Slévárny patří k průmyslovému odvětví, kterého činností je výroba kovových odlitků formou odlévání a obvykle se vyrobené odlitky dál zpracovávají ve strojírenství. Může se jednat o odlitky malé, střední či těžké vyráběné ze slitin mědi, hliníku, grafitických litin a obrábějí se soustružením, vrtáním, frézováním, měřením.

Výroba produktů ze slitin hliníku a magnezia, Liberec
DGS Druckguss Systeme s.r.o. je specialistou v oboru tlakového lití z hliníku a magnezia. Jsme součástí celosvětově působící společnosti se sídlem ve Švýcarsku.
DGS Druckguss Systeme s.r.o.
Výroba odlitků z šedé, tvárné litiny - slévárna zajistí kompletní servis pro zákazníky
ZPS - SLÉVÁRNA, a.s. Zlín vyrábí odlitky z šedé a tvárné litiny včetně opracování a povrchových úprav. Ve vlastní modelárně vyrábíme modelová zařízení, zajistíme kompletní servis pro zákazníky.
Slévárna šedé litiny, zakázková a tradiční výroba odlitků pro průmysl i městského mobiliáře
Odlitky z šedé litiny jako ideální materiál pro moderní drobnou architekturu i malosériovou průmyslovou výrobu poskytuje společnost Stará Huť, s.r.o. Umělecká slévárna ze Staré Hutě.
Obrábění na CNC stroji opracování odlitků šedé litiny Hradec
Naše slévárna nabízí strojní nebo ruční formování a výrobu jader. Odpadají náklady na modelové zařízení a zaručujeme rychlé zhotovení finálního dílu.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Tepelné zpracování – předehřev, žíhání, spalování, ohřev svarů
Univerzálním řešením ohřevu svarů ve strojírenství a energetice je technologie tepelného zpracování, kterou provádí předehřevem a žíháním firma SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT s.r.o.
Kovové formy, odlitky z oceli a šedé litiny, strojní obrábění odlitků
Specialista na kovové formy a odlitky z oceli a šedé litiny, kompletní opracování a výrábění slévárenských modelů, a strojní obrábění odlitků od firmy USOB s.r.o., Brno.
Strojní obrábění odlitků, CNC obrábění, dodávky odlitků, opracování
Hledáte-li společnost z Brna, zabývající se CNC obráběním, pak oslovte firmu USOB s.r.o. v Brně - Zajistí vám strojní obrábění odlitků, dodávky odlitků a opracování.
Klasické, CNC, strojní obrábění, odlitky -  dodávka, prodej
Klasické i CNC obrábění a výrobu odlitků vám zajistí společnost USOB s.r.o. z Brna.
Slévárna, precizní zpracování umělecko-průmyslových odlitků z barevných kovů, Velim
Kvalitní zpracování odlitků převážně ze slitin hliníku, mosazi a bronzu Vám zajistí úspěšná společnost s mnohaletými zkušenostmi Kolář J., v.o.s. sídlící v obci Velim ve Středočeském kraji.
Slévárna Kolář J., v.o.s. Výroba a zpracování odlitků Kolín
Odlitky z šedé litiny, strojní obrábění odlitků, opracování odlitků
Odlitky z šedé litiny kontrolované ultrazvukem a magnetickou zkouškou, strojní obrábění odlitků, opracování odlitků provádí firma USOB s.r.o. v Brně.
Odlitky z oceli a šedé litiny - výroba, rychlá realizace dodávky
Odlitky z oceli a šedé litiny provádí firma USOB s.r.o. se sídlem v Brně - díky dlouholetým zkušenostem zajistíme rychlou realizaci dodávky dle vašich potřeb.
Slévárna, výroba tenkostěnných a tlakotěsných odlitků pro průmysl
Slévárna hliníku, gravitační a nízkotlaké lití, výroba tenkostěnných a tlakotěsných odlitků pro automobilový, elektrotechnický a strojírenský průmysl realizuje společnost TOP ALULIT s.r.o.
Slévárna a strojírna - kusová výroba, odlitky šedé litiny v jakosti GG 20, GG 25
Nabízíme kusovou výrobu, odlitky do 3D tištěných forem, odpadají náklady na modelové zařízení, rychlé zhotovení finálního dílu - TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Výroba firemní, pamětní mince, plakety, žetony, přívěšky, klíčenky, odlévání na zakázku
Slévárna Zinako s.r.o. pro Vás již od roku 2003 vyrábí firemní či pamětní mince, plakety, žetony, přívěšky či klíčenky. Specializujeme se na odlévání na zakázku.
Kvalitní a přesné odlitky z nerezové oceli dle přání zákazníka - slévárna přesného lití v Brně
Brněnská firma Moravi Tech, a.s. poskytuje kromě odlitků a výroby forem, tak přesné odlitky z nerezové oceli, které je schopna vyrobit na přání zákazníka.
Zakázková výroba odlitků, odznaků, medailí - levně a kvalitně
Slévárna Zinako s.r.o. v okolí Valašského Meziříčí vyrábí přesné, levné a kvalitní odlitky ze zinkoslitiny díky moderní technologii odstředivého lití do silikonových forem.
Odlitky z oceli - uhlíkové, nerezové nebo legované v slévárně přesného lití v Brně
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. se specializuje na odlévání odlitků z oceli uhlíkové, nerezové, legované nebo neželezných materiálů. Slévárna přesného lití zaručí kvalitní a přesné odlitky.
Plovoucí mola Velim - Vyrábíme plovoucí mola pro kotvení lodí
Naše výroba je zaměřena na obrábění kovů a výrobu odlitků jako jsou plovoucí mola pro kotvení lodí - KOV Karoserie Velim s.r.o. Karosárna a slévárna
Slévárna hliníkových slitin, výroba odlitků pro průmysl, tavírna
Odlitky pro průmysl z hliníkových slitin, vývoj, konstrukci a výrobu pomocí gravitační a nízkotlakové technologie zajišťuje slévárna a tavírna TOP ALULIT s.r.o.
Slévárna hliníku, výroba hliníkových odlitků, technologie odlévání hliníku do písku a kokil
SLP s.r.o., společnost s mnohaletou tradicí, jež se zabývá odléváním odlitků hliníku do písku a kovových forem tzv. kokil. Jsme zkušení slévárenští odborníci a sídlíme v Lomnici nad Popelkou.
Přesné lití odlitků ze slévárny přesného lití - kvalitní a přesné odlitky z oceli a dalších kovů
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. poskytuje služby v oblasti přesného lití odlitků. Díky slévárně přesného lití mohou odlívat kvalitní a přesné odlitky z oceli a dalších kovů.
Slévárna – odlitky šedé litiny a barevných kovů hliník a bronz
Naše slévárna provádí špičkové odlévání odlitků z šedé litiny a barevných kovů - TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Tlakové lití, výroba tlakově litých komponentů a součástek pro průmysl
Tlakové lití, vývoj a výrobu tlakově litých komponentů a součástek z lehkých kovů pro průmysl a výrobu přístrojů zajišťuje společnost DGS DRUCKGUSS SYSTEME s.r.o. z Liberce.
DGS Druckguss Systeme s.r.o.
Slévárna šedé litiny výroba odlitků opracování odlitků modelárna
Zabýváme se výrobou odlitků ze šedé litiny, bronzu, hliníku do písku. Součástí slévárny je i kvalitně vybavená modelárna - TSS, spol. s r. o. Třebechovice pod Orebem
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Odlévání, slévání hliníku, hliníkové odlitky - slévárna hliníku
Odléváním a sléváním hliníku a výrobou hliníkových odlitků se zabývá slévárna Al-odlitky, s.r.o. ve Starém Městě u Uherského Hradiště.