Výroba a prodej kovových polotovarů přináší pestrý výběr železných i neželezných materiálů, jako jsou různé kovové profily, trubky, hutní materiál, kovové tyče, plechy jak klasické, tak i pozinkované a další produkty. Kovové polotovary nacházejí uplatnění v různých oblastech průmyslu, a to od strojírenského přes stavební až po energetiku.

Nerezové tenkostěnné trubky s podélným švem pro výrobu vlnovců - výroba a prodej
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Vyrábíme a prodáváme také nerezové tenkostěnné trubky s podélným švem jako polotovar pro výrobu jedno a vícevrstvých vlnovců.
Výroba, prodej - konstrukční profily z ocelového plechu - levně a rychle
Firma HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. se sídlem Šlapanice u Brna se specializuje na dodávku hal a také na výrobu a prodej konstrukčních profilů z ocelového plechu. Ocelové konstrukce vám dodáme levně a rychle.
Výroba ocelových dílů Praha – na zakázku ohýbané, vystříhané, svařované
Společnost WAREX spol. s r.o. se z Prahy nabízí své moderní vybavení k výrobě ohýbaných, svařovaných nebo vystříhaných ocelových dílů s využitím u technologických konstrukcí nebo v dopravní technice.
Výroba svařovaných sítí na zakázku - svařované sítě v různých variantách
Společnost SITAP je výrobcem svařovaných sítí z ČR. Výroba je v různých variantách, na zakázku. Pokud tedy používáte svařované sítě, obraťte se na nás. Sídlíme v Horním Újezdu - Olomoucký kraj.
Prahové a přechodové lišty PRINZ - pro bezbariérové vstupy a plovoucí podlahy i koberce
Na prahové a přechodové lišty PRINZ pro bezbariérové vstupy, plovoucí podlahy i koberce se specializuje společnost OKENTĚS spol. s.r.o.
Nástrojárna lisovna plastové kovové výlisky Ústí nad Orlicí
Zabýváme se výrobou plastových výlisků na moderních vstřikovacích lisech, lisovna plastů disponuje celkovou výrobní a skladovací plochou 10 200 m2 - FOREZ s.r.o. Ostrov u Lanškrouna, Ústí nad Orlicí
Kovovýroba Plzeň – výroba na zakázku
Potřebujete kovové komponenty pro Vaše podnikání a hledáte spolehlivou firmu, která nabízí zakázkovou výrobu při dodržení nasmlouvaných termínů? Pak kontaktujte kovovýrobu Petr Molcar z Plzně.
Ocelové, hliníkové desky a přířezy, frézované opracování polotovarů a plechů
Ocelové, hliníkové desky a přířezy, frézované opracování polotovarů a plechů od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína - trhu s ocelí a hliníkem.
Jemně frézované lité hliníkové desky řezané na míru
Jemně frézované lité hliníkové desky řezané na míru, povrchová úprava desek, třískové obrábění od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína.
Tvarové výkovky pro práci za tepla i studena – výroba pro nejnáročnější odběratele
Pokud hledáte polotovary pro díly a nástroje k výrobě zápustek, kontaktujte DEVIMEX s.r.o. z Ostravy zabývající se výrobou tvarových výkovků pro práci za tepla i studena pro nejnáročnější odběratele.
Výroba desek z oceli a hliníku pro automobilový průmysl
Výroba desek z oceli a hliníku pro automobilový průmysl, výroba polotovarů z oceli na zakázku od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína.
Výroba hliníkových a ocelových desek - výroba na zakázku, desky broušené a frézované.
Výroba z hliníku a oceli, frézované a broušené desky vyrobené na zakázku provádí Haba s.r.o. společnost, která je na trhu špičkou s ocelí a hliníkem.
Ocelový systém typové řady Hamco Multi-Plate pro mosty, podjezdy, tunely, výhradní prodej
Kvalitní ocelové důlní výztuže, řetězy a záchytné systémy pro komunikace Vám dodá léty ověřená společnost, výhradní prodejce ocelových výrobků Hamco Multi-Plate, EKON, spol. s r.o. z Prahy.
Výroba ocelového drátu, armovací, svařované sítě
Ocelové dráty, armovací a svařované sítě seženete ve firmě SITAP nedaleko Přerova. Využít můžete také eshopu nebo nás jednoduše navštivte.
Klempířství - zakázková výroba profilů z plechů - chráněné pracoviště
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. z Ostravy založila specializované chráněné pracoviště KST PROFILO s.r.o. Jedná se o klempířskou dílnu, která se zabývá zakázkovou výrobou profilů z plechů.
Tlakové hadice vlnovcové hadice výfukové hadice nerezové hadice.
Specializujeme se na výrobu a dodávku průmyslových hadic - Firma RATTAY Liberec.
Svařované a armovací sítě - výroba, prodej, eshop
Chystáte-li se oplotit svůj pozemek nebo hledáte vhodné sítě pro stavební účely, pak navštivte eshop firmy SITAP, která je výrobcem ocelových drátů, pletiva a svařovaných a armovacích sítí.
Zakázková kovovýroba se zaměřením na zpracování plechu, plechových dílů pro řídicí techniku
Společnost PDS – Servis Kovo, s.r.o. se specializací na zakázkovou výrobu plechových dílů, komponentů pro různou techniku a řídicí systémy. Zaměřujeme se na sériovou výrobu i na výrobu prototypů.
Venkovní i vnitřní okenní parapety dodají vašemu domu dokonalost - výroba, montáž
Okenní parapety jsou nejen doplňkem oken, ale i estetickým prvkem. Vyberte si vnitřní i venkovní okenní parapety u firmy ROLKO BLUDOV s.r.o. v Šumperku. Vašemu domu dodají originalitu i dokonalost.
Okapový kompletní systém Legos včetně žlabů, svodů a příslušenství
Okapový kompletní systém Legos včetně žlabů, svodů a příslušenství můžete od nás jednoduše získat. Stačí nám zavolat nebo zajet na provozovny do Nové Vsi a rádi se Vám budeme věnovat. Okapový systém Legos se vyznačuje vysokou mechanickou pevností, má dlouho životnost, je odolný proti nepřízni počasí, je téměř bezúdržbový a v neposlední řadě má ...
Kovové držáky na lakované díly nejen pro lakovny - výroba na zakázku, e-shop
Společnost UVAX, s.r.o. v Šumperku vyrábí na zakázku kovové držáky na lakované díly, které jsou vhodné nejen pro lakovny. Různé druhy speciálních držáků si můžete vybrat také v e-shopu.
Vnitřní a vnější parapety Helopal Praha - parapety požadovaném odstínu
Společnost MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. dodává vnitřní parapety v libovolném odstínu ze vzorníku Fundermax.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Nerezové výpalky, řežeme nerez, všechny druhy ocele, měď i další kovové slitiny
Kvalitní nerezové výpalky, které slouží dál ke zpracování - ELZA Předměřice, s.r.o. Hradec Králové.
Klasické jednopramenné ocelové lano –  lana vinutá klasickým způsobem
U nás nakoupíte jednopramenná lana vinutá klasickým způsobem - LANA VAMBERK s.r.o. Rychnov nad Kněžnou
LANA VAMBERK s.r.o. Výroba ocelových lan Vamberk