Elektřina a plyn patří k hlavním a nepostradatelným zdrojům elektrárny a výsledky provozu a produkce elektráren a plynáren. V případě elektráren jde o elektrárny tepelné, jaderní a vodní nebo alternativní jako větrné, fotovoltaické či geotermální. Mezi další služby patří výstavba, revize a opravy soustav, těžba, výkup a prodej energií a další.

Dovoz vody do studny Praha - aktuální rychlé řešení -  termín dovozu i ze dne na den!
Hladina podzemních vod nepříjemně klesá.I tam, kde je nedostatek vody ve studni/vrtu novinkou, nastává kritická situace, kohoutek „zachrchlá“ a voda neteče.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Decentralizovaná výroba energie Kralupy nad Vltavou, ukládání energie, záložní napájení
Decentralizovaná výroba energie Kralupy nad Vltavou, ukládání energie, záložní napájení, baterie pro dopravní techniku, trakční bateriové systémy, dobíjecí infrastruktura pro elektromobilitu.
IBG Česko s.r.o. Energetická řešení
Rekonstrukce distribučních sítí venkovních i kabelových pro NN i VN a trafostanice
Firma ELEKTROMONTÁŽE s.r.o. v Dobřichovicích nabízí rekonstrukce distribučních sítí venkovních i kabelových v hladinách NN i VN zkušenými profesionály v oboru.
Komplexní dodávky automatizace budov
Inteligentní řízení budov, komfort a bezpečnost i energetická efektivita. Poradenství, projektování, realizaci zakázek i servis se zajištěnou úsporou energie Vám poskytne BUILDSYS, a.s. z Brna.
Služby v oblasti výroby tepla - výstavba nových kotelen Praha
Výstavbou nových kotelen na klíč s využitím moderních technologií včetně projektové podpory se zabývá společnost Prometheus,z Prahy a to v návaznosti na poskytování služeb v oblasti výroby tepla.
Výstavba elektrického vedení NN a VN, veřejného osvětlení
Distribuční síť nízkého a vysokého napětí v podobě nadzemního či kabelového vedení, trafostanice a veřejná osvětlení pro Vás zrealizuje Energetika Boskovice spol. s r.o.
Výroba, distribuce tepla, elektřiny, energetické úspory EPC Praha, elektřina pro domácnosti, podniky
Výroba, distribuce tepla, elektřiny, energetické úspory EPC Praha, elektřina pro domácnosti a podniky, teplo vyrábíme z různých paliv a využíváme také geotermální vodu.
ENETIQA a.s.
Investice v energetice, úspora a prodej energie
Výroba energií z obnovitelných zdrojů, úspora energií a investice. Kompletní servis pro energetický sektor, provoz vodních a fotovoltaických elektráren v ČR i na Slovensku.
GEEN Holding a.s.
Kotelny, stavba kotelen, dodávka a prodej tepla pro domácnosti i firmy
Společnost Prometheus, energetické služby, a.s. z Prahy nabízí své služby návrhů a výstavby kotelen, jejich rekonstrukcí a zajištění dodávky a prodeje tepla domácnostem i firmám.
Výroba a dodávka pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod, akreditovaná laboratoř Kroměříž
Výroba a dodávka pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod, akreditovaná laboratoř, poskytujeme nepřetržité služby - Vodovody a kanalizace Kroměříž, a.s.
Výroba a rozvod tepla, rekonstrukce a provoz kotelen, výroba elektřiny, topenářství Rakovník
Výroba a rozvod tepla, vodoinstalatérství, topenářství, montáž měřidel, výroba elektřiny, poskytování technických služeb a specializovaný maloobchod a velkoobchod - Tepelné zásobování Rakovník
Energetický outsourcing pro elektrárny, teplárny i tepelné výměníky, servis a údržba
Profesionální energetický outsourcing s kompletním managementem projektů se zabývá společnost AUTCOM Příbram s.r.o. Zajišťujeme veškeré poradenské a technické služby na poli energetiky a průmyslu.
Slevy na zájezdy, levnější dovolená a další bonusy díky dodavateli plynu nebo elektřiny
Levnější dovolenou a výrazné slevy na zájezdy můžete získat díky věrnostním programům dodavatelů plynu nebo elektřiny. Stačí využít výhod Zákaznické karty od společnosti Pražská plynárenská, a.s.
Technická podpora v jaderných elektrárnách, diagnostické systémy, bezpečnost a údržba
Inženýrské služby v oblasti jaderné energetiky poskytuje společnost TES s.r.o. z Třebíče. Zajišťujeme bezpečnost a zlepšujeme podmínky provozu v jaderných elektrárnách v ČR, Rusku i na Slovensku.
Ušetřete za energie – levný plyn a elektřina pro domácnosti a firmy
LAMA energy a. s. se sídlem v Hradci nad Moravicí se zabývá distribucí, prodejem a dodávkou levného zemního plynu a elektřiny po celé České republice i na Slovensku.
Dodávky plynu od ČEZ Dobřichovice - žádosti o připojení, převod, ukončení odběru
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z okolí Dobřichovic jsou kontaktním místem společnosti ČEZ pro dodávky plynu. Smluvním partnerem jsou již od roku 2005.
Služby SčVK v regionech Ústeckého a Libereckého kraje
Severočeské vodovody a kanalizace a.s. zajišťují komplexní služby v regionech Ústeckého a Libereckého kraje jako dodávka pitné vody, odvod a čištění odpadních vod.
Distribuce tepelné energie, výroba elektřiny pro průmyslové podniky a obyvatele i města
Výrobu a dodávku elektřiny zajišťuje společnost MVV Energie CZ a.s. sídlící na Praze 5 v Radlicích. Poskytujeme tepelnou energii včetně odborného energetického poradenství.
ENETIQA a.s.
Vodovody a kanalizace Nymburk, provozování vodovodů a kanalizací, kontrola kvality vody
Revize, zkoušky a poradenství v oblasti vodovodů a kanalizací poskytuje společnost Vodovody a kanalizace Nymburk, a.s. Poradíme si s tlakovými nádobami, zdvihacím i elektrickým zařízením.
Zákaznická karta Pražské plynárenské šetří Vaši peněženku i čas
Patříte mezi spokojené zákazníky společnosti PRAŽSKÁ PLYNÁRENSKÁ, a. s.? Pak nezapomeňte využívat služby Zákaznická karta, která v rámci výhod a slev partnerské sítě šetří Váš čas i peněženku.
Kanalizační přípojky Kladno – čištění a odstraňování nečistot
S čištěním kanalizačních přípojek v Kladně Vám pomůže firma Středočeské vodárny. Jednou z jejich mnoha činností je i řešení problému s kanalizační přípojkou. Tento problém může postihnout každého z nás a je nutné ho rychle řešit. Stačí zavolat a firma pošle tlakový vůz. Zajišťují i další služby spojené s kanalizací: -čištění dešťových ...
Pravidelná měření spotřeby a odečty na odběrových místech s vodoměry Kladno
Středočeské vodárny a.s. se sídlem v Kladně provádí pravidelné odečty a měření spotřeby vody na odběrových místech vody s vodoměry pro účely vyúčtování vodného a stočného.
Vodovody a kanalizace pro firmy a domácnosti
Realizujeme domovní přípojky, vodovody a kanalizace, provádíme zemní a výkopové práce a nejrůznější povrchové úpravy - ZIPR s.r.o. Kolín
Prodej a distribuce tepla – teplo do domácností a firem bez starostí
Společnost Prometheus, energetické služby a.s. se sídlem v Praze zajišťuje prodej tepla, jeho distribuci a návrhy a realizace optimálních dodávek energií a tepla již více než 20 let.
Elektřina a plyn od jednoho dodavatele Praha - PRAŽSKÁ PLYNÁRENSKÁ, a. s.
Máte dost vysokých cen za plyn? A co elektřina? Hledáte v Praze cenově výhodnějšího, spolehlivějšího dodavatele?