Uhlí je známé jako pevné palivo určené pro účel vytápění a ohřev vody v kotlích a kamnech. Jde o hořlavou horninu získanou těžbou v povrchových a hlubinných dolech. Z nabídky dodavatelů si můžete vybrat uhlí hnědé, černé, hnědo-černé, antracit a lignit a využít služby osobního odběru či dovozu na místo určení.

Nakupujte výhodně Bílinské uhlí, balené uhlí
Prodej značkového Bílinského uhlí za mimořádné ceny - OLVAN PALIVA s.r.o. Náchod
Prodej koksu, černého a hnědého uhlí prvotřídní kvality
Koks, palivové dříví, černé a hnědě uhlí to vše ve vysoké kvalitě Vám v oblasti Jemnice prodá včetně dovozu firma BOŠ spol. s r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Maloobchodní prodej uhlí, briket a palivového dříví z dolu SD Bílina – Ledvice
Nakupujte výhodně z našich skladů uhlí, brikety, palivové dříví - Uhlí přivezeme a složíme do sklepa pomocí pásového dopravníku - Uhelné sklady Hlinsko
Kontejnerová doprava - převoz nejen sypkých materiálů
Sháníte kamenivo nebo potřebujete zajistit převoz (nejenom) sypkých materiálů - s tím vším vám poradí společnost Josef Velocha. Provádí totiž jak rozvoz sypkých materiálů, tak i odvoz suti kontejnery.
Aktuální akce – jarní slevy ledvického hnědého uhlí
Jako každý rok nabízíme jarní slevy ledvického hnědého uhlí – nízké ceny!!! - Uhelné sklady a kovošrot Páblovi z Jaroměře.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Prodej uhelných paliv - sklad palivového dřeva, briket, uhlí, koksu
Na prodej uhelných paliv se zaměřuje firma T.U.S. s.r.o. na Třebíčsku - navštivte náš sklad, kde si vyberete palivové dřevo, brikety, hnědé, černé i kovářské uhlí nebo koks.
Prodej uhlí | Jaroměř, prodej uhlí přímo ze skladů
Nabízíme prodej uhlí přímo ze skladů, zajistíme odvoz a složení až na místo určení.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Prodej uhlí a dřevěných briket pro Skuteč a okolí
Koupi a dodávku uhlí, dřevěných briket a dalších produktů vám ráda zajistí a vaše domy zahřeje rodinná firma Uhelné sklady Hlinsko v Čechách.
Hnědé a černé uhlí, prodej, uhelné sklady, koks, kovářské uhlí
Skladujeme a prodáváme hnědé a černé uhlí v našich uhelných skladech v Jaroměři, dále u nás najdete i koks, kovářské uhlí a palivové dřevo.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Prodej paliva, černého, hnědého uhlí, koksu, kovářské uhlí pro kovárny
Zajišťujeme v Jaroměři prodej paliv jako jsou černé a hnědé uhlí, koks i kovářské uhlí pro kovárny a další paliva.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Slezské černé uhlí s maximální výhřevností i ve vysokých mrazech - prodej, rozvoz
Prodejem a rozvozem slezského černého uhlí s maximální výhřevností i ve vysokých mrazech, se zabývá společnost RevoSolar s.r.o. Působíme v okolí Bohumína, Ostravy a dalších měst v jejich blízkosti.
Uhelné sklady Nové Město nad Metují – Paliva Jelen
Uhelné sklady – Paliva Jelen má pro své zákazníky nejen z okolí Nového Města nad Metují skvělou prodejní akci na uhelné brikety a uhlí. Prodejní akce Paliva Jelen: uhelné brikety REKORD 2 – 1q jenom za 455,- kč kostka hnědá Ledvice od 349,- kč/q ořech I. hnědý Ledvice od 315,- kč/q ořech II. hnědý Ledvice od 285,- kč/q Doprava uhlí, ...
Uhlí - prodej suchého hnědého uhlí z kryté skládky
Uhlí - prodej suchého hnědého uhlí z kryté skládky. Aktuálním tématem blížící se zimy je teplo domova a s ním spojené metody, jak ho lze dosáhnout. Optimálním topidlem v dnešní době je uhlí. Disponujeme velkým množstvím suchého hnědého nebo černého uhlí, které je krytý, nikoliv vystavené vlivům počasí a proto je suché a ...
Prodej uhlí koks brikety Ostroměř Nová Paka Dvůr Králové Jaroměř
Zabýváme se prodejem uhlí, koksu a briket z kryté skládky a to nejen pro lidi z Ostroměře, Nové Paky, Dvora Králové nebo Jaroměře, ale pro všechny z celé ČR. V našem skladu najdete: -suché uhlí hnědé, černé, koks -brikety uhelné, dřevěné-volné i balené -palivové dřevo měkké, tvrdé, vyschlé, volné i balené, třísky na ...
Prodej hnědého, černého uhlí a koksu | Hořice, Jičín, Hradec
Prodáváme hnědé, černé uhlí i koks z kryté skládky. Jste-li z okolí Hořic, Jičína či Hradce Králové nebo odkudkoliv jinud ozvěte se nám. Uhlí Vám dopravíme přímo na místo určení. Uklidíme ho hydraulickým pásem 3m zdarma. Mimo jiné Vám rádi dodáme brikety uhelné, dřevěné brikety, antracit i kovářské uhlí. Potřebujete si zatopit a chybí ...
Regenerace aktivního uhlí je výhodná po všech směrech - Praha
Využijte i vy regenerace aktivního uhlí společnosti ALFA Systém a zjistěte, jak aktivní uhlí využívat skutečně efektivně a ekonomicky.
Uhlí, koks i brikety, palivo, prodej, distribuce - zásoba topiva Jindřichův Hradec
Uhlí, koks, brikety, distribuci, prodej, dodávku paliva, zásoby na zimu zajistí firma Uhelné sklady Dačice, působící v okrese Jindřichův Hradec. Kvalitní prodejce topiva.
Uhlí Svratka – uhelné sklady Hlinsko
Uhelné sklady nabízí svým zákazníkům z okolí Hlinska akční slevy na uhlí, palivové dřevo a brikety.
Uhelné sklady  Hlinsko
Rozvoz paliva na území Hlinska je zdarma. Neberte uhelné sklady útokem a zajistěte si palivo na celou topnou sezónu včas.
Štěrkovna - prodej, bílinské hnědé uhlí ořech 2, černé uhlí, koks
Štěrkovna LOSERT spol. s. r. o. se zabývá prodejem černého uhlí, koksu a bílinského hnědého uhlí ořech 2 v Opavě a okolí.
Prodej černého a hnědého uhlí s dopravou Dačice, Jindřichův Hradec
Pořiďte si dostatečnou zásobu černého nebo hnědého uhlí! Uhelné sklady Dačice, s.r.o. se zabývají prodejem pevných paliv, převážně pak hnědého a černého uhlí a to včetně dopravy. Těžené uhlí v závislosti na kvalitě je upraveno tříděním, drcením, rozdružováním na pestrý sortiment obchodních uhelných produktů. Černé i hnědé uhlí si můžete ...
Uhelné sklady Hlinsko, letní slevy uhlí, palivového dřeva a briket
Firma Uhelné sklady Hlinsko nabízí výhodné slevy na uhlí, palivové dřevo a brikety.
Antracit, uhlí, koks, sorbenty, karbid vápníku Ostrava
Výrobce uhlíkatých materiálů do sléváren a oceláren, firmu RESORBENT, s.r.o. najdete v Karviné U Barbory. V nabídce našeho sortimentu najdete: - antracit - petrolejový koks - smolný koks - uhlí - koks - kalcinované formy antracitu - sorbenty - kalcinovaný ropný koks - grafit - karbid křemíku - karbid vápníku - plněný profil s ...
Pytlované uhlí Hlinsko - prodej pytlovaného uhlí
Pytlované uhlí Hlinsko je nejlepší volba pro vaše kamna či krb nebo kotel.
Dřevěné, hnědouhelné brikety, hnědé a černé uhlí Zlín, Kroměříž
Kvalitní tuhá paliva, která skvěle vytopí rodinný dům máte možnost zakoupit u firmy Paliva Holešov, s.r.o. ! Na prodej máme dřevěné, hnědouhelné brikety i hnědé a černé uhlí, štípané dříví a palety. Klientelu máme především v regionu Zlín, Kroměříž. Výhodou hnědouhelných briket je nekouřivost, stálá teplota během spalování a hoří bez ...