Dopřejte si kvalitní produkty z přírodního nebo umělého kamene nejen pro exteriér, ale i pro interiér. Vyberte si z nabídky materiálů jako žula, mramor, travertin, pískovec, vápenec, břidlice a mnoho dalších. V oblasti stavebnictví můžete zase využít stavební materiál jako písek, štěrk či kamennou drť.

Prodej okrasných kamenů - kameny určené na skalky, zídky i do jezírek
Pokud si chcete své okolí zkrášlit pomocí okrasných kamenů, navštivte společnost ABC service ve Frýdku-Místku nebo jejich e-shop a vyberte si z široké nabídky kamenů, které ozdobí Vaší zahradu.
Velký výběr přírodního kamene do gabionů, valounů, oblázků i kamenné drtě
Přírodní kameny do gabionů, valouny, oblázky či kamennou drť vybírejte na prodejně či v e-shopu společnosti ABC service, kterou najdete ve Frýdku-Místku. Máme velký výběr různých druhů kamenů.
Nepravidelné dlažby z přírodního kamene vytvoří na Vaší zahradě stylovou cestičku či chodník
Velký výběr neformátovaných (nepravidelných) dlažeb z přírodního kamene různých typů prodává firma ABC service ve Frýdku-Místku, v blízkosti Ostravy či na svém eshopu. Vhodné ke stavbě cest a teras.
Výroba kamenné dlažby, obklady z přírodního kamene - z balkánské ruly
Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář je dovozcem balkánské ruly do ČR, přírodní kámen také zpracovává a vyrábí kamenné dlažby, obklady, které mají široké využití.
Lámaný, štípaný přírodní kámen za bezkonkurenční ceny - velkoobchod, prodej balkánské ruly
Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář z Uherského Brodu je dovozcem balkánské ruly. Tento přírodní kámen štípaný, lámaný či v podobě valounů, zakoupíte v našem velkoobchodu za bezkonkurenční ceny.
Zajímavé a poutavé obklady na plot či fasádu domu z přírodního kamene nepravidelného tvaru
Neformátované obklady z přírodního kamene jsou velmi oblíbené při stavbě či rekonstrukci domů a zděných plotů. Firma ABC service ve Frýdku-Místku, blízko Ostravy, se zaměřuje na prodej těchto obkladů.
Dovozce balkánské ruly dodává štípaný obkladový kámen, valouny
Firma ANZUVA - Michal Rybnikář je dovozce balkánské ruly do ČR, dodává štípaný obkladový kámen, valouny a zpracováná přírodní kámen na formátované obklady, dlažby.
Těžba vápence pro stavební účely i odsíření elektráren
Realizujete stavbu v širším okolí Berouna? Potřebujete spolehlivého dodavatele vápence vhodného jako stavební kamenivo? Či potřebujete chemické vápence pro průmyslová odvětví?
LOMY MOŘINA spol. s r.o.
Obklady z přírodního kamene - moderní a trvanlivý obklad domů i fasád
Obklady z přírodního kamene se staly moderním a velice oblíbeným materiálem. Nechte si zhotovit fasádu nebo venkovní obklad domu z přírodního kamene od zkušené firmy Tomáš Viktorini z Prahy.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Stone kamenný koberec do interiéru, exteriéru-pro zimní zahrady, vjezdy, terasy
Kamenný koberec Stone vhodný do exteriéru i interiéru dodá firma Stavebniny Bobál Zlín. Doporučujeme pro terasy, vjezdy, chodníky, do garáže, zimní zahrady.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Lávové, pečící a grilovací kameny s nerezovým rámečkem - příprava masa i zeleniny
Jsme společnost KÁMEN KLAPER s.r.o. z Kojetína, působíme v Přerově, Olomouci a Prostějově a dodáváme lávové, pečící a grilovací kameny s nerezovým rámečkem pro přípravu masa i zeleniny.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Stavby gabionů, údržba a regulace toků a vodotečí - kompletní služby
Stavbu gabionů, údržbu a regulaci vodotečí Vám nabízí firma Zahradnické služby Hastík, která poskytuje kompletní služby v této oblasti.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Stabilní gabionové konstrukce Opava, vyskládané kamenné zdi dokonale utlumí venkovní hluk
Stabilní gabionové konstrukce Opava, vyskládané kamenné zdi dokonale utlumí venkovní hluk, zpevnění svahů a přehrad, ochranné ploty, prostorové konstrukce, zpevnění nájezdů mostů.
Umělé hutné kamenivo určené pro inženýrské stavby a stavby pozemních komunikací
Stavební kamenivo pro inženýrské stavby a účely budování pozemních komunikací, nabídka stavebních materiálů, materiály pro pozemní komunikace od Miroslav Karas - Destro.
Prodej tříděných jednotlivých frakcí Trutnov, prodej drceného kameniva, drť, štěrk, kamenivo
Prodej tříděných jednotlivých frakcí Trutnov, prodej drceného kameniva, drť, štěrk, kamenivo pro stavební účely, expedice kameniva přímo z areálu.
Prodej výrobků z umělého i přírodního kamene - široký sortiment v eshopu
Prodejem výrobků z umělého i přírodního kamene se zabývá společnost ABC serivce s.r.o. z Frýdku Místku, která má na svém eshopu široký sortiment, ze kterého si můžete vybrat i vy!
Prodej - Štěrk, písek, okrasný kámen, lomová, břidlicová drť Opava
Andrla CZ s.r.o je společnost zajišťující prodej štěrku, písku, okrasného kamene, lomové a břidlicové drtě v Opavě a okolí.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Okrasné kameny nejen na zahradu - prodej, e-shop, kvalitní materiál, nízké ceny
Prodej okrasných kamenů nejen na zahradu naleznete na našem e-shopu firmy Kameny Opava, kde nabízíme kvalitní materiál za nízké ceny.
Prodej štěrků, kameniva a písků Dvůr Králové nad Labem – výhodný prodej různých rozměrů
Zabýváme se výhodným prodejem štěrků, písků, kačírku a kameniva různých rozměrů - Lukas trade s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Okrasná kamenná drť na zahradu, do interiéru i hroby - růžová, bílá, zelená, hnědá (medová)
Firma Kameny Opava prodává kvalitní kamennou drť, která je vhodná nejen na okrasné zahrady, ale také do interiéru, na květinové dekorace a hroby. Uspokojíme zákazníky z Opavy, Hlučína i Ostravy.
Solitérní okrasné kameny na zahradu - kvalitní přírodní kameny
Solitérní okrasné kameny na zahradu Vám nabízí naše firma Kameny Opava. Kvalitní přírodní kameny můžete využít jako dekoraci na zahradě, v okolí firmy nebo hotelu.
Prodej kameniva Hradec Králové, kamenivo, štěrk pro stavby
Lom se zabývá těžbou kameniva a štěrku především pro stavební účely, prodej a doprava kameniva a štěrku - LOM Babí, a.s Trutnov
Značkové parapety venkovní Praha – elegantní a odolné
Širokou nabídku značkových venkovních parapetů v elegantním designu se zárukou odolnosti proti povětrnostním vlivům nabízí společnost MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. se sídlem v Praze.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Dovoz kamene a kamenická výroba Praha
Přímý dovozce kamene ze světových trhů, společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy, nabízí kamenickou výrobu od deskoviny, kamenných obkladů pro interiéry i exteriéry po silniční program.
Žulové parapety Praha – estetické, odolné, snadno udržovatelné
Vybíráte parapet do Vašeho interiéru či exteriéru? Požadujete vysokou mechanickou odolnost a snadnou údržbu? Zvolte žulové parapety od společnosti MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. se sídlem v Praze.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba