Elektřina a plyn patří k hlavním a nepostradatelným zdrojům elektrárny a výsledky provozu a produkce elektráren a plynáren. V případě elektráren jde o elektrárny tepelné, jaderní a vodní nebo alternativní jako větrné, fotovoltaické či geotermální. Mezi další služby patří výstavba, revize a opravy soustav, těžba, výkup a prodej energií a další.

Plnění bazénů a studní – dovoz vody do druhého dne
Dovoz pitné vody v cisternách k plnění bazénů a studní již do druhého dne Vám zajistí v Praze a Středních Čechách Agentura Hřivna Barrandov.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Provoz kotelen v Rakovníku, výroba, rozvod a rozúčtování spotřeby tepla, Středočeský kraj
Spolehlivou dodávku elektrické energie i tepla Vám zajistí energická společnost Tepelné zásobování Rakovník, spol. s r.o. Postaráme se o to, abyste se doma cítili příjemně a vše fungovalo tak, jak má.
Výroba a distribuce tepelné energie – provoz a servis plynových kotelen
Výrobou a distribucí tepelné energie se zabývá společnost Prometheus, energetické služby, a.s. z Prahy, která staví, provozuje a stará se o servis a monitoring plynových i neplynových kotelen.
Teplárenská společnost, dodavatel tepla a teplé vody, stabilní ceny
Teplárenská společnost Jablonecká energetická a.s. je stabilním a největší dodavatel tepla a teplé vody pro jablonecké firmy, domácnosti, školy a městské objekty.
Provozování vodovodů a kanalizací pro veřejnost na Opavsku
Společnost Jiří LENART s. r. o. provozuje vodovody a kanalizace pro veřejnou potřebu v Opavě a okolí.
Údržba vodovodů a kanalizační sítě na Šlapanicku, realizace optimální kanalizační sítě
S chytrým řešením jak zvýšit ochranu přírody přichází společnost Svazek obcí pro vodovody a kanalizace Šlapanicko ze Šlapanic. Propojíme obce do moderní a kapacitní kanalizační soustavy.
Plynové kotle a plynové spotřebiče? Pražská Plynárenská vám s výběrem poradí
Plynové kotle a plynové spotřebiče vám mohou při správném užívání ušetřit nemalé výdaje za energie. Nutné je ale věnovat jejich výběru pozornost a zvolit ty plynové spotřebiče, které potřebujete.
Plánované výluky a havárie vodovodů a kanalizací – aktuální informace
Mapu a aktuální přehled o plánovaných výlukách a neočekávaných haváriích vodovodů a kanalizací přináší na svých stránkách Severočeské vodovody a kanalizace.
Online rezervace návštěvy v Pražské plynárenské, a. s.
Věděli jste, že pokud potřebujete navštívit obchodní kancelář Pražské plynárenské, a. s. můžete se zcela vyhnout čekání?
Krkonošké vodovody a kanalizace, správa vodovodů a kanalizací
Provoz, údržbu, opravu, výstavbu a rekonstrukci vodovodů a kanalizací, přípojek, výkopové práce, dodávku pitné vody zajištují Krkonošké vodovody a kanalizace společnost KrVaK s.r.o.
Smluvní partner a kontaktní místo Skupiny ČEZ Dobřichovice
Firma ELEKTROMONTÁŽE s.r.o. v Dobřichovicích rozšiřuje své služby zákazníků a stává se kontaktním místem a smluvním partnerem Skupiny ČEZ, včetně poradenství při vyplnění formulářů.
Distribuce a dodávka elektrické energie, elektromontážní práce
Distribuce elektrické energie, dodávka elektřiny, elektromontážní práce, projekci, opravy, servis, revize elektrozařízení realizuje společnost ELPRO - DELICIA, a.s.
ELPRO - DELICIA, a.s.
Energetická řešení Praha - energie zdarma dostupná pro jednotlivce i firmy
Rozčilují Vás vysoké účty za energie? Společnost SILVER PLANET s.r.o. se sídlem v Praze přináší jednotlivcům i formám řešení ve formě energetických řešení a úspor za energie.
Projektová dokumentace, vyjadřování Středočeské vodárny - vodárenské stavby
Veškeré vodárenské a kanalizační vyjadřování k projektové dokumentaci, tzv. vyjadřovačky od Středočeských vodáren zařídíte v Kladně. Vyjádření jsou bezplatná.
Montáže a opravy distribučních sítí kabelových i venkovních Dobřichovice - pro NN i VN
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z okolí Dobřichovic se zabývá montáži a opravami distribučních sítí kabelových i venkovních pro vysoké i nízké napětí.
Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) – podmínky získání a využití
Patříte mezi subjekty s povinností zpracování PENB? Pokud si nejste jisti a požadujete o Průkazu energetické náročnosti budovy více informací, kontaktujte Prometheus, energetické služby, a.s. z Prahy.
Odborné služby v oblasti energetiky – od specialistů v oboru
Společnost Prometheus, energetické služby, a.s. z Prahy nabízí svým klientům odborné služby v oblasti energetiky. Naši specialisté v oboru Vám pomohou nalézt optimální řešení Vašich problémů.
Projekty energetických úspor (EPC) na klíč – optimalizace bez navýšení nákladů
Přemýšlíte nad efektivním energetickým hospodařením a nemůžete zvyšovat současné provozní náklady? Řešením je projekt energetických úspor (EPC) na klíč od Prometheus, energetické služby, a.s. z Prahy.
Poradenství a konzultace v oblasti energetiky – zajistí Vám značné úspory
Přemýšlíte, jak dlouhodobě snížit náklady Vaší společnosti? Pak se obraťte na profesionály ze NEONPOWER s.r.o. se sídlem v Praze, kteří se zabývají poradenstvím a konzultacemi v oblasti energetiky.
Výroba a rozvod tepla, vodoinstalatérské a topenářské práce včetně montáží měřidel a ventilů
Komplexní a spolehlivé služby v oblasti tepelného zásobování Vám poskytne společnost Tepelné zásobování Rakovník, spol. s r.o. Výroba a rozvod tepla za velmi příznivé ceny.
Řízení teplárenských soustav Liberec - nabízíme komplexní dodávky na klíč
Poskytuje služby v teplárenství na mnoha úrovních od dispečerských systémů přes měřiče tepla po velké výměníkové stanice - APPLIC spol. s r.o. Liberec
Severočeské vodovody a kanalizace pro Ústecký, Liberecký a Středočeský kraj -  linka 840111111; 601267267
Zákaznická a havarijní linka Severočeských vodovodů a kanalizací 840 111 111, 601267267 funguje pro dotazy a nahlášení poruch v oblastech Ústeckého, Libereckého a Středočeského kraje.
Plyn od PRE – programy s fixací cen i bez fixace
Potřebujete k vaření a topení plyn? Dodavatel planu Pražská energetika a.s. umožňuje zákazníkům volbu programů s fixací cen nebo bez. Plyn od PRE je služba na míru zákazníkům.
Elektřina od PRE – zelená elektřina šetrná k životnímu prostředí
Šetřete životní prostředí a vyberte si z nabídky produktů odběru zelené elektřiny od PRE od společnosti Pražská energetika a.s.
Aplikace Moje Pre od Pražské energetiky, a.s. - spravujte svůj účet snadno a online
Pohodlná nová aplikace Moje Pre pro klienty Pražské energetiky a.s. Vám díky snadné a bezplatné registraci a online obsluze Vašeho účtu ušetří mnoho času.