybridy pevně nainstalovanými do budovy. Elektřina se zde užívá na vytápění, ohřev užitkové vody a na vaření. Pásmo Nízkého tarifu je kolem šestnácti hodin denně a během tarifu ...
Elektřina pod jednou střechou
Elektřinu pod jednou střechou Vám přináší firma Energie2, a. s. na Praze 6. Nabízíme dodávky elektřiny do sektorů: - domácností - obcí a měst - podniků. Pro každý sektor máme speciální balíčky služeb: - DUO - MAX - tepelná čerpadla - KLASIK - Víkend - ...