Dopřejte si kvalitní produkty z přírodního nebo umělého kamene nejen pro exteriér, ale i pro interiér. Vyberte si z nabídky materiálů jako žula, mramor, travertin, pískovec, vápenec, břidlice a mnoho dalších. V oblasti stavebnictví můžete zase využít stavební materiál jako písek, štěrk či kamennou drť.

Kamenolomy, těžba a dodávka stavebního kameniva, štěrkopísku, písku i chemického vápence
Předního dodavatele vysokoprocentního vápence naleznete u společnosti LOMY MOŘINA spol. s r.o. se sídlem v obci Mořina u Berouna. Kvalitní vápenec pro účely cukrovarnictví i chemický průmysl.
LOMY MOŘINA spol. s r.o.
Akce helopal classic - prodej Praha – neodolatelná cenová nabídka parapetů
Toužíte po parapetech z litého mramoru a obáváte se vysoké ceny? Právě teď je zde speciální akce, výhodná cenová nabídka od společnosti MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. z Prahy na parapety helopal classic.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Prodej sypkých materiálu - štěrku, písku, lomové drti, okrasných kamenů
Společnost Andrla CZ s.r.o. z Branky u Opavy prodává sypké materiály, mezi kterými naleznete štěrky, písky, lomovou drť, okrasné kameny a strusku.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Kameny na zahradu - okrasné kamenivo, kvalitní materiál
Kameny na zahradu Vám poskytne naše firma Kameny Opava, kde naleznete široký výběr nejen kvalitního a okrasného kameniva včetně záruky spolehlivosti a rychlého servisu.
Prodej kamenných desek Opočno - kamenické výrobky z našich skladových zásob
Nabízíme k prodeji velký výběr kamenných desek jak pro živnostníky, tak pro malé i velké firmy - Martin Holanec Kamenictví Opočno
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Kamenný koberec, oblázkové podlahy. Kamenné koberce přímo od výrobce
Kamenný koberec do interiéru. Oblázkové podlahy říční, mramorové, mix i perleťové. Kamenné koberce přímo do výrobce firmy Profistone s.r.o.
Gabiony pletené, gabionové prvky ze splétaných sítí pro opěrné a zárubní zdi, efektivní zpevnění svahu
Gabiony pro nejrůznější účely výhodně pořídíte u společnosti A-Z Gabion, s.r.o. z Lelekovic u Brna. Poradíme a navrhneme ideální technické řešení a společně vybereme vhodnou gabionovou konstrukci.
Žulové výrobky nejen pro stavební firmy - kostky, plotové sloupky, dlažba, obrubníky
Zpracování a dodávku žuly nejen pro stavební firmy vám zajistí firma MS Trade Company, s.r.o. v Brně-Komárov. Na míru vám vyrobíme kostky, plotové sloupky, dlažba, obrubníky a jiné žulové výrobky.
Okrasné, přírodní kameny pro dům i na zahradu - lomový, opracovaný kámen, valouny prodej
Dodejte vaší zahradě tu správnou atmosféru. Okrasné, přírodní kameny budou ozdobou vašeho domu i zahrady - široký výběr okrasného kameniva naleznete v Olomouci u firmy Kontejnery Müller s.r.o..
Výroba a prodej žuly, žulové kameny, opracování žuly, kvalitní práce
Kvalitní práci v oblasti výroby a opracování žuly vám poskytne firma MS Trade Company, s.r.o., z Brna.
Okrasné kameny - prodej okrasných kamenů a kamenné dlažby
Firma Kontejnery Müller s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na prodej širokého sortimentu okrasných kamenů a kamenné dlažby včetně dodávky až na vaši zahradu.
Žulové dlažební kostky, mozaiková dlažba, dodávka, prodej, výrobce žuly
Sháníte-li výrobce, prodejce či dodavatele žulových dlažebních kostek, kamenů či mozaikové dlažby v Brně, pak neváhejte a obraťte se na nás, na společnost MS Trade Company, s.r.o. - výrobce žuly.
Parapety z litého mramoru Praha – Helopal Woodline se strukturou dřeva
Parapety z litého mramoru Helopal Woodline s příjemnou strukturou dřeva dodáváme v Praze a okolí.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Kamenný koberec v exteriéru - mramorový kamínek v různých barvách
Společnost JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný koberec v exteriéru, na výběr mramorový kamínek v různých barvách. Realizují i náročnější zakázky, působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj, Brno.
Přírodní, kamenná podlaha-na balkon, terasu, do vjezdu, pod pergolu
Firma JK Kámen dodá kamennou podlahu na balkon, terasu, do vjezdu i pod pergolu. Kamenná podlaha je beze spár, má snadnou údržbu. Působíme v regionu Zlín, Brno, Olomouc.
Kamelonolom, těžba žuly Gabro pro silniční stavitelství, obrubníky, prodej žulových kostek
Těžba kvalitní šedé žuly a bohatý žulový sortiment, jako jsou dlažební kostky, krajníky, haklíky či žulové bloky, valouny a menhiry seženete u společnosti ABAKRON, s.r.o. - Kamenolom Prosečnice.
Ploty z umělého i přírodního kamene, pletivo, elektroskříně, plynové skříně HUP - prodej za skvělé ceny
Ploty z umělého i přírodního kamene, pletivo, elektroskříně i plynové skříně HUP prodává za skvělé ceny společnost ABC service, která působí v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Kamenný koberec na míru - litá podlaha z kamínků
Litá podlaha z kamínků má široké využití v interiéru i exteriéru a je velmi praktická. V regionu Zlínský, Olomoucký kraj se ohledně realizace obraťte na firmu JK Kámen - dodá kamenný koberec na míru.
Kamenný, mramorový koberec, kamínek-na zem, stěny, strop
Firma JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný, mramorový koberec v interiéru i exteriéru. Kamínek lze aplikovat na zem, stěny i strop. Působíme po celé ČR - často v okrese Zlín, Olomouc.
Epoxidové oblázkové podlahy - realizace litých kamínkových podlah
Dejte Vašemu prostoru punc originality. Pořiďte si epoxidovou oblázkovou podlahu. Realizaci litých kamínkových podlah Vám zajistí odborníci ze společnosti Profistone s.r.o. Tábor Vysočina.
Parapety Helopal Puritamo - vnitřní i vnější parapet z litého mramoru s nosem 2,5 cm.
Parapety Puritamo z litého mramoru vyhovují požadavku dobového designu a vysokého komfortu bydlení.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Gabiony, kámen pro gabiony – ekologické ploty a opěrné zdi
Hledáte snadné a rychlé řešení výstavby plotů, opěrných zdí a svahů nebo zpevněných břehů? Řešením jsou gabiony, kameny s pletivem. Kameny pro výstavbu gabinů dodává CEMEX Czech Republic s.r.o.
Žula, atypická výroba produktů ze surové žuly, výroba a prodej žuly, výroba na zakázku
Na atypickou výrobu produktů ze surové žuly se zaměřuje firma MS Trade Company, s.r.o., z Brna.
Lom, těžba, hornina melafyr, drť, štěrk, kamenivo, prodej
V lomu Babí nedaleko Trutnova provádíme těžbu melafyru v barvě rezavě červené až zelenošedé a kameniva pro stavební účely.
Kamenné venkovní dlažby i schody jsou ozdobou každé zahrady i náměstí
Ozdobou každé zahrady je kvalitní kamenná dlažba a schody - firma Pe Granit, s.r.o. vám zajistí realizace v Ostravě, Brně i Olomouci včetně dodávky materiálu.