Výroba a prodej kovových polotovarů přináší pestrý výběr železných i neželezných materiálů, jako jsou různé kovové profily, trubky, hutní materiál, kovové tyče, plechy jak klasické, tak i pozinkované a další produkty. Kovové polotovary nacházejí uplatnění v různých oblastech průmyslu, a to od strojírenského přes stavební až po energetiku.

Materiál pro kvalitní výrobu zábradlí z kovu a eloxovaného hliníku
Společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy vyrábí a dodává kovové či eloxované hliníkové zábradlí z kvalitního materiálu. Své služby realizuje pro soukromé i občanské stavby z Vysočiny a okolí.
Protipožární poklopy REW 90 pro zátěžové prostory - metro  Vysočina
Protipožární poklopy s vysokou odolností a velkou únosností REW 90 pro zátěžové prostory - metro, nádraží chodníky od firmy ALFEKO s.r.o. na Vysočině
Povrchové úpravy – lakování, pozinkování či broušení
Broušení dílů a nástrojů, finální povrchové úpravy pomocí lakování a zinkování pro ochranu Vašich produktů, výrobků od firmy HS Umformtechnik s.r.o.
Výroba rotačních kovových součástí z oceli a hliníku Praha, rotační díly do automobilového průmyslu
Výroba rotačních kovových součástí z oceli a hliníku Praha, rotační díly do automobilového průmyslu a hydraulických systémů.
Oficiální české zastoupení předního světového výrobce hliníkových profilů
Výroba hliníkových profilů pro okna, dveře a fasády, i bezpečnostních. Oficiální české zastoupení výrobní společnosti HUECK GmbH & Co. KG Praha.
Hueck s.r.o.
Výroba a prodej drátěných košů Jamné nad Orlicí, drátěné koše z pozinkovaného materiálu
Výroba a prodej drátěných košů Jamné nad Orlicí, drátěné koše z pozinkovaného materiálu s různým nápletem, koše pro sběr zemědělských plodin, dřeva, trávy, sena, slámy.
Poklopy na šachty a jímky Pardubice, kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace, vodní nádrže
Poklopy na šachty a jímky Pardubice, kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace, vodní nádrže, plastové poklopy, kovové poklopy, KLIK šachty.
Slévárna, výroba průmyslových odlitků z barevných i železných kovů pro oblast strojírenství
Kvalitní a tvarově přesné kovové odlitky vyrábí rodinná firma Č.O.B. slévárna s. r. o. z obce Beňov u Přerova. Odléváme z barevných i železných kovů pro oblasti strojírenství i energetiky.
Č.O.B. slévárna s. r. o. Slévárna Přerov
Kvalitní venkovní a vnitřní parapety - výroba, prodej
Kvalitní venkovní a vnitřní parapety - výroba, prodej a montáž, parapety hliníkové tažené, ohýbané, pozinkované a dřevotřískové od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Ivančicích.
1A TRADE, s.r.o.
Přírubové trubky s dvojitým lemem na obou koncích z kvalitní oceli
Firma ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s se specializuje na výrobu trubek. V produktech naleznete také přírubové trubky s dvojitým lemem na obou koncích z kvalitní oceli
Výroba kovových součástí pro nábytek, přístrojové skříně
Výrobu kovových součástí pro nábytek a přístrojových skříní nabízí firma HON-KOVO s.r.o. sídlící v Opavě na Olomoucké ulici
Betonářské výztuže pro betonové konstrukce, betonářská ocel
Kvalitní betonářské výztuže pro monolitické betonové konstrukce, ohýbané či rovné, betonářská ocel hladká a žebříková, výroba a prodej ARMOSPOL CZ s.r.o., Brno.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Výroba kovových součásti a nábytkových dílů - výškově stavitelná stolová podnoží
HON-KOVO s.r.o. je strojírenská firma z Opavy, která vyvíjí a vyrábí kovové součásti a nábytkové díly jako jsou například výškově stavitelná stolová podnoží.
Česká výroba nerezových a ocelových lan pro průmyslová odvětví
Vyrábíme a dodáváme ocelová lana a nerezová lana, která nacházejí své uplatnění v mnoha průmyslových odvětvích - LANA VAMBERK s.r.o.
LANA VAMBERK s.r.o. Výroba ocelových lan Vamberk
Hliníkové konstrukce, speciální profily a příslušenství
Jediný český výrobce hliníkových konstrukčních systémů – to je ALUTEC KK s.r.o. Firma s dlouholetou tradicí na trhu. Navštivte náš e-shop nebo přijďte osobně do Čelákovic – Záluží.
Výroba lisovacích nástrojů s dispozicí vlastními nástrojárnami Liberec
Zabýváme se výrobou a dodávkami vysoce kvalitních nástrojů, které jsou vyrobeny podle přísného interního standardu se snadnou údržbou - KV FINAL, s.r.o. Liberec
Kovové polotovary pro průmyslová odvětví, prodej, sklad Brno
Plechy, trubky a tyče z různých kovů pro strojírenský, stavebnický, potravinářský a ropný průmysl prodává společnost BIBUS METALS s.r.o., Brno.
Koncovky madel, záslepky na nerezová zábradlí - prodej příslušenství na e-shopu
Na e-shopu Anděl CZ pohodlně nakoupíte veškeré příslušenství na nerezová zábradlí, jako jsou koncovky madel, záslepky a další komponenty.
Anděl CZ, s.r.o.
Lisované ocelové plechy pro automobilový průmysl i další odvětví
Lisované ocelové plechy vyrábí naše firma HS Umformtechnik s dlouholetou tradicí. Zabezpečujeme výrobu součástí lisováním za studena z ocelového, nerezového a hliníkového plechu.
Výroba schodišť a zábradlí Ústí nad Orlicí
Nabízíme malosériovou zakázkovou výrobu schodišť a zábradlí - UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Žamberk, Letohrad
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Hutní nerezový materiál, velkoobchod | Paskov - Ostrava
Dodáme kvalitní hutní antikorozní výrobky z různé oceli. Pracujeme s kovem žáruvzdorným, austenitickým, martenzitickým, feritickým a duplexním.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Značkové parapety venkovní Praha – elegantní a odolné
Širokou nabídku značkových venkovních parapetů v elegantním designu se zárukou odolnosti proti povětrnostním vlivům nabízí společnost MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. se sídlem v Praze.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Prodej řemeny klínové, průmyslové, levné ložiska, gufera pro vaše stroje a zařízení
Pro Vaše stroje a mechanické zařízení dodává společnost TOBA Plus, s.r.o. řemeny (např. klínové, průmyslové), ložiska, či dokonce gufera, které vyrábějí firmy Řetězy Vamberk, NKE, AKE nebo Řetězárny.
Kusová malosériová výroba přesných dílců a jiných kovových prototypů
O kusovou malosériovou výrobu přesných dílců a jiných kovových prototypů se vám postará firma DI Industrial s.r.o. z Brna, která dbá na vysokou kvalitu svých produktů i výrobních procesů.
Venkovní a vnitřní okenní parapety – široká škála dekorů
Okenní doplňky, jako jsou vnitřní a venkovní okenní parapety v široké škále dekorů prodává v okolí dačic a Slavonic firma Okna Bastl.